Historia Opowiadania
Sauron zdobył pierścień. Całe Śródziemie pogrążyło się w strachu. Nazgule wraz z Sauronem rządzą teraz światem. Aragorn zginął ale dzielnie bronił Gondoru. Legolas zginął wraz z Aragornem, tak samo Gimli. Historia Froda i reszty Hobbitów jest inna. Wszyscy poszli do Mordoru wrzucić pierścień do lawy. Wtedy zjawił się tam Sauron i zabił wszystkich Hobbitów. Jak już wspominałem o Aragornie, że zginął, to zginął w pewnym sensie. Sauron zrobił z niego dowódcę armii Nazgulów. Teraz czas na zło.
O co w nim będzie chodzić?
Naszym bohaterem będzie od początku władca armii Nazgulów czyli dawny Aragorn. Stał się nikczemnym pomiotem Saurona. Wszyscy główni obrońcy Śródziemia nie żyją. Aragorn będzie brał udział w każdych atakach i podbojach różnych miast. Będzie walczył na pustyniach, wzgórzach, zimnych krainach pokrytych lodem itd. Ostatni bastion żywych ludzi odbudował Helmowy Jar. Tam Aragorn zaatakuje na początku. Poza tym będzie atakował jeszcze inne kraje poza Śródziemią.
Więcej zdradzić nie mogę. Wymyśliłem już całą fabułę więc opowiadanie niedługo się ukarzę. Mam nadzieję że się spodoba ta zapowiedź zanim zrobię opowiadanie. Sami to oceńcie