Czyli dajemy nasze wypocinki z grafiki 3d. Tu pokaże swoją pierwszą prace z 3d pt. ,,Czapka Krasnala'' (nie śmiejcie się) robiona w 3d canvasie (muszę zainwestować w 3ds maxa)
Ja też chciałem coś zrobić, ale jakoś problemy miałem z ściągnięciem Tak mało krasnalowate to nakrycie głowy XD M to bardziej przypomina Fajny Róg jakiegoś zwierzęcia 9/10 a ta szafa też niezła, może nie najlepsza, bo mi się wydaje że stać cię na więcej 7/10
Heh te książki z komiksami są świetne 6+/6. Dobry pomysł bardzo ładnie Ci to wyszło chodź ta ojczyzna ma jakby „odgryziona kawałek” u góry ale po za tym bardzo fajnie Ci to wyszło. Aha i ojczyzna jest trochę za chuda XD
WAGNER myślałem że z 3D maxem miałeś już styki. Ja mam małe doświatczenie w 3D maxie 9 i wiem co i jak niestety licencja się skończyła i klop Niedługo prześle swoje prace 3D z 3D blender a i fajne prace wagner.
Nie znam się na pracach 3D, ale ta czapka maciusia wygląda trochę banalnie, ale i tak dam 9/10 bo pewnie sam bym lepszej nie zrobił .
Szafa i komiksy super naprawdę super Tylko "Ojczyzna" trochę "chuda" XD .
Nie mam zamiaru tolerować tu Spamu Norb19. A ty Wagner już się nie kłóć, jakby co dawaj warny. A warna dostałeś za to Norb, że powiedziałeś "lizanie dupy" Co mi się zdaję najbardziej kojarzy się z gejostwem i seksem. A więc już spokój.
Wow! Prace Wagnera są super! Za tą szafkę 8/10 - bo stać cię na więcej Ale te "książki" są naprawdę niezłe! Ocena 10/10! Wykonaj kolejną pracę Są naprawdę niezłe
A więc po koleji:
Czapa - całkiem całkiem, przez pewien czas sam chciałem zrobić pracę 3D ale nie wyszlo - 8/10
Szafa- ogólnie nic specjalnego, ale przynajmniej to szafa a nie pudło 7,5/10
Plakaty -Najlepsze z całej trójki 10/10 To chyba tyle. Pozdro
Jeżeli oceniałby to amator, powiedziałby ci, że to jest świetna i profesjonalna praca. Jakbyś dał to na themodders nie dostałbyś więcej oceny niż 2/10. To dwie złączone bryły i nic więcej. Hmmm...jestem zaskoczony tą pracą, podawałeś się za wielkiego grafika 3d.
Jeżeli oceniałby to amator, powiedziałby ci, że to jest świetna i profesjonalna praca. Jakbyś dał to na themodders nie dostałbyś więcej oceny niż 2/10. To dwie złączone bryły i nic więcej. Hmmm...jestem zaskoczony tą pracą, podawałeś się za wielkiego grafika 3d.
Nie, nie niezrozumiałeś mnie W 3DS.maxie9 jest naprawde inna atmosfera wogule inaczej i troche ciężko mi się przyzwyczaić Ale mówiłem że ta praca to nic specjalnego, odwaliłem to tak o z nudów, nieprzyłożyłem się. I jescze jedno niepodawałem się za WIELKIEGO grafika XD Poprostu dawno niesiedziałem przy 3D i innym programem robiłem ale żebyś niemiał wątpliwości to jak będe chciał coś dużego stworzyć to się MOCNO przyłoże! A tu pisałem, że znudów to tylko tak na odwal zrobiłem, podstawowymi narzędźmi więc chyba wiadomo że niebędzie niewiadomo czego OK. nierobie niczego na odwal bo zara mają domnie wszyscy wątpliwości XD Wagner tu chodzi też o textury! Jeżeli chodzi o grafe 2D to jestem do DUPY i musze z neta brać a to usztucznia wszystko. Modele mi tak średnio wyszły ale w grafie 2D to cieniutko zemną I w maxie9 niewiem jak zrobić zdjęcie. W blenderze wystarczy nacisąć F9 a w maxie?
CJ nawet fajna praca. Słabo ci wyszła ta paczka mogłeś zrobić ten napis tam gdzie jest na zwykłych papierosach że "palenie szkodzi zdrowiu" itp. Ogólnie brzydki kolor tej paczki a te papierosy w paczce wyglądają... dosyć tak jakby... sztywnie, nie realnie one bardziej wyglądają jak by były zatopione w czymś. Jednak urzekła mnie ta fajka bez pudełkowa naprawdę fajnie ci wyszła. A i te tło nieźle pasuje, wygląda jakby to było światło jakiegoś reflektora czy latarki.
No kolor paczki tragicznie dobrany (nie obraź się czasem, bo to modne ostatnio XD ) ale tak to jest git szczególnie ten bez paczki, no lepiej od Inwazji 7/10
No nawet spoko
Most: Tak trochę bez otoczenia ale nawet fajny 7/10
Faje: No wyrąbiste, 10/10 bardzo mi się podobają
Windows: Nic specjalnego, tak głupio bez otoczenia wygląda 4/10
Ziemia: spoko, nawet niezła ;D 8/10