Wysłany: 08-08-10, 21:42 [Potrzebne] Zbroje i bronie z GI do GIINK
Witam forumowiczów. Pierwszy raz pisze na forum i niestety z prośbom.
Już od dłuższego czasu śledziłem forum i zauważyłem, że poza dobrymi komiksotwórcami są także doświadczenie moderzy. Często widziałem jak użytkownicy prezentowali swoje tekstury zbroi, zmieniony kolory czy tekstury z G3 do G1. Chciałbym prosić (gdyż naprawdę nie znalazłem) tekstury lub mody:
1. Zbroi z GI do GIINK - wiem, że jest niemiecki mod, ale ja chciałbym by było to same nowe zbroje bez NPC i questów. Chyba, że polski, bo chciałbym by to pasowało do ogółu gry.
2. Bronie z GI do GIINK - te broni mi się tak bardzo spodobały i brakuje ich w dwójce.
3. Zbroje wzorowane na G3 do GI lub IINK. Ktoś takowe prezentował kiedyś...
To chcę prosić. Bardzo to urozmaici grę a po za tym wykorzystał bym to do tworzenia komiksu. To o co proszę może ktoś zrobić lub dać link jeśli coś takiego już jest.
Prosiłbym również by wytłumaczyć jak wprowadzić całkowicie nową zbroję/broń do gry i czy bez modu da się zrobić by ktoś ją nosił lub sprzedać mógł.
Dziękuję tym co spróbują mi pomóc. Nie wiem jak się odwdzięczę ale spróbuję.
Hmmm.... Pogrzebałem w modach i zauważyłem, że w wielu są nowe zbroje i bronie.
Jeśli jakiś moder by się podjął chciałbym aby stworzył 2 mody. Ze zbrojami do GI i zbrojami i broniami do GII. Jeśli dąłby radę to też by te nowe graty były nie tylko z kodów a także by można było je kupić lub by ktoś je nosił. W wielu prostych i zaawansowanych modach to widziałem. Mogą też być nowe zbroje, których nie było w żadnej części, najlepiej by nie były to pancerze gildii z innych modów.
Tekstury zamieniać nie chce ponieważ wtedy bym utracił inne. Ciekawie by było gdyby część magów w dwójce miała szaty z GI. Knechci mieli pancerze straży królewskiej (te pomarańczowe z jedynki) lub zbroje strażników, część straży nie tylko pancerze straży miejskiej a także np. lekkie pancerze strażników.
Zastanawia mnie fakt, że w NK z kodów można mieć pancerz magnata i lekką togę magów wody a nikt tych pancerzy nie nosi! Czy autorzy chcieli zrobić możliwość dołączenia do nowej gildii ale zrezygnowali?