Mi tam się podoba, dokończyłeś jak chciałem Mogłeś dodać pogrubione teksty Nie oceniam z wiadomych przyczyn, ale powiem, że bardzo dobrze dokończyłeś. Dzięki
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
No cóż...szczerze to średnio mi się spodobał ten komiks. Jako całość uważam iż komiks stanowi typowego średniaka. Wykonanie jest niezłe, całkiem ciekawie wykorzystana modyfikacja, ale fabuła...trochę ciężko mi tę historię w ogóle nazwać fabułą. Mam wrażenie że to taki trochę luźny zlepek screenów, przedstawiający...coś. Nic głębszego nic konkretnego. Mogę wystawić 6/10 za całość.
Eeeeeee O_O Kazał mu zabić dowódcę, a potem go za to zabił ? Czy tylko ja tutaj czegoś nie rozumiem ? Humor komar.. eee znaczy koszmarny. Niezbyt mi się podoba. 4/10
Myrtan, on tego nie zrobił. Jest pewien mod do G2 (nie pamiętam jak się nazywa) który dodaje to wszystko. A żeby nie było offtopu:
Komiks nie podoba mi się za bardzo. O ile wykonanie jest bardzo dobre, mogę przyczepić się do fabuły i tekstów. Czasami komiks po prostu przynudza. Daję 6/10.
Rosyjski klimacik zrobil na mnie wrazenie.Plakaty, kostiumy, karabiny tez, ale nad fabula moglbym sie troche zastanowic.Za nowy pomysl, udane screeny i ciekawie odwzorowany klimat II Wojny Swiatowej dostaniesz +5/10.
Fabuła - KzL zawiodłeś na całej linii. Komiks jest naciągany tylko zabijanie... W dodatku humor po jaką cholerę to dawałeś?! W dodatku brat bliźniak też nie wiem czemu. Fabuła naciągana nie chciało ci się wymyślać. 3-/10.
Wykonanie - Cholera tutaj cię nigdy nie złapię. Chociaż strój dowódcy Waspa to chyba baby =.=. 8+/10.
Teksty - nie mam zarzutów do 2 pierwszych arkuszy . A dalej... Nie było tak źle ale mogło być lepiej. EGG SHOOT - mogłeś tego nie dawać. Ale dymki mi się podobają. 6+/10.
Ogólnie - 5+/10. E$kel trochę to zepsułeś - ale ja też Wybranego zepsułem
Bardzo fajny komiks.
Dobry pomysł z wykorzystaniem modu "podróżnik".
Dziwna fabuła (ogólnie komiks to nawalanka).
Wykonanie bardzo dobre.
Dość duża długość.
Niech będzie ocena 7/10
Ps: to dzięki temu komiksowi ściągnąłem sobie tego moda.
Eggs Shot? W przypadku angielskiego lepiej by pasował o nut shot. No cóż u nas są jaja u nich... orzeszki A tak po za tym dobre ale z lekka bez polotu. 7/10. Ale ten MOD mi się podoba widziałem go kiedyś ale tylko dwa screeny tutaj tego było więcęj hehe.
"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
Jak ja kocham ten ruski mod . Goście nieźle się narobili, ale efekty są powalające. Tawarisz E$skelowski i KamilzLasowski zrobili w tym komiks i... i jest. Jest nieźle.
Ale niestety, powiem coś, co cię raczej zasmuci, tawarisz. 2 pierwsze arkusze są świetne, śmieszne itp. Te, które dorobiłeś ty... ech, niestety, ale nie są już tak śmieszne . Naprawdę, wielka szkoda, bo w sumie to liczyłem, że utrzymasz poziom tawarisza Kamila. Tak więc najpierw oceniam twoją część. Jest ona dosyć słaba pod względem humoru, ale wykonanie jest bardzo ładne. Jak dla mnie zasługuje na 6/10.
Za to część KamilazLasu jest bardzo śmieszna. Teksty i sceny po prostu są zabawne. Trochę mi się nie podoba czcionka, ale reszta jest super . Jak dla mnie 8/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.
Czytałem opinie o tym, że to typowy średniak, czytałem, że komiks jest dobry, czytałem, że komiks jest zły... Ja powiem bez ogródek: ten komiks jest po prostu do bani.
