Jeśli twój komiks wydaję ci się bezsensu i nie chcesz go dalej kontynuować poinformuj nas o tym w tym temacie, a temat zostanie zamknięty ewentualnie, jeśli user sobie życzy komiks zostanie usunięty.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 24-06-08, 09:22, w całości zmieniany 2 razy
OK. Nie robię mojego komiksu pt. Wywiad z wojtkiem, innych wywiadów też nie będę robił. Czemu? 1. Nie chcę mi się 2 Nie umiem i do komixów nie mam talentu. Proszę o usunięcie tematu. Jest chyba na stronie 3
Ok, temat został usunięty – DartaM
XD
[...]
To nie dział 2D, prace zostały wykasowane – DartaM
_________________ To twoja walka ,to twoje życie. Nigdy na dnie , zawsze na szczycie !
A ja proszę o usunięcie komiks o Papciu ChmieLLu i Piotrze_pl z powodu: nauki, braku weny, wolę robić Jacka i słabych ocen. Ale skoro usuniesz mój komiks to usuń też zapowiedz. Z góry thanks.
Usuń mój komiks Dzień Świra ,powód mam inny projekt
Ok, skasowałem, ale kolejnym razem PISZCIE dokładne nazwy, bo zamiast Świstaka napisałeś Świra, ale, że miałeś jeden komiks nie musiałem się pytać czy chodzi Ci o tą prace. - DartaM
Ech... proszę o zablokowanie tematu komiksów "Dziecię Światła: Początek..." i "Oddział SAS" - Powody? Brak weny, natchnienia ze strony komentów... proszę ZAMKN!ć, nie usuwać, może jeszcze ktoś przeczyta XD.
Proszę o usunięcie mojego komiksu Stary Obóz - Misja.
Temat usunięty - DartaM
_________________ pomóż GothicKomiksy! Nakarm Wrzoda
Moje minikomiksy
Bezier Jak Wrzód Trafił Do Koloni
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
No trudno mi to pisać ale proszę o zamknięcie tematu z moim komiksem "POGROMCY BESTII". Nie mam "wenicji". Wyjechałem na kolonie i straciłem wszystkie pomysły.
Mój komiks: Jesteś chrząszczem w mojej zupie padł. DartMan weź wyasuj ten chłam. Z góry dzięki
Komiks usunięty - DartaM
_________________ Podpis w budowie, przepraszamy.
Ktoś poniżej nabazgrał:
Nowe komiksy, brak czasu i inne pierdoły
Z trudem to odczytałeś
Fargel
Wysłany: 04-09-08, 14:27
Chciałbym żeby został usunięty mój komiks pod tytułem Pirat w Kolonii ponieważ skupiam się teraz głównie na te.... znaczy się innym komiksie a poza tym chciałbym wydać komiks w całości.....