Składam propozycję założenia działu z śmiesznymi screenami.
No ale oczywiście pod warunkiem że zamieszczane screeny byłyby w packach minimum 5 śmiesznych screenów. Czy możliwe byłoby założenie takiego działu ?
(oczywiście pamiętam o screenie tygodnia ale tam wiele śmiesznych screenów nie ma ).
_________________ Huraaaaa
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.
cóż to forum komiksowe można by wstawićć kilka sceenów jako przykłady uwiecznienia sytuacji.
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
W sumie dobra-niedobra propozycja. Dobra dla tego że przydałby się taki temat. A zła dlatego że dział to zbyt wiele Jednak dobrze by było rozszerzyc tematykę z "Tylko śmieszne obrazki" na "Ładne, ciekawe i śmieszne obrazki"
Śmieszne screeny?
Więc przestudiuj sobie mój temat (dość dawno założony w Off-Topicu) Najśmieszniejsza galeria świata - http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=3805
To jest dokładnie to, czego chcesz
Daję ,,nie", bo po co drugi raz to samo
Z działem jest tylko 1 problem, ze jak sie duzo screenow powrzuca na jeden post, to one się później załadowują, i tracisz orientację gdzie co... itd, jednak dzial napewno nie jest do tego potrzebny.