Wysłany: 28-03-08, 23:56 01# "Wspólny komiks" by Milten Michał
Dodaje pierwszy arkusz, nie chodzi w nim, że ja jestem głównym bohaterem, w następnej części można pwoeidzieć, że ide spać po męczocym dniu, czy coś w ty stylu i można, przeżucić się do własnej 'postaci'
Wykonanie jest - nawet jak na obecne standardy - dobre. A o tych, które obowiązywały trzy lata temu już nie wspomnę. Po prostu jest dobrze.
Teksty są klasycznymi tekstami MM'a. Błąd na błędzie. I są to błędy wszelakie: od ortograficznych przez interpunkcyjne, po literówki. Kiepsko.
Fabuły nie będę oceniał, bo jej tutaj praktycznie nie ma.
Humor jest. Nie pamiętam już jak śmieszył, bo zbyt dużo razy oglądałem ten arkusz, jednak... Jest w porządku.
Pierwszy arkusz jest dobry. Ciekawy, śmieszny, dobrze wykonany. Tylko te błędy, dziesiątki błędów! Ale masz 8/10, nie mam serca dać mniej.
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
No cóż, od tego się zaczęła ta nasza mała epopeja forumowa.
Humor jest, oczywiście, bardzo dobry. Przy Simsach po prostu spłakałem się swego czasu ze śmiechu. Ale czytałem to sporo razy, więc już tak nie śmieszy.
Wykonanie niezłe. Ujęcia naprawdę ładne, statyczności raczej brak... wizualnie ok.
Teksty zabawne, oczywista oczywistość, ale pełne byków niestety... Tu jest słabo niestety.
Cóż, arkusik Wspólnego Komiksu, który rozpoczął naprawdę fajną zabawę na forum (i to pożyteczną w dodatku bo i podszlifować umiejetności można, i wprawy nabrać) nie może zostać oceniony inaczej, jak 8+/10.
No, to jest przedsmak wszystkiego co potem wydarzyło się we Wspólnym Komiksie i ten klimat jest naprawdę świetny Jak komentujący przede mną, nie mogę się przyczepić do niczego poza tekstami. No i może jeszcze poza długością i tymi trzema, czarnymi, pustymi miejscami w drugiej i trzeciej linii. Ale ogólnie humor jest typowo "forumowy" i naprawdę ciężko go nie lubić. 8/10.
Czy można zmienić hosting/wrzucić ponownie ? Po wielu próbach (użycie opcji cytowania, aby zobaczyć link; sprawdzenie na innych przeglądarkach), nie udało mi się zobaczyć komiksu
Byłbym bardzo wdzięczny
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Jako że jest pierwszy arkusz wielkiego komiksu WK, to zasługuje na dużego plusa. Podoba mi się te luźne podejście "... w dzielnicy mojeforum.net, tanie badziewie ale jakoś się żyło." Obrazki trochę rozmazane, ale to było, hoooooo, a może dawniej, więc ni ma się co czepiać. 8/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Jaaaa, ale to jest stare. Szczerze mówiąc to nigdy nie czytałem wspólnego komiksu. Czas to zmienić i ocenić
Mamy tu idealną prezentację tego, jak większość twórców robiła kiedyś komiksy. Obrazeczki małe i równiutkie, tekst narratora bardzo rozległy i opisujący dokładnie to, co się działo, a obrazki to tylko taki dodatek.
W tekstach wdało się kilka błędów. Jednakże warto podkreślić, że wszystko w tamtym czasie idealnie pasowało i te bardzo luźne, humorystyczne teksty były wyśmienite 8/10