A co do prośby Mecha to sory ale nie mogłem znaleźć pliku z teksturami broni. Jak nikt mnie nie uprzedzi to może jutro. I o jaką długą pałkę ci chodzi??
PS. Taki miecz świetlny dobry do Gothica, to można nawet w Paincie zrobić.
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Witam,
Potrzebne mi są jak najszybciej wszystkie możliwe tekstury Orków i wszystkich orkowych pancerzy z Gothica 3. Oczywiście dam monetę
Z góry dzięki
[EDIT]
Dobrze, parę rzeczy już mam. Jednak ciągle potrzebuję przynajmniej jednej zbroi orka (najlepiej, żeby była ona tych wyższych orków, takich jak Uruk itd.) z Gothic 3. Przynajmniej jedna.
Ja pilnie potrzebuje zbroi paladyna z g1mt(ta czarna) z helmem najlepiej i jeszcze da ktos info jak zrobic ,aby nie bylo helmu bo moze bede robil komiks i to potrzebne bedzie z gory thanks i pozdro
Ja bym poprosił o coś poważniejszego...
Potrzebuję takiego jakby stroju Indiany Jonesa do komiksu... do G1 oczywiście. Z kapeluszem i biczem, jeśli można.
Potrzebuję tekstury rąk Orka Elity z Gothic 2, bo przypadkowo przerobioną teksturę zapisałem na kopii oryginału.
Prosiłbym o jak najlepszy format (.bmp lub .png )
I jeśli dałoby radę, to teksturkę Szaty Maga Ognia, Maga Wody i Zbroi Assasyna z Gothic 3 - również w formacie .bmp lub .png
A ja jeśli bym mógł poproszę o katanę zamiast rubinowego ostrza w g2 (nie jestem do końca pewny czy tak się da)
Wszystko się da. Jeśli masz ochotę i umiejętności do grzebania w skryptach i meshach. To da się zrobić bardzo łatwo, ale to nie jest sama 'tekstura', do których ten temat jest przeznaczony... Zresztą ten temat w ogóle nie jest przeznaczony do zamówień?
hseweryniak, jak chcesz miecz świetlny, to przekoloruj teksturę w GIMPie. Wygląd w Gothicu będzie odrażający, ale co do jakości nie postawiłeś warunków?