No cóż, fabuła jest całkiem niezła, co prawda nie jest to mistrzostwo na miarę Wrzoda [ XD ], ale bardzo fajna historia. Tekstowo jest podobnie czyli nieźle. Wykonanie na tym samym wysokim poziomie 73/100.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Powiem ci, że jak na komiks tego typu wychodzi ci świetnie! O fabule nie mówię, bo raczej w takiej nie ma za dużo do gadania. Ogólnie mogę dać tylko i wyłącznie 10/10!
Świetny komiks Fabuła bardzo fajna, teksty dobrze i nie znalazłem żadnego orta Wykonanie również dobrze. No to więc ocena 10/10, a komiks mnie wciągnął
Noooo! Trzeba przyzna że klimacik na najwyższym poziomie! Teksty bardzo dobre, bez rewelacji. Grafika również ładna ale zmie białe oddzielacze. Komiks przez nie niezbyt estetycznie wygląda. Fabuła trzyma w napięci czytelnika chodź te skoki w czasie są nazbyt chaotyczne. Mam nadzieję że bohater stanie po stronie tego nekromanty. No cóż, lubie gdy bohater jest przesiąknięty złem...
Ogólnie rzecz biorąc komiks z niecodziennym klimatem i z bohaterem posiadającym własną przeszłoś (rzadko się to zdarza) 9\10
Naprawdę dobry komiks. Tylko czemu w tej sytuacji nadal uważają głównego bohatera za szaleńca?
Mimo tego, muszę ci, jak na razie, postawić 10/10.
_________________ Piszę poprawnie.
Ciekawy ze mnie człowiek... zawsze, gdy wszystkim komiks się podoba maksymalnie, gdy wystawiają oceny 10/10, ja i tak znajdę dziurę...
Dobra ludzie, patrząc jak mój starszy brat (Generał) robi komiksy, nie mogę być gorszy. I tak daje do użytku kolejną część komiksu. Miłego czytania
PS.[SPOILER]
Tylko się nie czepiać tego że powiązałem główną postać z innymi bohaterami z dosyć słabego "Dramatu Gladiatora". Ale mam wielki plany co do tej serii więc się nie martwcie. No i oczywiście to wszystko rozwinę i w tym komiksie.
Mnie się to połączenie dwóch komiksów podoba. Komiks fajowy! Fabuła niezła, ale szczerze mówiąc, to gdy tylko zobaczyłem Diega, przypomniał się Parin, heh . Nie będe się rozpisywał: 9/10 (kilka niedociągnięć )
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
-Fabuła: nawet wciągająca. Nie podoba mi się jednak, że tak nagle pojawia się jego ojciec. Nic o nim nie było wcześniej wspomniane. Ale ogółem fajna. (8/10)
-Wykonanie: bardzo dobre, było kilka wpadek. (8/10)
-Teksty: nie chcę pogarszać ocenę komiksu, ale do tekstów mam całą litanię. Gdyby jego przyjaciel, byłby Buszmenem i dalej by mówił w stylu "Ja zabić warga", to bym się nie czepiał. Najbardziej spotykanymi błędami były, brak interpunkcji. Kilka ortografów i stylowych. (6/10)
-Podsumowując: 8-/10
Pracuj tak dalej, a nawet lepiej, to wtedy dam wyższą ocenę.
Ta ósma część bardzo mnie zaskoczyła. Myślałem że ten mag będzie... albo przejdę od razu do oceny:
-Fabuła: dobra kontynuacja komiksu. (8/10)
-Wykonanie: podobało mi się te użycie programów. Szkoda że ta część jest taka krótka.(9/10)
-Teksty: mało ich było ale i tak ocenię. (8/10)
-Podsumowując: 8+/10
A więc ktoś mi chyba napisał że linki do części 6, 7 i 8 nie działają. Stąd też chyba nie ma żadnych komentarzy. A więc poprawiłem linki i teraz powinno wszystko grać
?eby przerwać ten brak komentarzy, dam swój. Komiks mi się bardziej i dam ci tylko ocenę 10/10, moim zdaniem naprawdę dobry komiks . Fabuła bardzo wciąga, teksty na poziomie, wykonanie to samo. Po prostu cud miód.
Wszystko jest O.K., ale powiedz mi... KIEDY KOLEJNA CZęŚć?! Wg. mnie, fabuła, wykonanie i teksty są odpowiednie, jak i za***iste! Chłopie, szyko rób kolejne części! 10/10
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
Miłego dnia życzę.
