Wysłany: 10-07-10, 09:31 Granice oglądania komiksów przez Gości
Witam! Tak właśnie się zastanowiłem, czy można by było zrobić np: limit dziennie oglądanych komiksów dla Gości? Albo trzeba by było się zarejestrować aby oglądać nie które działy? Chciałbym liczyć na pozytywy ;] Jeśli można. Pozdrawiam !
Niektórzy po prostu mogą nie mieć czasu na czynne uczęszczanie w sprawy forum, przez co nie chcą się rejestrować. Chcą za to poczytać tylko komiksy w wolnej chwili. Wchodzą do jakiegoś działu - zonk. Nie można. Od razu się zrażają. Więc ja jestem na wielkie czerwone nie.
Zamiast bawić się w błahostki typu limit oglądania przez gości albo licznik znaków w poście zrobić coś naprawdę potrzebnego ( Co wie już tylko administracja ) dla forum. Naprawdę, po co robić coś takiego całkowicie niepotrzebnego? To forum nie umiera, że potrzeba ludzi zarejestrowanych na siłę... zresztą i tak pewnie po przeczytaniu by sobie poszli.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Były takie plany, ale to by spowodowało że ludzie rejestrowaliby się na forum tylko po to, żeby poczytać komiksy, więc byłaby fala pustych kont, a to nie jest nikomu potrzebne. Jeśli użytkownik jest wartościowy, to i tak się zarejestruje i będzie działał na forum, zmusić się go do tego nie da.