już ie jest przyklejony Ale teraz nie popełnij błędu i daj link do tego, OK?
To propozycja, bo wileu się 'domagało' byś dał linki w 'Moje komiksy'
EDIT: Teraz jest genialnie. Mam nadzieję, że masz kilkadziesiąt screenów nie danych do komiksu. Bo chętnie bym obejrzał 'Wpadki i Przypadki' w twoim wykonaniu.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
mam pytanie jak zrbic by duuuuuuuuza grupka ludzi szla za tobą tak jak w np gomez droga do wladzy mimo to jestem amatorem komiksowym bo niewiem ja k to sie robi a mam ciekawe pomysly a i jeszcze jak zrobic by miec bron jedno i dwu jednoczesnie? tak jak w samotnym wilku fajny komiks ale morze uzywaj modów jest tam wiecej zbroi niewiem czemu dankaw sie czepia o czerwone linie mi tam pasuja a z basket i wigo jak bys miał mroczne tajemnice to tam sa polskie spodnie
super byl werter i inne ale najbardziej mnie znudzil basket. nie muj typ
i tak robisz najlepsze komiksy wyslij mi odpowiedzi na meila
drako4@op.pl pozdro
drako5 jako że jesteś nowy można ci wybaczyć ale następnym razem zadawaj takie pytania w dziele "Pytania" ok a w dziale Porady znajdziesz odp. na wszystkie pytania tylko dobrze :szukaj:
Ej Piotrpl mam pytanie, czy zamieścisz tu alternatywne zakończenie twojej pracy, pt . Xardas kontra Werter, bo pisałeś, że takie istnieje.
Oczywiście że zamieszczę Ale musicie niestety na to poczekać. Swoje komiksy zapisuję na CD-RW i pożyczyłem ten krążek kumplowi. Na tym CD mam to zakończenie. Jak odda do umieszczę.
E no Piotr, na pewno twój kumpel oddał płytę. Nie mugłbyś tego już tu dać? Tak bardzo jestem (ewentualnie jesteśmy ) ciekawi końca X vs. W i komiksu Wiedźmin
Indiana, Piotr jest teraz strasznie (z tego co mi mówił na GG) Zajęty OJCZYZN!, Nic nie chcę mówić, iż sam nie wiem prawie nic XD Ale nie za bardzo ma teraz chyba czas Iż też jestem trochę tego zakończenia X kontra W ciekaw
Spoko wszyscy Niestety obecnie muszę być praktycznie ciągle przy pracy nad OJCZYZN!, jeżeli chcę się chociaż do Lutego wyrobić W każdym razie nie bójcie się Alternatywne zakończenie X kontra W nie ucieknie i na pewno pojawi się na tym forum Jednak najpierw muszę stworzyć OJCZYZNę
Spoko wszyscy Niestety obecnie muszę być praktycznie ciągle przy pracy nad OJCZYZN!, jeżeli chcę się chociaż do Lutego wyrobić W każdym razie nie bójcie się Alternatywne zakończenie X kontra W nie ucieknie i na pewno pojawi się na tym forum Jednak najpierw muszę stworzyć OJCZYZNę
spoko Piotr rób spokojnie Ojczyznę, bo na nią bardziej oczekujemy, nikt cię tu nie pogania
NO Piotr dawaj to zakończenie XvsW . nie wstydź się
_________________ " Jadę do góry wyżej niż na dziewiątej windzie.. a zażalenia proszę kierować gdzie indziej, bo od tego jest sromotny kierownik do spraw nieistotnych ja zajmuję się hip-hop’em zawrotnym lepiej się orientuj, kontaktuj, nie konszachtuj,
PFK jest na mocy paktu tu"
hej Piotr, nie żebym w jakimś stopniu poganiał, ale.... obiecałeś wydać alternatywne zakończenie "Xardas kontra Werter" po skończeniu pracy nad "Ojczyzną"...
może przy okazji, mając chwilkę czasu wstawisz to na forum?
Kurczę... Nie żebym był namolny czy coś, ale od czasu obietnicy że zamieścisz komiks minął już rok i trzy miesiące (prawie), ale o Xardas kontra Werter: Zakończenie Alternatywne (czy jak to tam się nazywa), ani widu, ani słychu (poza M-K Kael'thasa). Rozumiem że masz mnóstwo na głowie, ale na prawdę to chyba nie jest tak dużo wrzucić komiks do netu (chyba że to "OJCZYZNA"). Ponad to nie wierze by twój kumpel nie oddał Ci przez ten czas płyty z komiksami.
Mam nadzieję że znajdziesz chwilkę czasu aby wrzucić komiks na forum, a tym samym uradować wszystkich którzy od tak dawna wyczekują na Alternatywne Zakończenie Sagi o Dwóch Największych Zabójcach w Historii Myrthany.
Erę ? Nie wcześniej niż za jakieś 1500 lat. Nie ma nawet po sprawdzać co jakiś czas. Jeśli forum zwariuję, Shoutbox będzie pusty i nikt nie będzie zalogowany to znaczy że wyszedł...
Założę się że piter nie ma alternatywnego zakończenia XkV i wymyślił zmyłkę z CD-romkiem XD przeciesz teraz każdy korzysta z DVD i Pendraiwów. Lub nie ma czasu by zrobić lub to był wczesny prima aprilisowy żart .