No nie do końca, bo jak powiedziałem, lepiej będzie jak REGULAMIN GK da się do "Ważnych tematów" i z kolorową czcionką. Kolorowy temat bardziej wrzuca się w oczy niż taka czerwona nazwa na belce Ale co ja mogę wiedzieć ?
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Gdzie do jasnej się podział dział ,,Ogłoszenia Forum"??
Są tylko Skargi&Propozycje...
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
_________________ DO KUJA Z POLITYKĄ Tu się Gothic i twórczość z niego liczy . Nie kłóćmy się o politykę, bo zobaczcie jak to nasze stosunki psuje... Ja + Fortuno = Korespondencyjni ziomale poróżnieni przez Politykę, ale zakopaliśmy to i cały czas ziomale. Tak samo z Darmorem.
Dlaczego akurat tytuł mojego bestsellera (UA i Wielka Podróż) nie jest na żółto, jak reszta best komiksów ?
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Gdy pojawiło się to "cuś" z odpracowywaniem warna, jedna rzecz mi się nie podoba.
Dartam napisał/a:
Jednakże komentarz musi minimalnie zawierać 500 znaków
Właśnie, jeśli nie ma ktoś ustawionej takiej rozdzielczości oraz pisze tak jak ja, czyli trochę o fabule, przerwa, trochę o wykonaniu, przerwa i tekst. To skąd mam wiedzieć, że mam 500 znaków ? Będę za każdym razem liczyć: "1, 2, 3, ... 494, 495, ...., eee pogubiłem się i od początku." ? Można byłoby zrobić coś takiego, jak przelicznik przy polu z tematem, tylko że liczyłby ilość. Bo i tak jest kupa roboty z tym pisaniem postów, robieniem linków, no i jeszcze samym czytaniem komiksu.
Nie lubię, gdy na pytanie odpowiada ktoś inny niż adresat. Twoja odpowiedź mnie nie interesuje, tylko któregoś z adminów (ale i tak wszyscy wiemy, że Dartama )
Po drugie, chciałbym, aby podczas pisania posta było automatycznie liczone ile mam znaków, a nie będę godzinami szukał opcji "liczenie znaków". Masz moją odpowiedź PANIE p.o. ADMINISTRATORA.
Nie żebym się wtrącał, ale tworzenie takiego narzędzia zajęłoby trochę czasu, a poza tym jest bezsensowne, skoro ma się odnosić tylko do jednej opcji forum. Poza tym możesz sobie czekać na odpowiedź Dartama, ale ja odpowiedziałem po prostu z dobrej woli. Że coś takiego szybko się podlicza. Ponadto forum i tak działa wolno, bo działa na starszym silniku i ma sporo problemów z bazą danych co było widać jeszcze parę miesięcy temu (teraz już jest w porządku), a kolejny plugin by tylko jeszcze bardziej serwer obciążył.
Ty na mnie zupełnie bezpodstawnie naskoczyłeś na SB, nie ja. Z resztą never mind, mam nadzieję, że mój post nie zostanie uznany jako spam.
Doriansen połączył dwa moje tematy ze zdjęciami - stary i nowy. W starym znajduje się link do nieaktualnej już galerii. Prosiłbym o wywalenie starych postów do Śmietnika.
Stwierdziłem, że skoro obydwa tematy dotyczą twojej twórczości jako fotografa, nie potrzebne są dwa oddzielne tematy na to. Właśnie dlatego zostały one połączone.
Wyłapałem jeden błąd: Otóż gdy wchodzę poczytać ostrzeżenia użytkowników, klikam niżej na Archiwum i przy warnach( Nieaktualnych ) CJ'a jest napisane:
CJ 1 System 31-08-09, 21:29 Przeklinanie na Shount Boxie.
O tuż w Księdze Mini-Komiksów MattiR'a są mini-komiksy MikMika1, a ten user ma już nick Archanix. Do tego w jego komiksie zamiast "Trzecie Życzenie" pisze "Trzecie Zyczneie"
Czy nie da się poprawić czcionki nad SB, którą są napisane obecne osoby na forum ?
Dlaczego: nie pasuje do standardowej czcionki forum.
Czy nie da się poprawić czcionki nad SB, którą są napisane obecne osoby na forum ?
Dlaczego: nie pasuje do standardowej czcionki forum.
To jest ta standardowa czcionka, tylko trochę większa i bez tła.
A to nie jest przypadkiem czcionka Times New Roman ? Chodzi tą nad SB.
PS. ALEŻ JESTEM UPARTY
To jest ta sama czionka co posty i wiadomości na SB. Poza tym nie wiem po co to zmieniać, co to przeszkadza?
No wiesz, wszędzie czcionka (chyba) Arial, a tu TNR. Można byłoby dla estetyki zmienić.
Po drugie, nie próbuj mnie wrabiać, że to samo czcionka, bo widać to czarno na białym
Witajcie !
Mam pewną propozycję dotyczącął tej strony. Chodzi o to, że możnaby dać tu jakąś wyszukiwarkę tematów. Nie jestem długo na tym forum, a więc się gubie w tematach.
To mogłoby pomóc nie tylko mi ale i innym nowym usserom lub nawet niektórym starym.
P.S. Jeśli była już taka propozycja to przepraszam.
Forum poświecone komiksom ze świata gry Gothic, założone przez najlepszego twórcę komików z gry Gothic – Piotra_PL. Znajdziesz tam wiele polskich komiksów jak i wiele porad do wszystkich części gry. Zapraszam!