Super ósemkowy komiks. Dlaczego ósemkowy? Bo masz ode mnie 8/10. Fabuła fajna (jak ja lubię czarne charaktery, ale nie wszystkie). Wykonanie też dobre. Na teksty też specjalnie narzekać nie będę.
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Ocenię części 3-6. Jest miodzio, tylko czasem takie dziwne teksty typu: ,,Dla pewności upewniłem się, że to nasz wybraniec". Ale komiks jest wciągający i po prostu, ciekawy. Dam 9/10
Ogólnie to całkiem fajnie... no dobra super. Fabuła zaczyna być wciągająca, texty coraz bardziej przemyślane. Walki również całkiem niezłe. Sam nie wiem co pisać...no po prosty mi się podoba... nawet bardzo!
Ocena 9\10
Coś ostatnio jestem za łagody w ocenach...
Komiks jest świetny. Fabuła jest ciekawa chociaż niektóre elementy mi nie pasują. Jack zginął i został wskrzeszony, a wyglądało na to, że to już koniec. zaskakuje, ale nie pasowało mi to do poprzednich części. No i Jack był cieniasem, a z wieśniakami sobie łatwo poradził. Nagły wzrost formy. Jest kilka literówek, ale to nie przeszkadza. Niektóre teksty nie pasują do klimatu.
Ze strony graficznej to według mnie w pierwszych częściach było zbyt dużo ujęć pokazujących ludzi od frontu. Oceniam całość na 9/10
Muszę powiedzieć, że z Każdym arkuszem stajesz się coraz lepszy Lecz jedynie za mało mi nie pasuje w tym komiksie, że Jack jest taki Samotny, taki ciemny charakter, no nie wiem, nie wiem. Rób jak chcesz, bo według mnie naprawdę warto Sceny Walki są w miarę OK, przebieg akcji tak samo... w Sumię dobry komiks 8/10! Bo to jeszcze nie koniec
No no fajne. Niespodziewany zwrot akcji. No zabili go. W ogóle podobało mi się jak walczył o ten dom. Fabuła jest zajewykurfajna bo wciąga. Grafika nie mam żadnych zastrzeżeń. Dobra a teraz minusy: Nie ma. Musisz to skończyć bo jak nie to cię zabije . 9/10 Bo Mistrzowski komiks to to nie jest jednak niewiele mu brakuje.
Dobra, tym razem będzie krótko. Choć BestSeller'a za to nie dostaniesz, jest to dobry komiks. Do obrazków zastrzeżeń nie mam. Do niektórych tekstów już tak ponieważ, zdarzało Ci się popełnić kilka błędów ortograficznych i stylistycznych, niemniej jednak nie przeszkadzają one bardzo i nie urastają do rozmiaru problemu. Fabuła jest ciekawa, ale szwankuje czasami. Między innymi nie pasuje mi w niej to, że Beliar w rozmowie z Jackiem (Właśnie... W rozmowie! Od kiedy to bóstwa jakgdyby nigdy nic gawędzą sobie ze śmiertelnikami?) przypomina jakiegoś tam łagodnego bożka nijak nie przypominającego prawdziwego władcy ciemności.
Komiks widać, jest coraz lepszy, starasz się. A to też jest ważne. ?yczę powodzenia i wystawiam 8/10
