Oto jest. Pierwszy arkusz mojego nowego komiksu. Początkowo miały by zrobione wszystkie części a potem je rzucić ale wtedy bym zajął kompa na godzinę (chodzi o prędkość internetu ) . No nic nie będę was dłużej trzymał w niecierpliwości. Zapraszam do czytania.
Komiks taki sobie, trochę tak... hmm... no.... a mniejsza z tym.
Na razie to pierwsza część i się wszystko dopiero rozkręca, a więc:
Ocena:5/10 Powodzenia w dalszej pracy.
Bardzo fajny komiks.Ma mało błędów ciekawą fabułę ale...
błędami są sprawy graficzne, w zasadzie jeden:
Nie lubie jak dymki zasłaniają postać. Powinny być nad głową.
Tylko to mi się nie podobało ale to zamało aby zmniejszyć ci ocene...
10\10
Asaran sie nie znasz XD ...to dopiero wstęp więc mało się dzieje, ale fabuła (już z zapowiedzi to wywnioskowałem) zapowiada się bardzo ciekawie . No cóż oceny na razie nie wystawię bo trochę krótki ten arkusz...więc pozostaje mi tylko czekać na następną część .
Komiks mi się spodobał, zapowiada się nieźle chociaż czasami zdania są tak... dziwnie sformułowane. Np. Bartok powiedział "ja zabić warga!". Co on jakiś prymityw? XD I dlaczego kiedy nekromanta wypowiadał zaklęcie to padło imię Mortisa z Bogów Wojny Wytłumacz się! Dobra daję ci 8/10 bo komiks ma kilka fajnych pomysłów i niezłą chociaż trochę wyeksploatowaną fabułę.
Kurde, bo ja zdania robię na Wordzie i mnie tylko interesuje to co wogle jest źle apisane. Potem tylko kopiuj, wklej. A o Mortisie to już zupełny przypadek.Wogóle to część zaklęcia. A co do Ciekosa to jak napisał Ado'o to dopiero wstęp. I jeszcze jedno - następna część wyjdzie jutro albo (jeśli się zwinę) dzisiaj. Ale niczego nie obiecuje. Pozdro
Lester_ćpun
Wysłany: 27-02-08, 18:54
Fajny ten komiks podoba mi się nazwa głównego bohatera.Dam ci 8/10 na
zachęte
Sorry że tak długo mnie nie było na forum ale dostał mi się jakiś pie****ny wirus . Na szczęcie tera jest wszystko OK. Komiks dam jeszcze dzisiaj. Za utrudnienia sorry.
Komiks nie wciąga bardzo, ale nie czuć niechęci do czytania, błędów za dużo nie ma Dam na początek 6/10, bo troszkę brakuje do ideału, no ale jest to wstęp więc oceny nie bierz do siebie
Dobra, niechce żeby admini mówili że nabijam posty więc to mój ostatni podpis na temat czasu wydania następnego arkusza. Dzisiaj przyniosłem jedynę ze szkoły co doprowadziło do kompletnego zakazu korzystania z komputera. Dostałem jeszcze wcześniej pare dwój i trójek, a normalnie to jestem dobrym uczniem. Tak więc ciężko będzie mi dokończyć komiks . Ostatecznie to już sam niewiem kiedy będzie ten komiks. A co do ostatniej zapowiedzi to ja zrobiłem cały komiks (chodzi o drugi arkusz) ale wirus go "zeżarł" . Mogę mieć tylko nadzieję że jutro nikogo nie będzie po lekcjach.
Sorry że post pod postem ale wtedy nikt by nie wszedł zobaczyć następnej części. A tak przy okazji mam problem. Nie moe wgrać do internetu drugą część częsci drugiej. Jeśli ktoś pomoże pochwał go nie ominie.
Za żadną cholipę nie dawaj nikomu żadnej pochwały!!! I opisz szerzej swój problem to pomogę.
A co do komiksu:
Fabuła - Dosyć ciekawie się zapowiada. 8/10.
Długość - Za długi to ten komiks nie jest... 6/10.
Teksty - Tu jest bardzo dobrze oprócz "Ja zabił warga" i niezbyt prostego w wymowie imienia bohatera... 8+/10.
Wykonanie - Solidnie, acz bez rewelacji. 8/10.
Ogółem - Bardzo dobrze zapowiadający się komiks. Popracuj nad długością i postaraj się z fabułą, a wyjdzie rewelacyjny komiks.
