Hmm... strasznie to pokręcone, na większości screenów nic nie widać, a w niektórych obrazkach aż przesadziłeś z tymi efektami... no cóż, masz tu 8/10 .
Drogi Regisie. Co prawda prosiłeś bym nie oceniał ci komiksu (XD) ale muszę to zrobić. Zacznę od oceny aby czytanie tego posta nie było udręką. 7,8/10. A teraz plusy :
- Pomysł
- Wykonanie w Sklepie
- Jak na razie fabuła.
Cóż, minusy :
- Za dużo sklepu wykonanie dobre, ale za dużo go.
- Ortów nie liczę. Ale stylistycznych jest dużo
- Akcja troszkę pędzi.
Da się jeść?
Nawet się nadaje A ocena?
Jak mówiłem bez zbędnego ględzenia o wojnach, sytuacji na świecie i braku drewna wystawiam ci ocenę 7,8/10 Brawo brawo
Dobra teraz czas na drugą część
Teksty 7/10
Screeny 7/10
Fabuła 7/10
Długość 6/10
Szybkość 6/10
Ortografia 8/10
OCENA
7/10 szybciej rób następne części
HunterBots19
Wysłany: 29-06-08, 12:36
WoW Ile Photoshopa Duzó efektów ale fabuła ciekawa.
Wykonanie dobre, ale za dużó makijażu Dialogi są spoko.
Dam ci ...8/10 no i czekam na następną część
-Niekonwencjonalnie wykonane obrazki. -Ciekawy początek... -...jak i ciekawy główny bohater. -Intrygujące zakończenie drugiego arkusza.
-Jak to mówią: Apet rośnie w miarę jedzenia
-Rozwijająca się z biegiem czasu akcja...
MINUSY: -... akcja, której było zwyczajnie mało.[b/]
[b]-Na niektórych obrazkach niemal nieczytelne, lub niezrozumiałe teksty.[b/]
[b]-Pojawiające się głównie na początku błędy ortograficzne i stylistyczne.
Jak zapewne zauważyliście więcej komiks ma, według mnie, plusów niż minusów.
Moja ocena:9-/10.
UWAGA! Ocena może się zmienić na plus, lub minus w zależności od tego jakie będą następne części
Iron_Chłop
Wysłany: 18-07-08, 09:22
Komiks mi się podobał, fajnie zrobiłeś z photoshopem. ładne efekty, ciekawy. Naprawdę miałeś ciekawy pomysł. Dostaniesz... 9,5/10
Bez gadania przechodzę do oceny:
Wykonanie: Za dużo photoshopa! 9/10
Fabuła: Oryginalna. 10/10
Teksty: No, no... 9+/10
Dobrze, będzie... 9+/10. Komiks :thumright:! Tak trzymaj!
PS. Kiedy wreszcie następna część
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
Cóż. Efekty świetne ale trochę ich za dużo (-1). Nie pasujące do wielkiego maga przekleństwa (-1). I jescze za małe obrazki w 1 arkuszu, a w drugim za duże! (-1). Ogólnie jest 7/10
Mi komiks się nawet spodobał, ale akcja dość szybko się dzieje, mogłaby tak nie pędzić Poza tym obrazki są, jak na mój gust, za duze, ale poza tym fabuła była dla mnie ciekawa. Żyjący samotnie mag umysłu... niby niezbyt oryginalne ale mimo to niezłe. A więc wystawie 7/10.
_________________ Jestem nowy, na stronę wchodzę już od bardzo dawna i przeczytałem już sporo komiksów ale zarejestrowałem się dopiero niedawno.