_________________ Mieć milion i nie mieć miliona, to razem dwa miliony.
Fabuła Ciekawość - Dosyć ciekawa nie nudziłem się i byłem nawet trochę zaciekawiony 6 PKT
Spójność - Parę rzeczy pogmatwanych 2 PKT
Sens - Najsłabsza strona komiksu Stracił władzę przez dom, i wrócił do niego niezauważony 0 PKT
Szybkość - Tu masz wymarzony punkcior ;D 1 PKT
Wykonanie Praca Kamerą - ujęcia nawet nawet, ale brakuje takiego Extra 3 PKT
Obróbka - Obrazki czasem rozmazane, dużo dobrych ale wyjątki się zdarzają 3 PKT
Wykonanie w Gothic'u - też zabrakło Supera 2 PKT
Tekst Ortografia - nawet dobrze, ale parę literówek znalazłem 6 PKT
Sens - Oj niestety ,czasem zdania dziwnie ułożone, słowa typu OK, i głupie gadki 1 PKT
Czcionka - Bez zastrzeżeń 2 PKT
Mi się ta seria komiksowa bardzo podoba Obrazki i dialogi dobre, no i ciekawy sposób fabuły, przedstawiający kogoś kto z bogatego i szanowanego człowieka staje się bezdomny i zapomniany. W każdym razie uważam ten komiks za bardzo ciekawy Niby fabuła prosta, ale jednak wyjątkowo ciekawie przedstawiona z wydarzeniami głównego bohatera, co jest bardzo dużym plusem. Zdecydowanie 10/10
Nooooo, ta część wciągająca. Spodziewałem się jakiegoś Xardasa czy cuś, ale nie że ktoś będzie chciał go przywrócić na Innosa. Wykonianie jest bez zastrzeżeń. Za wyjątkiem kilku literówek w textach i powtórzeniach. Także ta część jest ciekawa i wogóle zasługuje na 9/10.
Rób następne .
No fajny arkusz znowu, jednak tym razem poczułem się w komiksie jakby był on taki sztuczny... owszem wciągneło mnie, ale fabuła mówiąc szczerze ani nie wzrosła... ani nie spadła...
9/10
No no...komiks bardzo fajny . Naprawdę spodobał mi się . Tylko teksty trochę kuleją np.: "oprysi" co to za słowo w ogóle? Albo Milten na końcu powiedział "zaprowadzę cię do mojego pana." Jak jakiś sługa Beliara. No, ale komiks jak najbardziej zasługuje na ocenę 9/10.
Wreszcie się doczekałem i... trochę się rozczarowałem. Z jednej strony nie spodziewałem się takiego zwrotu akcji no ale... jakoś tak byłem za klanem Beliara Mimo tego komiks jest bardzo dobry i błędów ma mało.
Plusy
+Grafika
+Teksty
+Dobra ortografia
+Wciąga
+Zwroty akcji (mimo iż sam zwrot mi się nie podoba to nie mogę powiedzieć że wprowadzenie takiej niespodzianki jest minusem)
Minusy
-Kilka literówek
-Krótkie (albo za szybko się czyta )
Ocena 8/10. Spodziewałem się raczej komiksu o mordercy z tego klanu Beliara No ale to twój komiks. I w końcu jeszcze wszystko może się zdarzyć
PS. Najlepiej by było jakbyś napisał "zamaskowane oprychy". Tak by najbardziej pasowało
Coraz lepiej Ci idze w robieniu komiksów,dobra grafika,coraz lepsze teksty...
Fabula- Nieco dziwna,najpierw zabija dla klanu Beliara,a potem tak latwo daje się przenieśc na Strone Jasności ? 8/10
Wykonanie- Tutaj nie mam zastrzeżen 10/10
Teksty- Zauważylem tylko Jeden bląd 9,5/10
Czyli razem-9,5
Pumo napisał/a:
. Spodziewałem się raczej komiksu o mordercy z tego klanu Beliara
:shock: :shock: Rany Bartek to Ci wyszło zaj**ście! Poprzednie cześci szczerzę były kitne, a ta jest wspaniała. Komiks wciągnął mnie jak rzadko który. Po za tym piszesz teksty jakieś... no orginalne.
Fabuła - 6/6
Grafika - 5/6
Teksty - 6+/6
Ocena ogólna - 6/6
Ciekawy komiks, kolejny który mnie wciągnął, fabuła jest według mnie ciekawa, jednak trochę nie pasuje do tytułu, co do tekstów… Hmmm… nie, nie mam się zbytnio co do nich przyczepić, no cóż ale jednak komiks ma trochę minusów… Zdziwiło mnie to że Jack nie zawołał swojej ochrony? Mógł w ten sposób uratować swój majątek, cóż następnym minusem jest to że Jack jak jakiś dureń od razu po zdobyciu miecz poszedł się zemścić, ledwo umiał walczyć w ten facet(nie pamiętam jak miał na imię) który przejął jego majątek miał ochronę która umiała dobrze walczyć, no i ostatni spory błąd… Dziwne było to że bohater tak nagle zaczął słuchać Miltena, maga ognia służącego Indosowi, a jeszcze przed chwilą wykonywał zadanie dla Klanu Beliara… No cóż, moja końcowa ocena to 8+/10 za całość, myślę że od następnego arkuszu będę mógł dać Ci 10/10 gdyż robisz duże postępy co arkusz
?yczę powodzenia w dalszej pracy nad komiksem!
