Czelabińskie komary Hahaha też oglądam ruskie demoty Z tą rzepą było dobre Ta czcionka w IV arkuszu... Co to za czcionka? Z DMC? Tak po za tym fajne śmieszne,graficznie niezłe... 9/10 No i fabuła... Hehehehe.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Cóż... Krótkie trochę te przygody Złego Lorda. Spodziewałem się czegoś z deka... innego Wykonanie dobre, fabułą może być. Humor za to kapitalny Bez zbędnego paplania...
8/10.
Przynajmnie nie przesadzałeś z ciąglym nazywaniem lordowskich włości...mimo wszystko spodziewałem się czegoś troszczeczkę lepszego. Jajśmieszniejsze żarty były na samym początku. Mam tu na myśli praktycznie cąlą rozmowę Lorda i jego Kiciusia A tekst "Dziewice istnieją tylko w bajkach" pozbawił mnie przytomności XD Niestety dalej było gorzej i nie śmiesznie. Żenujący myl Morty...żenujący byl drugi zły Lord. Może jedynie co mi się chociaż trochę spodobalo to kobieta z rzepą-bronią obuchową Samo zakończenie takie...nijakie, coz moglo być lepiej...dużo lepiej.
Ocena: 6,5\10
Ku*wa, ale tytuł... - tak pomyślałem w pierwszej chwili, bez zbędnego myślenia. Ale się zastanowiłem i pomyślałem, że to pewnie komedia i...
I muszę ci powiedzieć, że niestety dziewice istnieją już tylko w bajkach XD.
Jest dużo humoru, naprawdę, ostatnio jeden z lepszych komiksów humorystycznych. Czasami były takie momenty, że mocno się uśmiałem.
Jeśli chodzi o fabułę, to jest ona epicka. XD. Ten bohater jest taki mężny i wspaniały... Ach!
Jeśli chodzi o wykonanie, to nie było złe. Szkoda, że te oczy, co w Paincie... eee... Photoshopie dorobiłeś, to zakomunikowałeś swój błąd, bo w pierwszej chwili pomyślałem, że rzuci jakiś czar .
Jak dla mnie super. 9+/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
A mi się podobało... Bardzo podobało.
Jeśli jest pierwsza w nocy, a ja nie mogę opanować śmiechu, to chyba to coś znaczy, nie?
Ten moment z Mortym coś do złudzenia mi przypomina... Ale lepiej się nie chwalić co...
A żarcie z puszki... W ogóle ten kiciuś rządzi!
Ale występował też akcent szowinistyczny i teraz jest za to FOCH.
Z rzeczy, które mi się nie podobały, to tylko literówki.
A reszta wszystko super
Screeny, humor, ogólne wykonanie... Brawo
Ja Ci dam 9/10.
I dziesiątka będzie, jeśli następne części będą równie dobre i JAK SIĘ SKUPISZ NA POPRAWNYM PISANIU!
Słodkich koszmarów
_________________ "Jeśli jesteś za słaby, by się zabić, nie jesteś godzien, by żyć. Zabij się."
Całkiem niezły początek...
Wykonanie jest dość dobre, czcionka całkiem ładna, dobre screeny. Kiedy zobaczyłem "kota" po prostu nie wytrzymałem XD bardzo dobrze wyszły ci te arkusze, najlepsze żarty to, Bohater, Morty,tłum,owieczki i kontrola. Jeśli się postarasz to na następne arkusze wstawię pełną dziesiątkę ale na razie 9/10
Komiks wyszedł ci całkiem, całkiem nieźle. Nie przesadzałeś z nazywaniem Lorda "lordowskimi" nazwami. Najlepsze żarty Były tylko na początku komiksu, to tlyko wtedy miałem niekontrolowane wybuchy śmiechu... (Rozmowa Lorda i jego Kiciusia). Oczywiście fajna była też rozmowa z tym... jak mu tam było, Mortym! I jak wszedł na trawę po której nie wolno chodzić. Jakiś mały uśmieszke pojawił się jak na plac ogłoszeń wparowały owce. Wykonanie jest dobre, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń. Fabuła... No więc... nooo... dobra jest. Póki co jakoś mało jej się ukazało, prócz tego że Zły Lord nr. 2 opanował miasto. Teksty, no tu lekko gorze, bo pojawiały się błędy tzn. literówki. ;d
Szajs. Wogóle nieśmieszne. Do niczego. Kto wymyślał takie denne żarty? 0/10. Zawyżane o 10 oczek.
Stary żart a nadal śmieszy
Ale na serio już. Ten komiks jest świetny. Przezabawny i ciekawie wykonany.
Fabuła: Szału nie ma, ale to komedia. Fabuła jest tu tłem do kolejnych żartów. Genialnych żartów. Losy Złego Lorda robiącego żarty mieszkańcom miasta z arkusza na arkusz przyciągają coraz mocniej.
Osobną kwestią jest humor, czyli najważniejszy element komedii. Tu jest go od groma. Praktycznie co dwa- trzy obrazki jest tekst, który rozbawiłby nieboszczyka. Przy tekście "Przecież wiesz, że dziewice żyją tylko w bajkach" oplułem ze śmiechu monitor. Nawiązania do Smerfów czy PiSu rzucają na kolana. Wątek z owcami (swoją drogą- co ty masz do owiec, że tak często je dajesz w komiksach? ) jest bardzo dobry.
