PRZECZYTAJ!
Witam, mam propozycje zrobić newsy o nowych komiksach, ciekawych zapowiedziach za pomocą serwisu BLIP, tak jak na stronie niektórym znaną themodders.org (nie reklamuje!!). Oczywiście wiem, że jest ,,Ogłoszenie'', ale tam są pokazywane informacje ważniejsze niż nowy komiks usera ,,Kowalskiego''. To by ułatwiło (nie)-życie na GK i zwiększenie komentarzy w każdym komiksie, niezależnie czy komiks byłby do bani czy świetny.
Wiesz, na początku twojej wypowiedzi byłem zaciekawiony, a potem tak wszystko popieprzyłeś że w końcu musiałem przeczytać drugi raz żeby zrozumieć.
A co do tematu, to jestem na nie. Bo po co? Nowych komiksów ani nie zapowiedzi wcale nie powstaje masa i wszystko dobrze widać, wystarczy wejść do działu. Może gdy forum by się rozrosło na naprawdę ogromną skalę - to i owszem. Ale teraz nie miałoby to po prostu sensu.
A co do tematu, to jestem na nie. Bo po co? Nowych komiksów ani nie zapowiedzi wcale nie powstaje masa i wszystko dobrze widać, wystarczy wejść do działu. Może gdy forum by się rozrosło na naprawdę ogromną skalę - to i owszem. Ale teraz nie miałoby to po prostu sensu.
Może jeśli wchodzisz codziennie dla ciebie nie ma problemu gorzej z tymi, którzy wchodzą na ową stronę raz na tydzień. Oni to będą mieli podane na tacy i nie tylko ci. Nowi, którzy nie przeczytają wszystkich raczej komiksów nie przeczytają, pogubią się i odejdą . Tak będą mogli śledzić nowe wypociny innych userów.
Ja też jestem na NIE. Jest to fajny pomysł, podoba mi się... Jednak GothicKomiksy wcale takie wielkie nie jest. Wystarczy( Malbert to idealnie ujął ) wejść do zapowiedzi i ? Już! Są też zapowiedzi miesiąca w których (o dziwo) są tematu sprzed 2 lat. Więc niestety, jestem na Nie
Ja także jestem przeciw - nieraz nie było mnie dłużej na GK i potem raz - dwa się w tym odnajdywałem. Po prostu prac jest na tyle mało, że takiej potrzeby nie dostrzegam.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Były już podobne pomysły promowania nowych komiksów, jednak, jak wszyscy wcześniej powiedzieli, forum jest małe, nie potrzeba zbyt wielkiego promowania, poza tym możliwe że w przyszłości nieco inna forma reklamy pojawi się na forum, więc nie ma co nad tym debatować.