D.
Medieval shop TV!
Już dziś zakup poręczny zestaw małego inkwizytora!
W skład zestawu wchodzą:
1. Narzędzia tortur
2. Przenośny stos*
3. Projekt jednego z wybranych narzędzi tortur
4. Książka Roderyka Rompfha "Polowanie na Czarownice"
* - w skład wchodzi jedynie drewniana belka i lina
Nie przegap okazji! Już dziś możesz mieć to wszystko za jedyne 666.00$! To nie są żarty! Nasze produkty posiadają atest Świętego Oficjum!
Zadzwoń! 666 - 00 - 00 (koszt połączenia to jedyne 20$ za 3 sekundy + vat)
HunterBots19
Wysłany: 29-06-08, 10:09
Bartek...jestem pod wrażeniem Zapowiada się długi komiks
Od Piratów z Jarkendaru do Jacka - przeszedłęś metamorforze całkowitą
Komiks świetny. Część 7 jest genialna i zmienia całą serię!
Za część zasłuzóne 10/10 a za serie 9,5/10. Zasługujesz na Bestsellera !!
MINUSY
Trzy literkrówki i jeden ort i brak znaku interpunkcyjnego.
PLUSY
Fajnie wyszła ucieczka
Texty-Takie..Realistyczne
O skrinach nie mówię, wszyscy wiemy że dobre .
Nieźle wyszły robale
Poprawiłeś się od czasu Piratów. Co by ci tu dać? Trzymaj, 9\10
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
Czy wy byście dawali od razu -2 do oceny za literówkę? ....
A co do oceny komiksu... Screeny nieźle pstryknięte, szczególnie ciekawie wyszła da ucieczka i te dwa obrazki z rojem owadów... Jedyne, co mi się nie podoba, to taka naiwna "kłótnia", a Jack tak jakoś szybko zwrócił się na jasną stronę... Teksty też mogą być.. 9/10.
Hmm... Kolejna część, także jest przednia. I jako oddzielny
arkusz daję za nią 8/10. A za całokształt 9/10.
W siódmym arkuszu, mimo, że jest krótki, zauważyłem
"zapowiedź" tego co będzie w kolejnych częściach.
Cóż, ogółem przedstawia się ciekawie. Myślę, że to będzie coś
innowacyjnego... cóż... a przynajmniej, taką mam nadzieję .
_________________ http://myplay.com/video-player/michael-jackson
Każdy fan (oraz nie fan) Króla, bezpretensjonalnie musi wejść na tę stronę.
"Nazywam się Emiel Regis Rohellec Terzieff-Godefroy. Żyję na tym świecie czterysta dwadzieścia osiem lat według waszego rachunku, sześćset czterdzieści dwa lata według rachuby elfów. Jestem potomkiem rozbitków, nieszczęsnych istot uwięzionych wśród was po kataklizmie, który wy nazywacie Koniunkcją Sfer. Uchodzę, delikatnie mówiąc, za potwora. Za krwiożercze monstrum. "
Plusy :
+ Ciekawa fabuła ( w dalszej części )
+ Główna postać
+ Klimat
Minusy :
- Naiwna fabuła (przez pierwsze 5 części )
- Xardas , Milten ( za bardzo kojarzą się z gothic'iem i ciężko wczuć się w klimat.
- Parę szczegółów
Ogólne wrażenia :
Komiks z naiwnego ,zamienia się w mroczną powieść.
Podoba mi się bezwzględność głównej postaci. Nie jest powiedziane czy jest dobry czy zły. Wielki plus za to.
Natomiast bardzo raziły pewne "niedoróbki" i "nieścisłości":
Jak dorosła kobieta mogła nie znać swego gubernatora?
Ojciec głównej postaci jest... był gubernatorem - To na kiego się zadłużał ?
Innym małym błędem jest powtarzające się parę razy pod rząd słowo : "nagle".
A tak poza tym to OK.