W Gothicu nie ma osobnych tekstur na każdą inną broń, czasem więc trudno znaleźć tę, o którą chodzi.
W każdym razie, powinno być gdzieś tutaj, w tych dwóch teksturach.
ItMeleeBlades:
DB_ItMeleeBlades:
W innych teksturach ostrz do mieczy ludzkich nie zauważyłem.
Mam problem! szukałem i nie mogę znaleźć tekstury "lekkiej togi maga wody" i " zbroi magnata" przeszukałem cały plik "textures.vdf" i nigdzie nie widzę tych tekstur! gdzie one mogą być? !!! HELP !!!
Mam problem! szukałem i nie mogę znaleźć tekstury "lekkiej togi maga wody" i " zbroi magnata" przeszukałem cały plik "textures.vdf" i nigdzie nie widzę tych tekstur! gdzie one mogą być? !!! HELP !!!
Jeżeli chodzi o Gothica 2, to musisz otworzyć Textures_Addon.vdf - tam są wszystkie nowe tekstury z NK (czyli między innymi te dwie zbroje).
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Gdzie mogą być? Ano mogą być w spisie, który zrobiłem, a i który jest przyklejony w tym dziale...
Kastet dałem Ci tą monetkę mimo tego iż mojego mieczyka (chyba) tam nie ma. Ale nie ważne.
Tym razem potrzebuję tej szaty Mrocznych Jeźdźców z Władcy Pierścieni czy jak oni się tam nazywają. Oczywiście pancerz poszedłby na pancerz poszukiwacza.
Siema! to ja " myszowaty" gdzieś zgubiłem hasło i nie chce mi się przypomnieć ale nie ważne! potrzebuje textury ROBOTA najlepiej żeby była na golema!
Nie ma to jak dobrze opisana prośba. Przypuszczam, że znajdzie się niewielu chetnych, za słabo (a właściwie w ogóle) opisałeś wygląd tej tekstury. - KzL
Widziałem teksturę robota w jednym z modów w Gothic II. Nie wiem czy chcesz w G1 czy G2 ale nie ważne. Mod nazywa się Podróżnik. Tam masz tą teksturę. Jeżeli nie wiesz jak to wyciągać to ja Ci nie pomogę. Popytaj kogoś doświadczonego w tym fachu albo może poszukaj tej tekstury.
Cóż... piszę dla ogólnej zasady. Bo prawie nikt nie prosi o całkiem nowe tekstury, ale lepiej o tym wspomnę.
No właśnie. W tym temacie proszę pisać prośby WYَCZNIE o czyste tekstury z Gothica. Wszelkie prośby o zrobienie całkiem nowej/zmiany innej, pisać w osobnych tematach
Jakby były jakieś pytania co do tego - PW
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Próbowałem znaleźć na Google i nie mogłem. Niestety aktualnie na kompie nie mam Gothic'a, a już nie mówiąc o GoManie. Jeśli masz GoMana to przeszukaj wszystkie tekstury dokładnie - popatrz i jedź tym suwakiem powoli. Wiem że ta tekstura jest w GoManie bo pamiętam że ją tam widziałem.
Miłego szukania!
No i po co to piszesz? Jakby mógł to by sobie znalazł zapewne. A informacji o tym, że "ja nie mogę" tu nie potrzeba. Uważaj
No właśnie. W tym temacie proszę pisać prośby WYَCZNIE o czyste tekstury z Gothica. Wszelkie prośby o zrobienie całkiem nowej/zmiany innej, pisać w osobnych tematach
W poddziale "Problemy"
I believe i am pie!
Witam, morzna prosić o texture flagi z miasta Khorinis,
dla ułatwienia dodam że znajduje się ona w Gomanie pod nazwą NW_CITY_FLAG_01-C
Potrzebna jest bardzo poniewarz swoją zniszczyłem
No właśnie. W tym temacie proszę pisać prośby WYŁĄCZNIE o czyste tekstury z Gothica. Wszelkie prośby o zrobienie całkiem nowej/zmiany innej, pisać w osobnych tematach
Załóż temat w poddziale "Problemy"...
( W sumie trzeba zmienić nazwę owego... Ale czytanie ze zrozumieniem się kłania )
I believe i am pie!
Potrzebuję texturki zbroi kapitana z g2nk.
A i mam jeszcze pytanie : Gdzie znajdę textury z gothic 2 noc kruka? w textures.vdf nie mogę znaleść żadnej z nocy kruka np. zbroi pirata , zbroi kruka , zbroi magnata itp itd?
Z góry dziękuje za pomoc
Pozdrawiam ... ShAtzi