Stworzyłeś plejadę barwnych postaci. ?li Lordowie, zwierzaczek Lorda numero uno, Bohater, rzeźnik- zoofil, Morty itd. itd. Wymieniłem tylko tych, którzy IMHO byli najśmieszniejsi.
Za fabułę masz 9/10.
Wykonanie: Świetne ujęcia (przyczepiłbym się tylko, że czasem robiłeś ujęcia przesadnie od dołu. Potraktuję ci to jako minus), ładna sklejka. Dymki i łączniki bez zarzutu. "Fotoszopowe" oczy Lorda też niczego sobie. Czcionka ładna. Świetnie wyglądały list gończy i napis "Nie deptać trawników, ku*wa!".
Wykonanie bardzo dobre, ociera się o ideał. Gdyby nie- jak już wspomniałem- ujęcia od dołu, miałbyś dychę. 9/10.
Teksty: Zdarzały się literówy czy inne mniejsze babole, ale ogólnie nie było źle. Teksty są ciekawe, trzymają poziom i ogólnie przyjemnie je się czyta. A to spory atut.
Drugim aspektem jest humordialogów. Więcej na ten temat napisałem przy okazji oceny fabuły, tu tylko powiem, że żarty są genialne. Ponieważ nie zawarłeś tu dużych ilości humoru sytuacyjnego, ciężar rozbawiania czytelnika spoczywa na tekstach. I teksty ze swojego zadania wywiązują się znakomicie!
8+/10.
Ogólnie: Bardzo dobry komiks. Czekam na drugi akt i liczę, że będzie conajmniej tak samo śmieszny. Bo jak nie to...
Komiks bardzo mnie wciągnął. Wiele razy się uśmiałem. Biorę się do oceniania. Fabuła jest dobra no i najważniejsze, że śmieszyła. Teksty tu również jest dobrze. Błędów nie widziałem, poza tym zdania są ułożone porządnie. Nie mam tu na co narzekać. Wykonanie widzę, że użyłeś "Dartmanowych" arkuszy. Jestem w stanie podwyższyć za to ocenę. No to chyba wszystko nie ma co się rozpisywać. Za komiks masz 8+\10.
Mhrok i zUo. Ta. Tylko że w nowym, zhumorzonym wydaniu
Fabuła: No, podoba mi się. ZuY lord robiący wszystkim dowcipy? Tego jeszcze NIGDY, ale to PRZENIGDY NIGDY nie było. I do tego koleś podszywający się pod zUego lorda, mówiący kiepskie kawały chcąc przejąć kontrolę nad miastem wymiata. Za fabułę 9/10.
Wykonanie: Tutaj nigdy się nie rozwodzę. Ładne. 9/10.
Teksty: Z tych "miażdżących" wymienię "Nie chodzić po trawniku, k*rwa", chodzenie po trawniku Morty'ego (kojarzy mi się z Morte z Planescape'a) i jego "muahaha" (największa miazga z komiksu), dziewice istnieją tylko w bajkach, koteczek, czelabińskie komary i dowcip z pijakami i owcami. Reszta humoru była nijaka, jednak te momenty które wymieniłem MIAŻDݎ. Teksty są chyba po raz pierwszy u ciebie bezbłędne, co liczy się na plus. Za teksty 10/10.
Ogółem: Ponieważ miałeś zmutowanego wiewióra w avie, 1/10.
Po powrocie z wakacji muszę pooceniać wyszystkie nowe komiksy.
No dobra do dzieła.
Komiks rozśmieszył mnie w paru momentach (żarcie z puszki, chodzienie po trawniku, no i śmiesznie wyglądało jak cały tłum podobnie reagował) lecz niestety w sporej części żąrty są lekko przeciętne acz niezłe.
Wszyscy już powiedzieli co w komiksie więc ja wystawię tylko moją ocenę 9/10.
No, nie postarałeś się, żałosny komiks, wykonanie i ogólnie humor. Nic tylko pozostaje mi dać słabe Dziewięć na Dziesięć ![9/10]
Komiks ma jak dla mnie świetne wykonanie, z humorem stopowałeś później, mało bo mało, ale stopowałeś, a to dobrze, bo ciągły śmiech ma niepożądane skutki uboczne, np. Bekanie, Pierdzenie, Ból Odbytu, Ból Brzucha, Swędzenie cudzego ucha, brak zębów lub ślepota. A na serio po prostu komedia nie może być ciągle śmieszna, fabuła jakaś musi być ;x.
_________________ Taki epicki ten kolor zielony...hmmm... albo nie... Dobra, ten już lepszy, co ja miałem czytać? A no właśnie !
Przybyłem, zobaczyłem, uciekłem i ponownie przybyłem krytykować wasze komiksy, no właśnie, na razie komiksów nie chce robić, ale pokrytykować mi się chce ;d. Strzeżcie się mnie !
Najbardziej spodobały mi się komary, to, że dziewice są tylko w bajkach, kot, kawał o ślimakach (najbardziej chyba z całego komiksu ) i... A co ja będę wymieniał, cały komiks to jeden wielki żart (w dobrym znaczeniu oczywiście )
Obrazki ładnie pstryknięte, ramka i chmurki bez zastrzeżeń.
Teksty... Czy ty sobie jaja robisz? (:D) Takie teksty, że hoho