Eee... Żartujesz prawda? Tu nie ma co oceniać. Wziąłeś tylko ciężką zbroję strażnika i naniosłeś ją na strój farmera .
Nieprawda on naniósł na lekką zbroje strażnika!!
a tak naprawde to tylko sklejka...więc dam ci...4/10
na zachętę
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Indiana, nie liczy się sposób wykonania, a końcowy efekt. A efekt jest fajny, gdybyś jeszcze pomalował na inny kolor, dodał parę drobiazgów z innej zbroi i gites Narazie masz ode mnie 8+/10, zastosuj sie do rad a dostaniesz 10/10.
No to boję się, jak będą wyglądały twoje prace po paru zrobionych teksturkach. Bo po przez "moja tekstura zbroi" mam na myśli coś pokolorowanego i zrobionego efektownie w GIMPie, albo już (tu się mnie pod żadnym pozorem nie słuchaj!) od biedy w paincie. A ty po prostu wziąłeś jakąś teksturkę i nałożyłeś na inną. TROCHĘ WYOBRA?NI!
Męczydusza napisał/a:
Indiana, nie liczy się sposób wykonania, a końcowy efekt.
Patrz wyżej
Ostatnio zmieniony przez Indiana 16-03-10, 14:52, w całości zmieniany 1 raz
Redmasterze (czy jak Cie tam zwą...). To nie jest praca. To jest byle co. Wielka mi trudność nałożyć zbroję strażnika na jakąś inną zbroję... 1-/10
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
Haha Uśmiałem się do łez... Nazwy, które wymyśliłeś są po prostu durne "Szata Przydupasa" jest po prostu przepięknie pomalowana. Zmieniłeś tyle, że Gimp wariuje...
Strój Cienia Recydywisty jest również pomalowany... i fryzurę dodałeś... Twoje prace zasługują na 2/10. Przynajmniej pomalowałeś i je nazwałeś...
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
siema wszystkim jestem tu nowy i nie dawno zaczelem robic zbroje do gothic'a 2 ale cos mi sie stalo z kompem i zadna gra mi nie chce chodzic ale textury robie dam moja pierwsza texturke
No nie wiem co powiedzieć Pokolorowana szata na inny kolor i parę ładnych, zielonych koralików. Te płomyki po prawej są strasznie brzydkie. Nie jest źle, ale do 10/10 dużo brakuje 3/10
nie wiem co powiedzieć
Zbroja przemalowana na szary...pomalowałeś kilka elementów
i te ognie...nie podobają mi się te niebieskie i te drugie ogniki
dobra dam ci 4/10!
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
trochę słabo ci wyszła ta zbroja. Kolory tych elementów nie pasują do tej szarej zbroi. Sądzę że nie namęczyłeś się za bardzo. Skoro to twoja pierwsza to na zachętę dam ci 4/10
Mi się wydaje natomiast że te tekstury są Cebuli z YT. Wystawił je jednak odsiebie.com zamknęli. Mogłeś je mieć wcześniej pobrane i opublikować jak odsiebie.com siadło. Jednak ocenę i tak wystawię.
Wam się to podoba? :O Dla mnie to są paskudne ubrudzone tekstury z G3 połączone z teksturami z G1. Obie oceniam na 3/10. Są obleśne, nie chciałbym ich widzieć w grze.
ReDmAsTeR(PL)-Te textury on sam zrobił...Wiem bo sam mu przesyłałem czyste textury z G3 ...Nie są one jakoś dziwnie rozłożone więc łatwo jest je zmienić
Gdzie tu twoja robota? Po prostu bierzesz tekstury z G3 i wrzucasz do G1 -.- Nie napracowałeś się nic a nic, poza tym tekstury z G3 nie pasują do G1. Oceniam na 2/10.
Xardas1-Znasz się choć trochę na modowaniu Gothic ?? Jak nie to nie obrażaj umiejętności innych...Texy z G3 nie są wcale nakładalne na modele 3d z G1 lub G2...Trzeba własnoręcznie ustawiać w jakim miejscu ma być dany obrazek...
Mi te tekstury się podobają. Ogólnie pancerze z Gothica 3 nadawałyby się też do dwójki. Za wszystkie tekstury dam solidną ósemkę. Tylko ta strażnika świątynnego była gorsza. Najlepsza z nich to ta maga ognia.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Nie jest to praca na 10-ątkę
Wiem to bo to praktycznie sklejka i trochę pomalowana ale robiłem ją 20 minut
Więc proszę o wyrozumiałość!
Zygfryd96, ta zbroja jest trochę taka... za bardzo szara? W końcu to pancerz Złotego Ognia, więc... tu dokończ. W każdym razie jest to malowanie w Gimpie - dobrze, że nie w Paintcie Robiłeś 20 minut? Phi Wygląda na mniej niż pięć. I ta (jak to mówię) spódnica jest chyba trochę za długa... Nie jest dobrze, jest źle. 2/10 Może gdyby był jakiś płomyczek...