Zakładam ten temat, aby można byłoby tutaj zgłaszać różne drobnostki które pasowałoby naprawić lub dodać na forum czyli przykładowo zmienić ikonkę nowego tematu, dodać jakieś modyfikacje itp. Czyli takie pierdółki, że zakładanie nowego tematu nie ma sensu. Wszystko to dla poprawy funkcjonowania forum i ogólnej estetyki.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 05-10-09, 20:20, w całości zmieniany 1 raz
Wasza twórczość. Zamieszczajcie w tym dziale komiksy swojego autorstwa. Jeżeli komiks nie jest wasz a warty jest obejrzenia. Prosimy dać pod postem nazwe twórcy komiksu.
To jest opis prac komiksowych. Sądzę, że można zostawić tylko pierwsze dwa zdania, bo reszta jest niepotrzebna. Chyba jeszcze nikt nie wrzucił nie swojego komiksu.
Ok...mam pewną drobną niedogodność, otóż było włączone takie okno logowania, od razu po wejściu na stronę w lewym górnym rogu, pozwalało to na błyskawiczne zalogowanie się. Więc prosiłbym o przywrócenie tego okienka, o ile to możliwe.
Ok...mam pewną drobną niedogodność, otóż było włączone takie okno logowania, od razu po wejściu na stronę w lewym górnym rogu, pozwalało to na błyskawiczne zalogowanie się. Więc prosiłbym o przywrócenie tego okienka, o ile to możliwe.
Ado'o wydaję mi się, że to o co Ci chodzi jest na forum, po prawej stronie. Sprawdź dokładniej.
Kolejną niedogodnością dla mnie jest to, że teraz lista użytkowników jest w rozwijanej liście. Dużo miejsca stary widok nie zajmował, a zawsze można było szybko komus wysłać PW, sprawdzić, kto był itd. a ta lista do najwygodniejszych nie należy, zwłaszcza, że się dopala w nowym oknie
Ado'o - to okno jest wyświetlane przez 120 sekund a potem znika. Może włączyłeś gothickomiksy, wszedłeś na inną stronę i dopiero po kilku minutach chciałeś się zalogować?
Zauważyłem że przy działach twórców nie ma ich avatarów. Teraz (przynajmniej wg mnie) są mniej zauważalne. Sugeruję więc je przywrócić.
I dołączam się do Kamila z prośbą o nowe subforum w Opowiadaniach; "Wiersze".
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Ja mam tu publiczną prośbę do moderatora mini-komiksów, czyli do Pumo, aby aktualizował co jakiś czas spis mini-komiksów. Spis z 13 maja 2009 bardzo aktualny nie jest.
Argh, moja pomyłka niestety. Przesuwałem temat na szybko bo się gdzieś wybierałem i nie zwróciłem uwagi, że nad "Mini-Komiksy", które wybieram pisze też "Komiksy Pumo. Lekcja na przyszłość.
Dział modderów. Znajdziesz tu tekstury i modele 3D, mody stworzone przez innych użytkowników, oraz poradniki jak stworzyć własne dzieła. - to oczywiście opis Moddingu. Ostatnia część tego zdania jest jednak zła: w moddingu o ile mi wiadomo nie ma poradników, są w poradach do innej twórczości. Proponuję ją wykasować.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Otóż tak sobie przeglądam Off-topic i znalazłem taki temat:
http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=3831
Co prawda temat znajduję się w dobrym dziale, ale czy nie lepiej byłoby przenieść go do Quizów i zabawy? Wiem, że temat jest nieco stary, ale zyskalibyśmy nową gierkę.
Otóż tak sobie przeglądam Off-topic i znalazłem taki temat:
http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=3831
Co prawda temat znajduję się w dobrym dziale, ale czy nie lepiej byłoby przenieść go do Quizów i zabawy? Wiem, że temat jest nieco stary, ale zyskalibyśmy nową gierkę.
Przeniesione.