No cóż - jako, że ostatni nie mam zbyt wiele rzeczy do roboty mogę pomóc komuś z robieniem nowych broni. Tylko z góry mówię "jeśli chcesz nową broń musisz mi dostarczyć teksturkę na której ma być zrobiona(możliwie jak największa i najwyraźniejsza)".
Teoretycznie mógłbym zrobić coś jeszcze "Piasków Tandoru"(wiecej info o modzie jak chcecie, to piszcie - podam link do Temu NGT), ale myślę, że ok. 500 nowych broni wystarczy (to nie jest ściema; wyszystkie by timex550).
O, a tu daje wam link do moich filmów, na których jest bardzo niewielka część nowych broni(tylko, że filmiki są sprzed ok. roku, a mod nazywa się "Piaski Tandoru", a nie jak pierwotnie jest w filmikach napisane "G2009").
http://www.youtube.com/us...25A938E1422096E
P.S. jeśli ten temat jest w złym miejscu, to proszę o przeniesienie
_________________ "Miecz Przeznaczenia ma dwa ostrza, Ty jesteś jednym z nich"
Yoro ok, zrobię ci broń, będzie jutro(i tobie Kentis też), ale jest problem - ja nie dawałem linków do ściągnięcia moich nowych borni z filmów więc jak mogłeś je ściągnąć?
Ok. Tutaj broń dla Yoro (paczka razem z modelem, teksturą i skryptem)
Speedy Share Wrzuta
Timex mam pytanie. Znasz się na robieniu modów itp co nie ? To jeśli się da powiedziałbyś jak dodać nową broń ?
Pytanie idealne żeby je zadać na PW. Jak zaczną się w tym temacie sypać pytania, to zrobi się tu śmietnik. Wszelkie sprawy niezwiązane z tym tematem załatwiamy na PW - Pumo
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Beliar005 łap miecz. Zrobiłem go 2H - dwuręczny. W paczce jest model, teksturka i skrypt.
2shared Speedy Share
Chciałbym poinformować, że z powodów muszę na razie przerwać moją działalność.
1. W temacie dostałem tylko jedną monetę. Jeśli nie będzie moneto - nie będę robić modeli
2. Problemy techniczne. Zepsuł mi się exporter plików .3ds w Blenderze.
3. 19 lipca wyjeżdżam na 2 tygodnie do egiptu, więc (jak ciężko się domyślić ) mnie nie będzie. Po powrocie, mam plan jechać nad polskie morze i zatrudnić się na stanowisku ratownika WOPR, co może wiązać się z następną nieobecnością.
Muszę poprosić mederatora działu o chwilowe zamknięcie tematu. W późniejszym terminie poproszę o jego otworzenie. Dziękuję, z uwagę. - timex550