Szukam tekstury lutni. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, że poszukuję tej lutni, którą przyzywa się kodem "insert itmi_ielaute", czyli tej, dzięki której postać gra "rockowo". Szukałem wszędzie, ale nie znalazłem. Gdyby ktoś podał też tekstury pozostałych instrumentów (bęben na przykład) to byłbym wdzięczny.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Właśnie potrzebuję teksturki głowy Onara, bo brac coś przy niej majstrował i nie zrobił kopii zapasowej. Bardzo proszę. PLIS XD
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
No dobra, żartowałem. Masz
http://www.fototube.pl/pi...c9faef316b5.jpg
To chyba jest morda Onara, no nie? I od czego jest temat z teksturami twarzy? Właśnie od tego żeby sobie znaleźć jak się zgubi!
Skąd miałem wiedzieć, że taki temat jest. Nikt mi o nim nie powiedział a dział modding jest jednym z niewielu który omijam wielkim łukiem. Grunt że mi pomogłeś Weź sobie tego miedziaka
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Ja kiedyś się ekscytowałem, właśnie "ranieniem" postaci I z tamtych czasów zachowałem jedną teksturkę Bezimiennego, wprawdzie jest z G1, ale do dwójki też powinna pasować
Jak wiadomo dział z texturami padł, więc mam prośbę, czy ktoś może mi podesłać albo tu na forum wstawiś textury z G1 poza magiczną, zbrojami straży, magów ognia, wody i cień
Chciałbym spytać, czy dozwolony jest taki obrót teksturami z modyfikacji?
A dlaczego miałby być zabroniony? Nie sądzę żeby autorzy modyfikacji zastrzegli sobie prawa do rozpowszechniania tych tekstur, a skoro jest obrót teksturami z oryginalnego Gothica, to z modyfikacji tym bardziej - Pumo
Właściwie jak widać nie jest to zbytnio ich praca, bo to zwykła sklejka z nałożonymi odpowiednimi filtrami. Przynajmniej tak wnioskuje na oko, że to są same filtry. Więc to jest praktycznie pracka Piranha Bytes. Chociaż wypadałoby napisać, że to jest zrobione przez poziomki.
Zrobiłem coś takiego, tylko że maski akurat nie miałem. Szata jest biała, a paski są szare. Jak chcesz to całą resztę tez przybielę, a jak za jasne to przyciemnię.
Miałem wtedy na myśli taką żółtą zbroję z g1 ale textura którą mi podałeś jest bardzo ciekawa (a poza tym tamtą texturkę gwardzisty już znalzłem).
Teraz jeszcze proszę, jak już wcześniej wspomniałem o texturkę orka wojownika z returning-rebalane.
Do L0rd: wielkie dzięki za texturę