Grałem sobie dzisiaj ze Vestenem_123 w Chińczyka na kurniku (www.kurnik.pl) i akurat z nim wygrałem. No i wpadł mi do głowy pomysł by zorganizować na forum Turniej Chińczyka. Wyłonił by on Mistrza na forum w tej grze. Jeśli ów turniej zostanie zaakceptowany to do niego będzie mógł zgłosić się każdy. Każdą grę obserwował by jakiś sędzia. Rozgrywka dzieliła by się na:
- Runda 1
- Runda 2
- Ćwierćfinał
- Półfinał
- Finał
Każdy z każdym musiałby zagrać do np. dwóch zwycięstw. I co wy na to??
Grałem sobie dzisiaj ze Vestenem_123 w Chińczyka na kurniku (www.kurnik.pl) i akurat z nim wygrałem.
O ty! XD
Cytat:
Jeśli ów turniej zostanie zaakceptowany to do niego będzie mógł zgłosić się każdy. Każdą grę obserwował by jakiś sędzia. Rozgrywka dzieliła by się na:
- Runda 1
- Runda 2
- Ćwierćfinał
- Półfinał
- Finał
Każdy z każdym musiałby zagrać do np. dwóch zwycięstw. I co wy na to??
Pamiętajmy, że w chińczyka mogą grać 4 osoby naraz i warto to wykorzystać. Ale sam myślałem o takim turnieju i jestem ogólnie za.
PS. Jak będzie, to wezmę, rzecz jasna, udział.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
W tej grze liczy się tylko szczęście (ilość oczek na wyrzuconej kostce), więc nie rozumiem jak tu można wyłonić mistrza. Można wyłonić bardziej fuksiarza, niż mistrza
Jak też się zgłaszam. Już nie raz pykałem z Eskelem i Vestenenem_123 i CJ. I jak już powiedział Kastet od wygranej zależy szczęście. Mogę powiedzieć że to bardzo dobry pomysł. Na pewno również wezmę udział.
Tu się nie zgłasza, to jest propozycja.. według mnie w chińczyka to trochę głupio robić turniej. Bo to jedynie szczęście, ktoś może mieć trzy 1, a ktoś trzy 6... Z resztą już lepiej było by grać tak jakby 'lige' czy coś w tym stylu, gdzie można było by grać we 4 np... 1 miejsce, 4 pkt, trzecie 3, drugie 1 i ostatni 0. Ale turniej.. to jak ktoś powiedział 'nie mistrza - tylko fuksiarza' .
A co do szachowego turnieju to może go zrobię... niedługo... jak wrócę do angli... zobaczy się ile będzie chętnych
Liga może być. Ale żeby nie była tylko w chinola lub szachy, ale też w inne kurnikowe gry. Ja osobiście jestem zwolennikiem warcabów, piłki i makao
No i proponowany przeze mnie system tworzyłby ośmio- lub dziesięcioosobową ekstraklasę i dwie grupy pierwszej ligi. Jeszcze to dopracuję
Turniej chińczyka? hahaha...sorry, ale od kiedy gra w której chodzi tylko o szczęście jest grą turniejową? Turnieje robi się w grach w których liczą się jakieś umiejętności. Nawet jeżeli robią turnieje w grach normalnych to albo robią w jakiś strzelaninkach, grach sportowych, a nie np. w jakiś simsach . Znaczy się jak chcecie to organizujcie, ale "mistrz" raczej na żadną nagrodę liczyć nie może .