Czy wyście wszyscy do reszty powariowali ?!!!? co to ma znaczyć? usługi texturowe? jaki w tym sens co? przecież każdy może se gomanka sciongnąć i poszukać textury ktora mu odpowiada. poza tym jak chccie wrzucać zedytowane tex. do G (ew. GII) to bendziecie przez kwadrans szukać! jaki w tym sens, bo ja, szczeże mowioc, to tego biznesu nie rozumiem. to absolutnie bezsensowne i głupie co się tu wyprawia. gomana można ściognoć na tym forum (w dziale download zdaje sie). jeśli jest sens istnienia tego tematu to ujawnijcie go.:evil:
PS: Ten post nie nie mia za zadanie nikogo obrażać czy wszczynać kłutni. Jężeli ktoś po jego przeczytaniu poczuł się urażony, z góry przepraszam.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Wytłumaczę co Regis_Osso, bo chyba nie rozumiesz w czym jest problem. Osoby, co proszą o teksturkę, znalazły ją. Gdyby nie, to było by to bez sensu. Osoby proszące o teksturki umieją korzystać z GoMana i maję go. Ale przez przypadek nie zrobili Kopi zedytowanej teksturki (przed zmianą kolorów czy czegoś tam) i nie wiedzą skąd wziąć. W tym temacie takie rzeczy się załatwiają. Nie masz teksturki prosisz. Logiczne.
eee.... w takim razie nalezą się przeprosiny mimo czy kokoś obraziłem czy nie. tak w sumie to takiej opcji nie brałem pod uwagę... w takim razie jesli bede coś potrzebował to mam nadzieje że będę mogl na was liczyć .
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
A ty wogle prawie nie wchodzisz na forum Regis_Osso więc....
Poza tym tylko w tym temacie można powiedzieć że se spamujesz ja ten post pisze by ci powiedzieć że tu można zamieszczać prośby o nie zmodowaną texture.
Z Góry dziękuje za uwage. (co ważniejsze było co do tego tematu to jest wyżej)
To jest SPAM. Powinieneś dostać warna. Ale ponieważ to Twój pierwszy taki post, odpuszczę Ci. Pilnuj się! A o do pytania to no pewnie, ale żaden model nie będzie na nią pasował, a więc musiałbyś dać też model tej zbroi. -Ryn
Więc ja szukam jakiejś nieprzyjemnej mordy. Potrzebuję do mojego następnego komixu. Do takiego pół-człowieka, pół-demona czy coś w tym stylu. Może gdzieś w NK się taka znajdzie. (Wiem że w GI jest jedna taka ale ona mi nie pasi) Może być przemodowana itd. itp. Byleby to był niezły ryj wielokrotnego demonicznego mordercy
No nieważne Kakashi. Może być pół-demon lub mocno poraniony. A Elminster. Może być ale jeśli ty to modowałeś to zrób tak aby ta część demona się spajała z resztą łba. Bo tak to wygląda jak przecięta ostrym nożem maska.