Słuchajcie, chciałbym wiedzieć dlaczego prawie non stop jest usuwana moja (i nie tylko moja) autobiografia? Namęczę się pisząc, a i tak po trzech dniach już jej nie ma.
I następna sprawa. Może administracja oddelegowała by jednego z moderatorów do Off-Topica? Ado'o nie ma prawie od miesiąca i poza Dartamem nikt tego nie moderuje.
O tuż w PK jest temat: Księga Komiksów która jest bardzo nie zaktualizowana... BRakuje jej duzo komiksow. Moderator działu, Visor lub jakis admin np. Dartam czy Papcio moglby to zaktualizowac. I zeby spis autorow byl w kolejnosci alfabetycznej
No wlasnie. Moderował go Ado'o ale stracił J. Admina... Nalezaloby dac ta dzialke jakiemus innemu modowi lub niech modzi i admini wybiora kogos na miejsce Ado'o w sensie funkcje moda. Jak zrobia to zalezy juz od Dartama...
Wy już się nie martwcie, chciałbym zauważyć że na moderatorów nie wybiera się głupków, więc jakimś cudem zauważyliśmy że Ado'o stracił moda. I, choć trudno w to uwierzyć, orientujemy się w ogólnej sytuacji.
Nie wiem czy to będzie poprawnie, ale mam zastrzeżenia do regulaminu. Według mnie regulamin całkowicie powinnien się składać z punktów, które można wykroczyć. Dla przykładu.
Cytat:
2.7- Staraj się nie pisać postu pod postem.
Jeśli ktoś notorycznie będzie pisał posta pod postem, to dostanie warna o takiej treści. Według mnie powinno być: "Nie pisz postów pod postem" itp. W ogóle cały regulaminy jest napisany w różnych stylach. Raz bezokolicznikowo ("nie pisać"), a raz osobowo ("nie pisz", "zakazujemy" - tu też jest mix).
Nie jestem humanistą, ale myślę że takby lepiej wyglądało.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Nie wiem czy to będzie poprawnie, ale mam zastrzeżenia do regulaminu. Według mnie regulamin całkowicie powinnien się składać z punktów, które można wykroczyć. Dla przykładu.
Cytat:
2.7- Staraj się nie pisać postu pod postem.
Jeśli ktoś notorycznie będzie pisał posta pod postem, to dostanie warna o takiej treści. Według mnie powinno być: "Nie pisz postów pod postem" itp. W ogóle cały regulaminy jest napisany w różnych stylach. Raz bezokolicznikowo ("nie pisać"), a raz osobowo ("nie pisz", "zakazujemy" - tu też jest mix).
Nie jestem humanistą, ale myślę że takby lepiej wyglądało.
Tak się składa, że ostatnio akurat myślałem o poprawieniu regulaminu i dodaniu paru istotnych punktów. Postaram się go wkrótce edytować i zastosuję się również do twoich uwag.
Cytat:
Jeżeli komiks nie jest wasz a warty jest obejrzenia.
Prosimy dać pod postem nazwę twórcy komiksu.
Powinno być to napisane: "Jeżeli komiks nie jest wasz a warty jest obejrzenia, to
prosimy dać pod postem nazwę twórcy komiksu."
To tyle. Dziękuje
EDIT
Zapomniałem dodać, że nie jestem humanistą i mnie to jednak nie razie
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ostatnio zmieniony przez Generał 13-05-10, 10:32, w całości zmieniany 1 raz
Znalazł się humanista, kurna kuty na 4 nogi Ale co racja to racja.
Jednakowoż słowo "to" uznałem w swej mądrości za zbyteczne, gdyż zdanie to potrafi obyć się bez tychże dwóch liter.
XD Dziękuje
W 9 tygodniu konkursu Screen tygodnia #2 ponownie zwycięzcą zostaje - Shurtugal ze swoim screenem "Po ciężkim dniu pracy...". Gratulujemy!
Co w tym takiego z błędem? A to że pierwszy raz wygrał mój screen a tu jest napisane że ponownie wygrałem czyli jakbym poprzednio też wygrał, co jest nie prawdą.
A ja mam problem z podpisem. Chciałem dodać obrazek i dopisałem odpowiednią formułkę BB, ale okazuje się, że za długi. Wrzuciłem więc to wszystko do Worda i tam poskracałem, aby spełniało wszystkie limity. Skończywszy na 793 słowach, 14 linijkach i obrazku o wymiarach 400x150 chciałem dodać go do profilu, ale mimo wszystko wyświetliło się "Twój podpis jest za długi." Dlaczego nie puszcza mi tej sygny?
Ja mam kolejne. Od dziesięciu minut nie mogę napisać nic na SB. Wpisuję wiadomość, wysyłam... I nie ma.
EDIT: Już nie ważne. Po prostu SB się pogubił kiedy został cofnięty czas serwera. Wszystko w prorządku.
Kiedy był tworzony spis komiksów, miałem wtedy nick Shurtugal... I w moich komiksach właśnie zostałem, napisany jako autor Shurtugal. Teraz wróciłem do Eskela i już tamto nie aktualne.
Według mnie w nowym dziale "Regulamin i Ogłoszenia", regulamin forum powinien być bardziej widoczny i być na tej samej belce oraz wyżej co tegoroczny konkurs komiksowy. Przecież to regulamin, najważniejsza, najświętsza rzecz na forum