Wysłany: 11-07-07, 13:25 Gra internetowa o świecie gothic
Więc co myślicie o moim nowym pomyśle??Będzie pare gild trzeba wybrać do której można dołączyć.Gildie z któregoś gothica.Jak będzie większość na tak to piotr zdecyduje z którego gothica mamy wybrać gildie.Będzie kuźnia złoto, płatnerz szef lichwiarz,koszary.I co sądzicie
Ostatnio zmieniony przez macius 11-07-07, 13:34, w całości zmieniany 1 raz
ja nie moge po pierwsze cos o tym powiedz
po drugie nie ma takiej gry
po trzecie jeśli mysle o co chodzi to bedzie kolejne pasmo gór spamerskich
po czwarte a na co to komu
po piąte heh a jest jakas rózinca z piotrem czy bez
po szuste chyba lepiej se sciagnac jakiego mmorpg niz piprzyc jakies smuty
aha bo myślałem że zrobisz gre na tym forum i bedzie to kolejny naibijacz postów a ta gra co mówisz ona bedzie jak zrobiona na silniku forum (są takie) czy cosw stylu ogem bitefigh (PHP) czy jeszcze co innego ?? a i jeszcze jedno co w niej by sie robiło, a z tym moim postem to te pierwsze zdanie napisalęm z ironią jak byś sie nie skapnoł
Pomysł (jak to mówią) do bani. Co wy jeszcze chcecie tu zrobić?! To jest forum o komiksach stworzonych na enginu Gothica! Chcesz se pograć internetowo? Jasno, jak wyjdzie GMP to zrobię wam własny dział internetowego klanu, ale tu się kończy ta propozycja. Forum straci na klimacie a zamiast tego pojawią się nowe spamy i kłótnie. Ja jestem stanowczo za NIE! Lecz na tym forum decyduje społeczność Gothic Komiksy, jeżeli głosów na "tak" będzie więcej niż na "nie" ta wasza gra wejdzie w życie forum.
Gość
Wysłany: 11-07-07, 15:53
Popieram Wagnera! Na forum już jest wiele gier. Nie potrzeba nam kolejnej! Forum straci wartośc jak będzie coraz więcej takich gier. To jest moje zdanie i go nie zmienie.
Popieram Wagnera! Na forum już jest wiele gier. Nie potrzeba nam kolejnej! Forum straci wartośc jak będzie coraz więcej takich gier. To jest moje zdanie i go nie zmienie.
To byłem ja tylko coś mi się zchrzaniło i zapisało mnie jako gościa
Ja myśle, że te propozycje są tylko po to by nabijać posty. W dodatku nie sądzę, by ktoś pomagał w robieniu takiej gry. "Niech Wagner sam se robi tą gre a my bedziemy mieć". Jestem PRZECIW
www.thecrims.com tą gre robili ponad 7 miechów więc mi niemów w ile ty byś zrobił P.S 17 ludzi robili tą gre Jestem za NIE po co przeciągać czas i niezamknąć tematu??
Narazie jest równo. Wymyśliłem też koncepcje, jak taka gra na naszym forum powinna wyglądać.
**-------------------------------------------------------**
Powstałby nowy dział. Jeżeli się uda postały by w nim poddziały a jeżeli nie będą tematy. Wejście do tej gry mogli by mieć tylko użytkownicy, którzy na forum przybywają już jakiś czas. Osobiście ta cała gra nie podoba mi się. Ale jak pisałem tu rządzi społeczność tego forum.
mam 1 pytanie czy dało by się zrobić że jak się pisze te posty w tych tematach to żeby nie dodawały by się do normalnej ilości napisanych postów bo za chwile będzie tu kilkanaście dzieci neo które za spamują całą ta grę
jak by juz cos to zróbcie nowe forum tylko dajcie z tego forum banner lub przekierowanie na tamta gre
Jeśli ma być to gra typu Battleknight czy Gladiatus to TAK, ale jeśli to taka przygłupia gierka do nabijania postów to NIE więc wstrzymuję sięod głosu I jak będzie to taka z I propozycji to sam ją będziesz Dłuuuugo robił Ja poczekam ażwyjaśnisz jaka to będzie gra, bo z tego co wyżej napisałeś nic nie kapuje XD
A ja jestem na tak! NA gothic.gram.pl jest taka gra o nazwie "Marant" i można się tam naprawdę dobrze bawić! JA jestem z tymi co na TAK! Taka gra to dobry pomysł.
JO , JO , VERY GOOOOOOD!! ( )
_________________ http://s2.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=53779
Kliknij!To nie boli a pomoże!
Pomogłem ci? Nie zapomnij dać mi pochwały:)
Userzy któzy należą do "Twórcze screeny Team" :
Skate
Arcymag
remik
Dawcor
Indiana
Pumo
Kakashi
Team robi różne śmieszne screeny!!!
Chmm. Jeżeli ma to być PBF, to mogę się zgodzić. Ale czy na tym forum raczej nie. Można by było stworzyć nowe. Oddzielne do tej gry. Mam co nieco doświadczenia w takich sprawach. Więc jestem na tak. Pod warunkiem, że nie na tym forum. Przysporzy to tylko spamerstwu.