Wiesz co stary? Dobre . Tylko Tak trochę przynudzałeś jak skakał-uciekał-skakał-zszedł-uciekał-wycelował . No, tyle krytyki.
Fabuła: Wszystko O.K., ale demony... Lekko oklepana, ale rozwija się w nieprzewidywalnym kierunku: 9/10
Teksty: Tu dobrze: 9/10
Wykonanie: Za***iście! bardzo realistycznie wspinał się po dachach 10/10
Grafika: Niektóre obrazki wydają mi się "rozciągnięte" ... Ej tam, 9/10
Ogółem: 9/10
P.S.: Kidy 10? XD
Miłego dnia życzę.
IX część jest (według mnie) najważniejsza. A więc przejdę do oceny.
-Fabuła: tu zaczyna się rozkręcać. Podejrzewam, że koniec musi być świetny, ale na razie masz ocenę taką (8/10). (Coś tu brakuje, tylko nie wiem co.)
-Wykonanie: nic dodać, nic ująć (9/10),
-Teksty: mogą być, mogłeś bardziej rozbudować myśli (8/10),
-Podsumowując: 8+/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
To tak. Wykonanie stoi na wysokim poziomie. Naprawdę...ujęcia, estetyka...wszystko co się składa na wykonanie mi się bardzo podoba. Teksty też bardzo dobrze napisane. I nawiązanie do "Dramatu Gladiatora" jak najbardziej na miejscu . Naprawdę spodobało mi się to nawiązanie. Jedynie nie podoba mi się fabuła. Jest...zbyt przewidywalna, standardowa. Demony zabierają mu wszystko co ma...on chce się zemścić i z biegiem czasu zemsta dodaje mu sił, a bad boss nagle daje mu propozycje nie do odrzucenia . To już znam, ale ciągle mam nadzieję że mnie czymś zaskoczysz w następnych częściach. Na razie 8/10.
Po pierwsze proponuję porzucić fotosika .
Fabuła - tutaj nawet dobrze. Chociaż... no nie wiem. Jak mnie zaskoczysz? Bo są tylko dwa wyjścia - zły nekromanta i dobry mag. Przewiduję, że zostanie po stronie dobra i w końcu pokona Xardzia. Dam ci 8/10.
Wykonanie - 10/10
Teksty - błędów itd. nie zauważyłem, 10/10
Fabuła - tutaj wiele się nie działo, ogólnie nudy, nudy, nudy . Nie chcę ci psuć nastroju - 6/10.
Wykonanie - 10/10
Teksty - 10/10
Ocena: No ogólnie kiepska, nudna (!) część. No, ocena to 8-/10 .
No, stary, komiks zaczął mnie strasznie ciekawić . Myślałem, że będzie się porządnie nawalał z tymi demonami, ale.. dobrze zrobiłeś, że uniknąłeś walki. Scena z jego ojcem... no, fajnie przepoławiasz te obrazki . Tylko to pożegnanie się Lyncandera (kurde, nie wiem, czy takie jest, trudne do zapamiętania ) i jego Ojczulka takie dziwne, przypomniał mi się "?ółwik Ziomek" z Wirga 4 XD. No cóż, jedyne, co Ci kiepsko wyszło, to to rozmycie maga, ale reszta jest dobra, 9/10.
Trzymasz poziom Indianinie Komiks stoi na wysokim poziomie, dobrze się czyta, przyjemnie, nie widać błędów, jedynie czasem drobne błędy. Taka jest jak najbardziej na miejscu
Jako, że idą święta i mam ogólnie dobry humor będę zawyżał o + albo o oczko ocenę całego komiksu, nie fabuły, tekstów i wykonania (zależy od tego jaką by wcześniej miało ocenę!).
Fabuła - bardzo mi się podoba. Nie ma jak dla mnie niedociągnięć, po prostu 10/10!
Teksty - Gorączka daje we znaki . "Klinka"? Albo "pieszego krwiopijcę" XD? "Nie sięgnęła zwierzę"? No, tutaj 9+/10.
Wykonanie - Mimo gorączki, bardzo dobrze! 10/10!
No, komiks jest baaardzo dobry. Dam ci 10/10!
Hehe...już komentując zapowiedź napisałem że fabuła zapowiada się ciekawie . I nie pomyliłem się...Fabuła naprawdę mnie wciągnęła, te wszystkie wydarzenia...jest naprawdę Supcio . No...momentami trochę za szybko czas leci w sumie to jedyny błąd, ale czasem drażni. Trzymasz poziom! 8+/10 .