Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Pumo
25-07-10, 19:35
Newsy przez Blip

Czy jesteś za informatorem przez serwis BLIP
Tak
42%
 42%  [ 3 ]
Nie
57%
 57%  [ 4 ]
Głosowań: 7
Wszystkich Głosów: 7

Autor Wiadomość
macius 

Monet: 1

Wysłany: 25-07-10, 17:33   Newsy przez Blip  

PRZECZYTAJ!
Witam, mam propozycje zrobić newsy o nowych komiksach, ciekawych zapowiedziach za pomocą serwisu BLIP, tak jak na stronie niektórym znaną themodders.org (nie reklamuje!!). Oczywiście wiem, że jest ,,Ogłoszenie'', ale tam są pokazywane informacje ważniejsze niż nowy komiks usera ,,Kowalskiego''. To by ułatwiło (nie)-życie na GK i zwiększenie komentarzy w każdym komiksie, niezależnie czy komiks byłby do bani czy świetny.

Daj monetę autorowi tego posta

Malbert 
Filtrator komiksowy

Monet: 16
Medale: 1

Wysłany: 25-07-10, 17:53     

Wiesz, na początku twojej wypowiedzi byłem zaciekawiony, a potem tak wszystko popieprzyłeś że w końcu musiałem przeczytać drugi raz żeby zrozumieć.
A co do tematu, to jestem na nie. Bo po co? Nowych komiksów ani nie zapowiedzi wcale nie powstaje masa i wszystko dobrze widać, wystarczy wejść do działu. Może gdy forum by się rozrosło na naprawdę ogromną skalę - to i owszem. Ale teraz nie miałoby to po prostu sensu.

macius 

Monet: 1

Wysłany: 25-07-10, 18:49     

Cytat:
A co do tematu, to jestem na nie. Bo po co? Nowych komiksów ani nie zapowiedzi wcale nie powstaje masa i wszystko dobrze widać, wystarczy wejść do działu. Może gdy forum by się rozrosło na naprawdę ogromną skalę - to i owszem. Ale teraz nie miałoby to po prostu sensu.

Może jeśli wchodzisz codziennie dla ciebie nie ma problemu gorzej z tymi, którzy wchodzą na ową stronę raz na tydzień. Oni to będą mieli podane na tacy ;) i nie tylko ci. Nowi, którzy nie przeczytają wszystkich raczej komiksów nie przeczytają, pogubią się i odejdą . Tak będą mogli śledzić nowe wypociny innych userów.

Miłosz 

Monet: 4

Wysłany: 25-07-10, 19:13     

Ja też jestem na NIE. Jest to fajny pomysł, podoba mi się... Jednak GothicKomiksy wcale takie wielkie nie jest. Wystarczy( Malbert to idealnie ujął ) wejść do zapowiedzi i ? Już! Są też zapowiedzi miesiąca w których (o dziwo) są tematu sprzed 2 lat. Więc niestety, jestem na Nie

Vesten 
Hand of the King

Medale: 1

Wysłany: 25-07-10, 19:24     

Ja także jestem przeciw - nieraz nie było mnie dłużej na GK i potem raz - dwa się w tym odnajdywałem. Po prostu prac jest na tyle mało, że takiej potrzeby nie dostrzegam.

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 25-07-10, 19:34     

Były już podobne pomysły promowania nowych komiksów, jednak, jak wszyscy wcześniej powiedzieli, forum jest małe, nie potrzeba zbyt wielkiego promowania, poza tym możliwe że w przyszłości nieco inna forma reklamy pojawi się na forum, więc nie ma co nad tym debatować.

Zamykam.
| Biała Śmierć | Dwa Światy

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi