Czy ktoś chciał by się przyłączyć do realizacji moda który miał by na celu połączenie Gothic II NK i Wiedźmina
[zmiksować ze sobą wątki Wiedźmina i Gothic-a]?
Mod był by do Gothic II NK oczywiście. Samemu było by mi bardzo ciężko.
Ale jeśli ktoś by pomógł w realizacji to mogli byśmy zdziałać razem cuda.
Jeśli są chętni to niech napiszą mi na PW, na pocztę lub w temacie.
Dokładnie potrzeba ludzi na stanowisko:
- 3D Artist
- 2D Artist
- Spacer-Man (Znajomość programu Spacer)
- Skrypter
- Animator <potrafiący robić Spelle(czary), Animacje walki itp. itd.>
- Człowiek od Fabuły i Zadań <Znajomość: Gothic 1 ALBO Gothic 2, ALBO Gothic 2 NK, ALBO Wiedźmin Saga, ALBO Wiedźmin Gra>
NAJBARDZIEJ POTRZEBNI Sˇ ANIMATORZY I ARTYŚCI 3D!!! Jak by ktoś chciał się przyłączyć to wiecie co macie robić.
### - Najbardziej Potrzebni
### - Bardzo Potrzebni
### - Średnio Potrzebni
### - Mniej Potrzebni
### - Potrzebni
Ostatnio zmieniony przez Major_Zyla 04-04-10, 19:25, w całości zmieniany 5 razy
2d i 3d się przyda, a co do pióra to spadłaś mi z nieba, ale mam pytanie. Czy masz konto na theModders? Jeśli nie to nic się nie stało. Poprostu wyślij mi na PW swoje GG i poinformuję cię kiedy start pracy nad modem bo jeszcze nie mam całej ekipy aby rozpocząć. A i jeszcze jeśli znasz kogoś jeszcze zajmującego się moddingiem to go też zaproszę. Pozdro
Pióra ? Ja się znam na moddingu, ale nie za bardzo Zgłoś się do Garradora, może obejmie nad tobą patronat, czy coś w tym stylu. On to się w zasadzie na wszystkim zna, ale jest dość... leniwy
No to jeszcze lepiej i jedno pytanko. Czy masz konto na theModders? Jeśli nie to nic się nie stało. Poprostu wyślij mi na PW swoje GG i poinformuję cię kiedy start pracy nad modem bo jeszcze nie mam całej ekipy aby rozpocząć.
Pióra ? Ja się znam na moddingu, ale nie za bardzo Zgłoś się do Garradora, może obejmie nad tobą patronat, czy coś w tym stylu. On to się w zasadzie na wszystkim zna, ale jest dość... leniwy
Ja Ci, tu kurdę, dam!
I btw. Wszystkiego najlepszego
A co do tematu:
Zostałem poproszony o patronat ( z powodu Lestka ) no, w tej chwili nie mam dużo do roboty... mogę objąć patronat.
Nie jestem wcale najlepszym modderem, nie znam się na wszystkim. 2D i 3D nic nie umiem. Skrypty i Spacer... różnie ogólnie trochę osłabłem przez astronomię ale...
... Objąć patronat mogę i pomóc też Co prawda nie za bardzo lubię Wiedźmina, ale da się przeboleć
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
Dzięki Garrador. Pytanko takie jak dla wszystkich. Czy masz konto na theModders? I pytanie ode mnie. Czy podjął byś się pracy nad przeróbką lokacji w Gothic-u <mam na myśli dodanie tego i owego>.
Na TM konto mam.
W Spacerze? Zależy co i jak. Przez jakiś ( mam nadzieję krótki ) czas będę zwolniony z pracą o jakieś 30%, z powodu wznowienia mojego pierwszego, miniprojektu.
Więc zależy jaka to przeróbka.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
A ja jestem ciekaw, jak wy w ogóle zamierzacie to połączyć...
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...
Przepraszam was bardzo, ale jak widzę takie wierutne BREDNIE, to nie mogę reagować inaczej.
Co do moda, to uważam że będzie to porażką. Tego się nie miksuje. Jest gra Wiedźmin i nie ma sensu realizować tego w Gothicu. Co najwyżej jakiś mały wątek. MALUTKI.
Co do moddingu, zajmowałem się kiedyś tworzeniem dialogów i pisaniem do nich skryptów. Potrafiłem też pisać skrypty postaci, questów... Było tego trochę. Ale teraz ledwo co pamiętam. Jeśli będę miał ochotę na przypominanie tego sobie, to być może wam pomogę
Oh damn, sory, nie pomogę. Już widzę o odpowiedzi. Miałem zamiar pomóc, jeśli będzie to jakiś malutki poboczny wątek z Wiedźmina, albo jakaś oddzielna historia. Ale jeśli to ma być (ekhm) "adaptacja" książki, to dzięki bardzo, nie włazi się na tonący statek.
Lulz, "miecze i animki z gry". Wtf? Miecze mało mnie obchodzą, ale czy ty myślisz, że przeniesiesz animacje z Wiedźmina do Gothica?! Buahahahahah. Nie mówiąc nawet o tym, że to jest JAWNE PIRACTWO I KRADZIEŻ. Z naciskiem na to drugie, chociaż to i tak to samo
Major, to ostatecznie możesz mnie zapisać do listy, bo ostatnio zacząłem czytać Wiedźmina (kończę Czas Pogardy) więc teraz z Wiedźminem jestem na bierząco . Krótko mówiąc, mógłbym coś wymyśleć na temat fabuły tego moda i zadań, ale niestety na skryptach się nie znam.
PS. Po za tym, jeśli ten mod ma wypalić, to najlepiej żebyście znaleźli jakiegoś gościa od 3D żeby zrobił modelę zbroi i mieczy. No i do tego kogoś od animacji.
Trochę znam się na skryptach. Da radę ,,napisac'' nową broń, zbroje, pierścień i td.
W 2D jestem dobry. ale 3D (meshe) dopiero zaczynam
a animacji to ja robić w ogóle nie potrafię.
PS. jeśli chodi o twarze z wiedźmina, mam Geralta z Rivi.
_________________ Ścierwojady. weź te urocze ptako podobne stworzonka pod ochronę!!!
Dokładnie potrzeba ludzi na stanowisko:
- 3D Artist
- 2D Artist
- Skrypter
- Człowiek od Fabuły i Zadań
NAJBARDZIEJ POTRZEBNI Sˇ ANIMATORZY I ARTYŚCI 3D!!! Jak by ktoś chciał się przyłączyć to wiecie co macie robić.
### - Bardzo Potrzebni
### - Średnio Potrzebni
### - Mniej Potrzebni
### - Potrzebni
Ostatnio zmieniony przez Major_Zyla 04-04-10, 19:22, w całości zmieniany 1 raz
Znam niemal całą sagę o wiedźminie (bez dwóch ostatnich części), wiedźmina pożyczę w przyszłości od kolegi, a Gothica znam na pamięć (tylko G3 nie całe) nawet G3ZB. Zacznę się uczyć w 2D lub 3D i wtedy dołączę. Czyli chwilowo od fabuły później od 2D lub 3D.
_________________ Piszę poprawnie po polsku.
Moja twórczość:
Zawieszone:
Asasyn Shargan - opowiadanie
:?: Dokładnie potrzeba ludzi na stanowisko:
- 3D Artist
- 2D Artist <Mamy już 2 ale nie zawadzi jak będzie ich więcej>
- Skrypter<nie obowiązkowy>
- Człowiek od Fabuły i Zadań <Znajomość: Gothic 1 ALBO Gothic 2, ALBO Gothic 2 NK, ALBO Wiedźmin Saga, ALBO Wiedźmin Gra>
### - Bardzo Potrzebni
### - Średnio Potrzebni
### - Mniej Potrzebni
### - Potrzebni
Mamy W TEAMIE:
http://gothickomiksy.pl/
- Przemek098 - 2D.
- Garrador - Spacer, Skrypty.
- Indiana - Fabuła, Zadania.
- Razvay - 2D, Skrypty,< Troszkę 3D >.
- fifka31 - Animator, Skrypter. (Dorywczo - aktualnie zajęty pracą nad innym modem)
No jakby był Super-Man, to byłoby świetnie.
Powiedz najpierw (podpisuję się pod to, co napisał Indy), co TY będziesz robił?
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę.
Ostatnio zmieniony przez Kastet 04-04-10, 15:59, w całości zmieniany 1 raz