Może Gothic Komiksy przeprowadzi swój plebiscyt filmowy Gothica ? chodzi tu o produkcje z owej serii gier żeby dać coś w stylu bestsellera z komiksów, a polegało by na tym że było by kilka kandydatów a tych najlepszych dać do publicznego głosowania na końcu i wtedy po zakończeniu ankiety dać nagrodę "Filmowa Nagroda Gothic Komiksy" lub coś takiego.
Ja jestem na nie. To podobnie jakby na Oscarach przyznawano nagrody za najlepiej sprzedające się książki. Mam chyba z tonę argumentów, których raczej nie chce mi się przytaczać więc streszczę to w małym NIE.
Ja też jestem na nie. Już sama nazwa: "Filmowa Nagroda Gothic Komiksy" jest niepasująca. Forum, jak nazwa wskazuje, powinno być poświęcone większości komiksom. Filmy, opowiadania, grafiki są już na niższym szczeblu i nie powinniśmy im zbytnio poświęcać uwagi, jak komiksami. Może być jakaś nagroda za filmy, ale nie na poziomie Bestsellera.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.