Jak na pierwsze texturke, to naprawdę dobra. Co prawda tylko ją pokolorowałeś (i przyciemniłeś) i widać, że płomienie robiłeś pędzlem, ale fajny efekt ci wylazł .
8/10
,,Czizys Hrajst" (xD), jak dla mnie textura spoko (hehe mam przedziwny gust ), w niektórych miejscach wystarczy przyciemnić i będzie całkiem fajna.
Za nią ocena to 8/10 .
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Cześć, nowy jestem na waszym forum tak więc witam wszystkich
Jakiś tydzień przed maturami zacząłem się bawić pierwszy raz w życiu teksturami w Gothicu. Przerobiłem diametralnie zbroję magnata, tak pod standardy Nowego Obozu.
Jako że to moja praca liczę nie tyle na ulgowe traktowanie co rady, jeśli bylibyście tacy mili.
To jest wersja pierwsza, ostatecznie nieco ją zmieniłem:
To jest efekt końcowy, mi się bardzo podoba, ale jak wiadomo ja obiektywny względem siebie być nie mogę Obrazek sporej wielkości, by wszystko dobrze się prezentowało, bez jakiegokolwiek 'ukrywania' ewentualnych niedoróbek.
Nie no, Leonie, szacun. Naprawdę dobre tekstury, dawno tak dobrych tutaj nie było Jedyne co mi nie pasuje, to że pasek jest taki jak w zbroi magnata i nie pasuje za bardzo do reszty. Cały pancerz jest utrzymany w niebieskiej tonacji i czerwony pasek trochę psuje efekt, dlatego 9/10. Ale zamieść więcej tekstur, bo to naprawdę dobre.
Osobiście jestem dopiero początkującym w kwestii gomana ale moge oceniać teksturki .
Do Bohnart: twoja teksturka jest naprawdę niezła i moja ocena to 9/10.
Do MrPopo: natomiast twoja też jest niezła 6/10.
Teksturka niezły odddlllloooooottt! Super! Gavin jesteś w tym naprawdę dobry. Przemo, mógł byś mi na PW przesłać te teksturki, podobają mi się. Bohnart, bardzo ładna teksturka, ale jak pisał Pumo, czerwony pasek psuje trochę efekt.
Gavin - 8/10, było by 10/10 ale mogłeś przerobić tą "sukienkę" świątynną.
Przemo - ognia i wody 6/10 a ta biała 9/10
Bohnart - 8+/10
Diego:
Nic specjalnego. Wziąłeś teksturkę Mrocznego Paladyna z MT (albo przekolorowałeś zbroję Paladyna z G2) i dodałeś czaszkę Śniącego, dodatkowo w zupełnie innym kolorze niż reszta. No cóż, wysoko tego nie ocenię. 3+/10.
Gavin:
Ta teksturka jest świetna. Powtarzam: ŚWIETNA! 10/10 bez kitu.
Diego może byś tak dodał teksturę do gry, bo takie ocenianie nie bardzo ma sens. Ale faktycznie, na pierwszy rzut oka to się nie wysiliłeś, ocenię ci jak zobaczę ją na modelu.
Ostatnio zmieniony przez Gavin 30-11-11, 20:58, w całości zmieniany 1 raz
Właśnie zrobiłem teksturę białego poszukiwacza. Zrobiłem ją od zera, nie licząc widocznych pasków i maski, które zostawiłem w spokoju (poza przerobionym głównym pasem)
dam ci 9/10. Fajny jest materiał...Taki przybrudzony
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Yoro
1. No nawet, nawet 9/10.
2. Trochę zbyt Paintowe. 3/10.
3. Taka jakby ''moro'' Więc 6/10.
4. ??? 2/10
5. Całkiem, całkiem 6/10
Pumo
Wyszedł Ci fajny efekt tej teksturki poszukiwacza. Trochę ''przybrudzone'' ale efekt końcowy wychodzi super. Chyba właśnie dzięki temu brudowi . Ale w każdym razie 10/10
Gavin
No ciekawe, pasuje do Cor Angara 9/10.
Diego
Co to jest? Kopiuj, wklej, przyciemnij? 2/10.
Achillius (czy jakoś tak )
No ciekawy efekt. Super wyszło. Widać że kolorkami chyba trochę się pobawiłeś. 9/10 bo coś jeszcze nie pasuje.