Witam. Ostatnio na forum została wprowadzona możliwość odpracowania ostrzeżeń poprzez pisanie postów. Jest to dobry pomysł, choć liczba 500 (!!!) znaków na post mnie przytłoczyła. Osobiście tzw. warnów na koncie nie posidam (przeczytałem regulamin). Przechodząc do konkretów - moja propozycja dotyczy odpracowywania ostrzeżeń poprzez uzbieranie wystarczającej ilości monet po otrzymaniu warna. Np. dla zwykłych userów - 15, a dla grup specjalnych - 7. Będzie to korzystne zarówno dla pomocnych użytkowników jak i tych, którzy nie mają czasu/weny/siły na pisanie 30 tak długich postów.
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, Ty jesteś jednym z nich"
Dla mnie to jest zły pomysł. Uwierz mi, 500 znaków można przeboleć, wystarczy powytykać wszystkie błędy oraz wymyśleć parę nowych i po sprawie . A tak na poważnie, to mimo wszystko to zły pomysł. Facet dostał ostrzeżenie bo zrobił coś źle, to niech teraz ma za swoje i albo odpracuje albo poczeka te 100 dni. Jestem na nie. A nawet jeśli admini coś takiego by wprowadzili, to na pewno nie byłoby tak niskiego progu.
Ja jestem na nie. Ktoś może łamać regulamin, ale mieć umiejętności modderskie, wiedzą (lub szybko wpisywać informacje w googla) i co wtedy? Odpracuje w try-miga i znów może spamować? jestem na nie. Pomysł administracji jest dobry, bo jak ktoś naprawdę chce się zmienić to zęby zagryzie i te 30 komiksów przeczyta (zresztą wystarczy przeczytać dział Piotra_PL) a jak się nie nadaje to tych pięciuset znaków nie będzie w stanie napisać.
Twojemu pomysłowi mówię NIE. Dziękuję, dobranoc.
Propozycja odrzucona. Karik04 na początku swojej wypowiedzi napisał dlaczego ten pomysł jest bezsensu. A ponadto jakby ktoś się uparł to mógłby napisać jakiś poradnik i tworzć multikonta, żeby zdobyć parę monet.
Zamykam.