Wysłany: 26-06-10, 20:40 Mała Edycja Khorinis. Pilne.!
O tuż mam małą prośbę, jest ktoś kto zrobił by mi małą edycję miasta Khorinis? Chodzi o by: Brame do Górnego Miasta była zamknieta i można ją otwierać/zamykać kiedy się chce. Bramy do Khorinis były pozamykane i żeby można je otwierać keidy się chce i zamykać. Dzielnice Portową oddzielić murem z bramą któą mozna otwierać/zamykać.
Oczywiście za pomoc polecą 2 monety.
Jak chciałbyś wstawić dwie monety jednemu userowi w jednym poście? - KzL
Może być drewniana palisada byle by nie dało się przejść przez nią do dzielnicy portowej. I bramy to daj normalne kraty ktore mozna otwierac/zamykac kolowrotem. Tak samo bramy wejsciowe do miasta zeby mozna bylo otwierac/zamykac kolowrotem.
Ok, gotowe, tylkko pozwoliłem sobie dorobić drzwi w kilku innych miejscach, u constantina, w gospodzie itp. Mam tylko jeden problem teoretycznie wszystko jest dobrze, a jednak nie działają (nie otwierają się) drzwi w gospodzie Kardifa, to nie problem?
Zacząłem uploadować.
Ja skomentuje mojego moda. Bramy fajne, mialem problemy z kołowrotami ale już wszystko idalnie działa, zamykają i otwierają się. Ale przez bramy do Miasta i Górnego Miasta da się przejść Ale mniejsza z tym... Jak będę robił komiks to nie będę przez bramy przełaził Monety poleciały wczoraj, dwie tak jak pisałęm w 1 poście.