Witam. Mam pewną propozycje. Nie wiem czy jest już coś takiego ale warto zapytać. Strefa Downloadu będzie to zbiór modów lub waszych pomysłów na mod. A więc czekam na odpowiedź.
Ostatnio zmieniony przez Arcy Witia 18-01-10, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
"Strefa Downloadu będzie to zbiór modów lub waszych pomysłów na mod."
Eee...te pierwsze rozumiem i w sumie nie głupi pomysł, ale najlepiej z czymś takim zgłosić się do moderatora działu, a nie od razu robić temat. A drugie? O co w ogóle chodzi? Chyba downloady modów nie pokrywają się z pomysłami na nie? Trochę bez sensu.
Ja bym to zrobił tak. Byłby dział "Mody" i tam można by było dać linki do modów. Przy okazji można by było dawać oceny i co ogólnie o tym modzie się sądzi .
Za.
Download modów... no cóż. Mógłby być. Bo fakt, szlag mnie trafia szukanie niektórych... taka baza bardzo ułatwiła by sprawę wielu.
Ale czy dodać to jak subforum w moddingu, czy normalny dział? 0.o
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
a bym to zrobił tak. Byłby dział "Mody" i tam można by było dać linki do modów. Przy okazji można by było dawać oceny i co ogólnie o tym modzie się sądzi
Od tego jest przecież dział "Modding". Przecież nikt nikomu nie broni prezentacji gotowych modyfikacji. A strefę downloadu można zrobić jako temat.
Uważam że lepszy by był dział, a w nim tematy do każdego z modów oddzielnie, ponieważ
a)Będzie sobie można podyskutować o modzie. W jednym temacie coś takiego nie przejdzie bo trudniej by było szukać konkretnego moda
b)No właśnie. W ogóle w jednym temacie by było ciężej szukać. A tak to wchodzisz do działu "Mody" i już.
c)Po za tym nie było by tam tylko mody userów z GK. Byłyby też ine mody np. Mroczne Tajemnice, Velaya itp.
Uważam że lepszy by był dział, a w nim tematy do każdego z modów oddzielnie, ponieważ
a)Będzie sobie można podyskutować o modzie. W jednym temacie coś takiego nie przejdzie bo trudniej by było szukać konkretnego moda
b)No właśnie. W ogóle w jednym temacie by było ciężej szukać. A tak to wchodzisz do działu "Mody" i już.
c)Po za tym nie było by tam tylko mody userów z GK. Byłyby też ine mody np. Mroczne Tajemnice, Velaya itp.
A w dziale Modding tak nie można? Nikt nikomu nie broni robić oddzielnych tematów o modyfikacjach. Jeśli komuś się nudzi i chce sobie nabić parę postów to niech rozkręci trochę ten dział i założy z 100 tematów na temat każdej modyfikacji. (Oczywiście z opisem, linkiem do downloadu itp.)
W jednym temacie miałem na myśli spis modyfikacji i linków do pobrania (Bez opisów, dyskusji itp.)
No właśnie, nikt nie broni pisać o modach w Moddingu, może niektórzy uważają że przekopywanie się przez dział może być męczące, ale Modding nie jest duży. A poza tym jest już temat o modach, kilka osób dopisało jakieś mody, ale potem ucichło. Chociaż wtedy odpada dyskusja i opisy. W sumie mogłoby się przydać taki dział, w którym byłyby tematy z modyfikacjami, dyskusjami itp. ale możnaby też coś takiego zrobić normalnie w moddingu, ewentualnie subforum.
Takie coś by się przydało, osobny dział lub subforum Dzięki modyfikacjom można lepsze komiksy robić, a do tego chyba forum dąży i dużo przestronniejsze byłoby przeglądanie w osobnym dziale. Ja proponuję dwie opcje:
-osobny dział i w nim subfora G1, G2, NK, i mody odpowiednio segregujemy,
-subforum w Moddingu, i po nazwie modyfikacji w "[]" część pod którą mod jest.
Ja tu nie widzę, żadnych minusów, dodanie subforum nie jest przecież trudne, userzy mieliby mody pod ręką, i dobrze by było zamykać tematy z modami tak jak w poradach, żeby niepotrzebnego spamu nie było Tyle ode mnie
Userzy mają mody pod ręką na tej stronie. Co najwyżej nie ma tam jako takich dyskusji o danej modyfikacji.
A założę się, że nie byłoby wielkiej dysputy na temat modów. Chociażby temat z Velaya'ją. Nic tam się nie dzieje. A przecież ilu ludzi z tego forum w to grało?
Nowy dział jest niepotrzebny. Wystarczą tematy w Moddingu.
Userzy mają mody pod ręką na tej stronie. Co najwyżej nie ma tam jako takich dyskusji o danej modyfikacji.
A założę się, że nie byłoby wielkiej dysputy na temat modów. Chociażby temat z Velaya'ją. Nic tam się nie dzieje. A przecież ilu ludzi z tego forum w to grało?
Nowy dział jest niepotrzebny. Wystarczą tematy w Moddingu.
Zauważ, że niektóre linki do modów na tej stronie nie działają. Sam próbowałem ściągnąć, ale niektórych się nie dało, bo nie znajduje strony ( najprawdopodobniej nie istnieją nawet te pliki ), a tak to ktoś kto zna dobry link to wrzuci i tyle...
kiedys bylo cos takiego jak download i piotr nawet to oglosil ze musi usunac.. nie pamietam kiedy to bylo.. ale daawno xd w kazdym badz razie trzeba bylo to usunac... wiec nie wiem czy cos z tg wyjdzie ;/
kiedys bylo cos takiego jak download i piotr nawet to oglosil ze musi usunac.. nie pamietam kiedy to bylo.. ale daawno xd w kazdym badz razie trzeba bylo to usunac... wiec nie wiem czy cos z tg wyjdzie ;/
Ale tam były nielegalne treści, a tutaj jest propozycja odnośnie działu z samymi modyfikacjami.
W ogóle to zamykam ten temat, jak ktoś chcę zrobić "strefę downloadu" to niech założy temat ze spisem modyfikacji i tyle. Zaś do prezentacji pojedynczych modów jest dział Modding.