Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez:
Garrador
13-11-10, 12:11
[Potrzebne] Zbroje i bronie z GI do GIINK
Autor Wiadomość
Guthbert 

Wysłany: 08-08-10, 21:42   [Potrzebne] Zbroje i bronie z GI do GIINK  

Witam forumowiczów. Pierwszy raz pisze na forum i niestety z prośbom.
Już od dłuższego czasu śledziłem forum i zauważyłem, że poza dobrymi komiksotwórcami są także doświadczenie moderzy. Często widziałem jak użytkownicy prezentowali swoje tekstury zbroi, zmieniony kolory czy tekstury z G3 do G1. Chciałbym prosić (gdyż naprawdę nie znalazłem) tekstury lub mody:
1. Zbroi z GI do GIINK - wiem, że jest niemiecki mod, ale ja chciałbym by było to same nowe zbroje bez NPC i questów. Chyba, że polski, bo chciałbym by to pasowało do ogółu gry.
2. Bronie z GI do GIINK - te broni mi się tak bardzo spodobały i brakuje ich w dwójce.
3. Zbroje wzorowane na G3 do GI lub IINK. Ktoś takowe prezentował kiedyś...

To chcę prosić. Bardzo to urozmaici grę a po za tym wykorzystał bym to do tworzenia komiksu. To o co proszę może ktoś zrobić lub dać link jeśli coś takiego już jest.
Prosiłbym również by wytłumaczyć jak wprowadzić całkowicie nową zbroję/broń do gry i czy bez modu da się zrobić by ktoś ją nosił lub sprzedać mógł.

Dziękuję tym co spróbują mi pomóc. Nie wiem jak się odwdzięczę ale spróbuję.

Daj monetę autorowi tego posta

Przemek098 

Monet: 1

Wysłany: 08-08-10, 21:58     

Miałem textury ale komp przeżył format i ich nie mam. Też bym z chęcią zagrał w takiego moda

Guthbert 

Wysłany: 09-08-10, 10:34     

Hmmm.... Pogrzebałem w modach i zauważyłem, że w wielu są nowe zbroje i bronie.
Jeśli jakiś moder by się podjął chciałbym aby stworzył 2 mody. Ze zbrojami do GI i zbrojami i broniami do GII. Jeśli dąłby radę to też by te nowe graty były nie tylko z kodów a także by można było je kupić lub by ktoś je nosił. W wielu prostych i zaawansowanych modach to widziałem. Mogą też być nowe zbroje, których nie było w żadnej części, najlepiej by nie były to pancerze gildii z innych modów.
Tekstury zamieniać nie chce ponieważ wtedy bym utracił inne. Ciekawie by było gdyby część magów w dwójce miała szaty z GI. Knechci mieli pancerze straży królewskiej (te pomarańczowe z jedynki) lub zbroje strażników, część straży nie tylko pancerze straży miejskiej a także np. lekkie pancerze strażników.
Zastanawia mnie fakt, że w NK z kodów można mieć pancerz magnata i lekką togę magów wody a nikt tych pancerzy nie nosi! Czy autorzy chcieli zrobić możliwość dołączenia do nowej gildii ale zrezygnowali?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi