piotrpl ty musisz na mnie uwazac bo jednego kolesia spitolilem z jego strony ta strona to byla www.needforspeed.pl wiec uwazaj bo nie dam przebacz to jak ale ja mysle ze robisz naj lepsze komiksy to ja bym cie nie wywalil ale tamta strona jest juz moja
piotrpl ty musisz na mnie uwazac bo jednego kolesia spitolilem z jego strony ta strona to byla www.needforspeed.pl wiec uwazaj bo nie dam przebacz to jak ale ja mysle ze robisz naj lepsze komiksy to ja bym cie nie wywalil ale tamta strona jest juz moja
IMO, jesteś żałosny. Co taki newb mógłby zrobić adminowi serwisu? ?yjesz w świecie wykreowanych przez siebie fantazji człowieku! Wiesz w twoim przypadku wizyta u psychologa by ci pomogła, ale skoro nie chcesz nikt nie będzie ciągnął cię siłą.
PS: Rany boskie...To już internet na wsi u ciebie założyli :O?!
Zawsze byłem fanem tego komiksu. Ten komiks to już klasyka wśród komiksów. Trylogia o zombie to były twoje pierwsze prace komiksowe?
Ocena za komiks 10/10
Jeszcze nie komentowałem tego komiksu, ale lepiej późno niż wcale . Otóż świetne zakończenie całej serii! Podobała mi się śmierć Kaufmana...zginął przez chciwość i własną głupotę. Screeny, teksty...wszystko jak zwykle na najwyższym poziomie . Jak dla mnie 10/10 i głośne brawa!
Ehhh... Uwielbiam twoje komiksy o zombie... Z matmy jestem
całkiem, całkiem, ale ocena jaką musialbym wystawić przerasta moje umiejętności . To, co napiszę to o wiele za mało, ale chyba się nie obrazisz... 10,5/10 (pół odjąłem żeby nie bylo, że się podlizuję )
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Komiks mi się podoba, bardzo fajna fabuła. Szkoda, że zakończenie takie smutne, ale to chyba była przeznaczeniem tego komiksu. 9/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
To już koniec . Według mnie najlepsza część o żywych trupach. Zombii żerające dziwki ciekawy motyw. Obrazki, dialogi, postacie i przedwszyskim fabuła wprost urzekają, cud,miód i orzeszki (nie żebym cię chwalił xd).
10/10