Proszę o ZAMKNIęCIE mojego komiksu pt. ,,Posłańcy bogów - Bud". Był to mój pierwszy komiks, próbny, więc nie chce go usuwać, a i tak w nim nic nie zrobię i chcę żeby był na forum nie do oceny.
-Posłańca: niestety projekt niedokończe bo już trochę skiepściłem pod koniec.
-UA i Święty Graal: brak pomysłów. Na dodatek chyba już nie wyjdzie żaden komiks o UA.
Poszło do kosza, od dziś już nie usuwamy - Dartam
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Szkoda, że nie można usuwać, ale trudno...
Proszę o wywalenie wszystkich moich komiksów, czyli "Kopacz" i Potęga Sił Zła. Nie jestem dobry w komiksach i pozostaję przy modyfikacjach
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Chcę, aby na świemietnik wywalono Tajemnice Bogów, mam podobny pomysł (który będzie lepszy), ale to taki niewypał, że jest to po prostu tragiczne, mam tymczasowo lepszy pomysł, który na pewno lepiej wyjdzie niż to...