Moja ocena - 8/10: bardzo dobry.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Sorry że post pod postem ale wtedy nikt by nie wszedł zobaczyć następnej części. A tak przy okazji mam problem. Nie moe wgrać do internetu drugą część częsci drugiej. Jeśli ktoś pomoże pochwał go nie ominie.
możesz też spróbować dać komiks na imageshack jeżeli nie chodzi ci fotosik, a teraz komiks:
teksty - nawet dobre, ale niektóre są kompletnie bezsensu jak to niektórzy pomyśleli tekst Bartoka - ja zabić warga (:)) ocena 8/10
grafika - no cóż, nawet ładnie ci to wyszło, ale wiadomo - nie ma ideałów 8/10
fabuła - no cóż, na razie w zasadzie ni jak, ale zapowiada się naprawdę extra fabuła (:D) - 7/10
WRESZCIE. Trochę się nagłowiłem ale w końcu. Oddaje wam do dyspozycji 2 część 2 arkusza i możecie oczekiwać kolejnych. Pracę nad Legionem zostają wznowione
Hmmm...no no fajnie . Jednak mam zastrzeżenia co do tekstów m.in. kiedy to Bartok krzyknął do demona "Rozwalę cię." Nie mogłeś użyć innego słowa? To jakoś mi nie pasuje . Chociażby "Rozpłatam cię." Na razie jest 8/10. Postaraj się przy kolejnych częściach .
Fajny komiks:
Fabuła - nieźle się rozkręca 8\10.
Teksty - tu jest dobrze tylko parę było literówek 9\10.
Wykonanie - nie mam żadnych zastrzeżeń 10\10.
Ocena ogólna 9\10.
Kolejna część bardzo mi się podoba:
Fabuła - tu jest dobrze 10\10.
Teksty - było pare literówek 9\10.
Wykonanie - very good 10\10.
Ocena ogólna: 9.5\10.
Ty wiesz, jak mnie to wciągnęło ?? Stary, ten komiks jest zarąbisty !!! Tylko nie lubię jak np. znak zapytania jest robiony ołówkiem. Ale to nic w porównaniu do fabuły. A ocena za komiks to oczywiście 10/10.
Hmmm...komiks zaczyna się dość "standardowo" jak przystało na taką fabułę. Mam nadzieję że akcja nie potoczy się tak jak myślę tylko wymyślisz coś orginalnego. Dalej jest kilka źle sformułowanych zdań oraz pozjadane literki. No ogólnie mi się podoba, ale bez rewelacji 8/10.
Albo nikt nie zauważył tego tematu, albo nie dajecie komentów. To przez to muszę pisać post pod postem. Ale do rzeczy. Właśnie wyszła kolejna część. Miłego czytania.
No, no, całkiem nieźle . Grafika jest b. dobra, ujęcia ładnie pstryknięte... fabuła też nawet mnie zaciekawiła, tylko te literówki, pozjadane litery... w niektórych brak interpunkcji... Czemu już (na razie) ostatnia cz. jest po 3 tygodniach? Sam nie wiem, mogłeś coś pomiędzy tym dać... dobra, masz tu 8/10.
A chciałbyś oglądać jak jakiś facet przez dwa tygodnia macha mieczem, a potem przez tydzień rozwala demony? Wybrałem właśnie ten moment gdyż wkrótce nastąpi przełom w komiksie (a nie czaszki ) Ale dalej nic nie powiem
PS. Jak mogłem zrobić literówki skoro pracowałem w Wordzie
Bardzo porządny komiks! Fabuła mnie wciągnęła...wykonanie REWELACJA! Jedynie mogę się lekko przyczepić do tekstów. Czasami są źle sformułowane, ale nie ma się co za bardzo czepiać. 9/10 bo do poziomu mistrzów jeszcze trochę brakuje .
Komiks bardzo dobry. Fabuła jest bardzo ciekawa. Wciągnęła mnie i z niecierpliwością czekałem na załadowanie każdej części, aby dowiedzieć się co dalej. Dymki początkowo były takie sobie. Kółka były bardzo podobne do samych tekstów, a to jest bardzo dziwne. Potem wszystko się polepszało. Dymki były dobre, choć łączniki średnie. Wykonanie jest bardzo dobre. Równe obrazki. Nie mam zastrzeżeń. Teksty były czasami źle napisane i średnio zrozumiałe. Komiks jest bardzo dobry. Ocena całkowita wynosi 8/10. Z niecierpliwością czekam na kolejne części!