(Nie jest to praca do oceniania chciałem się jedynie pochwalić moim nowym osiągnięciem.)
Czytaliście to? Chyba nie skoro dajecie oceny
Co do pracy:
Ten domek zajebiaszczy W G3 wyglądałby bajerancko daję 9/10
Młotek jest strasznie realistyczny za model masz 10/10
Jeszcze widziałem wcześniej pionki... szacun mistrzu Są GENIALNE +10/10
Ta studnia wygląda bardziej jakby była ze złota Piasek jest bardziej różowy. Ale, jak powiedział Ado'o, na tle pustyni może to wyglądać o wiele lepiej Ja daję 8/10. Przydałoby się jeszcze dorobić jakieś wiaderko na łańcuchu
Juz je pogrubialem 5 razy ;| Patrzylem , czlowiek po nich wejdzie ;P Mój kumpel tworzy gre i dla testu wrzucił tam ten zamek. I miescilo sie tam duzo ludzie. Ktoś grał w jaktyla?? To mury w mojej twierdzy są tak grube jak tam
Brak tekstur, to najbardziej rzuca się w oczy. Zresztą, Google SketchUp z tego co wiem jest słabym programem. Polecam prędzej Blendera albo 3DSMaxa. A wracając do obrazka do jedynie dobrze wygląda to działko. Za wszystko daje ci 4/10.
Ale lepeij by było jakby było więcej elementów, na przykład rękojeść była by owinięta skórą, a na mieczu byłyby by jakieś runy czy coś (ale runy to już chyba jest 3D a nie 2D).
To ja może przedstawię jedną z pierwszych prac w tematyki "Średniowiecza" Była by bardziej realistyczna słoma gdyby nie error przy "mesh" (czy jakoś tak) w 3D maksie ;x
Co do miecza Miltena to jest niezły. Tylko mówisz że jest oteksturowany...szczerze to tego nie widać co trochę psuje efekt, ale 8/10 dostaniesz.
A ta chatka XarVera też się ciekawie prezentuje. Najgorzej wyszły ci schody, ale ogólnie to chatka jest dobrze wymodelowana. Także 8/10.
Chatka wyszła ci fajnie... Ale te końce belek co wystają po dwóch stronach (te dłuższe ) to tak ma być, tak? Jednak przez dach wychodzą takie maluteńkie kawałki belek.
Miecz wyszedł ci świetnie! W porównaniu do starego jest dużo lepszy! Zasłużone 9/10.
Chatka: W sumie ładna, ale w kilku miejscach wystają belki które nie powinny wystawać. 8/10.
Chatka Xardera: Ładnie wymodelowana, ale nie podobają mi się dach i schody. 6/10.