Wysłany: 23-02-10, 10:24 Quizy i Zabawy - Wiadomość do zwycięzcy
Mam taką propozycję by wprowadzić punkt do regulaminu Quizów i Zabaw.
- Jeśli użytkownik odpowiedział poprawnie na pytanie, to zadający oprócz napisania w temacie że owy użytkownik wygrał i ma zadać następną zagadkę, powinien też wysłać prywatną wiadomość do niego o tym że wygrał w danej zabawie. Napisanie takiej wiadomości nie zajmuje dużo czasu a może przyspieszyć powstawanie nowych zagadek.
NP:
Temat wiadomości: Quiz gothic
Treść wiadomości: Zgadłeś i zadajesz w quiz Gothic
Za. Jak wiadomo, każdy zaraz czyta wiadomości, bo tam zapewne może być prośba o posadę moderatora, więc na 100% zaglądnie. Obudziło by to niektórych... Chociaż mnie osobiście nie obchodzą quizy, to jestem za
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Wszyscy "za" to i ja jestem "za". Na pewno przyśpieszyłoby tempo zabawy
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Jestem przeciw. Jakoś nie mam ochoty lecieć i wysyłać PW do każdego kto mi odpowie poprawnie. Jeśli ktoś odpowiada w jakimś quizie to jego w tym głowa, żeby go nie zatrzmywać tylko patrzeć czy dobrze odpowiedział. Więc jestem na NIE.
Coś mi się wydaje, że Jakoobcio będzie sam ze swoimi racjami . Jestem za, bo do mnie przemawiają argumenty, takie jak:
1. Szybkie uświadomienie, że ktoś zgadł. Bardziej zaciekawi nowia wiadomość niż ostatni post w temacie.
2. Jak ktoś zajrzy wiadomość, sumienie będzie gryzło, aby jak najszybciej zadać zagadkę.
4. Wszybszym tępie będą powstawać zagatki.
5. Teraz zauważyłeś, że nie ma punktu 3
Dziękuje i życzę udanego życia.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.