Wysłany: 27-06-10, 14:50 Zlecenie dla sprawnego grafika.
Witam serdecznie,
związku z tym że tworzę własną modyfikację do Gothica II NK potrzebuję grafików, którzy pomogli by mi w stworzeniu dwóch nowych tekstur, gdyż sam jestem zielony w tym temacie .
Pierwsza zbroja to Pancerz Łowcy Elfów a druga to Zbroja Łowcy Demonów. Jest mi obojętne na jakim to będzie to modelu 3D, chodzi mi tylko o to by pasowały do swojej roli.
Oczywiście hojnie nagrodzę twórców i zamieszczę ich w "kreditsach" .
P.S Jeżeli jest już taki temat to przepraszam .
Gdybyś lepiej określił wygląd tych pancerzy, byłoby lepiej - KzL
_________________ Jestem harcerzem,
i jestem z tego DUMNY !!!
Chciałbym żeby zbroja Łowcy Elfów była na teksturze zbroi Wodnego Kręgu, miałaby dużo postrzępionych zarysowań, jakieś magiczne amulety na piersi i mikstury na pasku który by przechodził od lewego ramienia do prawej strony paska na brzuchu. Zbroja Łowcy Demonów ma być na modelu Lekkiej Zbroi Łowcy Smoków. Miała by na sobie dużo krzyży i krucyfiksów, woda święcona i takie inne...
_________________ Jestem harcerzem,
i jestem z tego DUMNY !!!
Wybacz Kronos, że wetnę ci się w temat, ale też chciał bym spróbować swoich sił z tymi pracami, odrobina zdrowej rywalizacji jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Dobra dodam pierwszą zbroję tego łowcy demonów, niestety nie mogę dać screena bo goman odmawia współpracy http://img709.imageshack.us/i/a22edead.png/
Daj mi dwa dni to coś ci wyskrobię Spróbuję dwie zrobić a nuż się uda. Jeśli w ciągu dwóch dni nie odpisze to znaczy że nie mam pomysłu lub nie wyrobiłem się z robotą.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]