Na początku zastanawiałem się, co to w ogóle za gatunek. Humorystyczny? Sensacyjny? W końcu wpadłem na to, że raczej idiotyczny. Nie ma w tym ani krzty humoru, żarty są tak denne, że czym prędzej wertowałem stronę, żeby tylko przebiec o nich oczyma i od razu zapomnieć. Kretyńskie teksty, bezsensowna fabuła, CAŁKOWITY brak logiki. I jak nie potrafisz napisać rosyjskiej naleciałości, to po prostu nie próbuj bo to jest żałosne (tu przytyk do KzL'a). Nie mówiąc już o tym, że swojej pasji do rocka i metalu NIE MOŻNA wciskać zawsze i wszędzie gdzie się da.
Sam początek komiksu mówił mi już jaka będzie ocena. Agencja bez celu, zabijanie bez celu, głupawe żarty.
Jedyne co ratuje ten komiks od całkowitego pogrążenia, to wykonanie. Jednak w tym przypadku dla mnie samo wykonanie to za mało, żeby postawić coś więcej niż 2/10.
PS. Główny przytyk jest tu do KzL'a, bo to on wymyślał fabułę tego komiksu, a Eskel tylko go dokańczał. Także, Eskel, ty tej oceny do siebie nie bierz bo po prostu dokańczałeś ten... komiks.
To dobry komiks. Coś na wolną chwilę. Fabularnie jest dobrze, podobały mi się "egg shooty". XD Mimo, że fabuła jest nieco porypana to i tak nie zabrakło w niej humoru. Były momenty gdzie się uśmiechnąłem. 15 screen pokazuje GK plus za to, nie wiem czemu, ale dam. Co do tekstów nie mam zastrzeżeń, jedynie dodam, że niektóre były tak głupie, że aż śmieszne. I wykonanie bardzo dobre, ładne efekty ognia. No i czas na ocenę dam 8+\10.
Miałem ocenić jutro, ale zaszaleję. Zacznę od póby zaszufladkowania tego komiksu. Wyszło mi, ze jest to komedia sensacyjna.
Fabuła: Bądźmy szczerzy: nie ona jest tu najważniejsza. To co jest ma jako- tako uzasadniać strzelaniny skradanie i inne aspekty życia bohatera.
Humor jest lekki, łatwy i przyjemny. Nie ma wysiłku przy próbach zrozumienia go. Nie jest to też humor najwyższych lotów. Uśmiech pozostaje jednak przez cały czas (a jest to naprawdę niedługo gdyż komiks jest krótki jak kariera multikont Kraksy na tym szacownym forum). Zaliczę to na plus.
Zakończenie takie sobie.
6+/10. Sam humor aż tak dużo nie naprawi.
Wykonanie: Przede wszystkim muszę zachwycić się wykorzystanym modem. Po prostu majstersztyk. A teraz przejdźmy do was.
Mod wykorzystaliście w stopniu doskonalym. Ujęcia zrobiliście ładne. Kody animujące są (i to dobrze wykorzystane). Sklejka też. Przyczepić się można do E$kela, że nie zachował Kamilowego rozmiaru czcionki. Łączniki niezłe. To tyle w telegraficznym skrócie.
8/10.
Teksty: Lekka stylizacja językowa zauważona. Nazwy pasują. A teraz się rozpiszę.
Teksty idealnie pasują do profilu humoru. Są lekkie i proste w odbiorze. Że zabawne to chyba mówić nie muszę. E$kel całkiem dobrze ten styl dialogów podjął i kontynuował. Z czasem zaczęło brakować pazura który czuć w pierwszych arkuszach. Dialogi nabierają tempa i zaczynają merytorycznie przypominać zabawę dzieci na podwórku. Dialog przy ostatnim zwrocie akcji (brat itd.) jest już mocno naiwny.
Narratora obaj wykorzystujecie świetnie.
7+/10. Oceniłem was osobno, zsumowałem i wyszło. Tu najmocniej widać różnicę między wami.
Ogólnie: całkiem przyjemny komiks powstały dzięki współpracy dwóch komiksiarzy. Lekkostrawne dzielo, ktore można "skonsumować" niemal zawsze. Polepszacz humoru i typowy odmóżdżacz przy którym można się odprężyć po ciężkim dniu. Po prostu seria strzelanin poprzetykana skradaninami.
Ocena: 7/10.
PS. Eggs Shoot miażdży.
PS 2. Nie sądziłem, że można się tak rozpisać na temat tak krótkiego komiksu
Wszystko fajnie Ci wyszło. Fabuła średnia ale ujdzie, teksty no też średnie. Łączniki są więc OK. Dodatkowo użyłeś moda Podróżnik co dodaje Ci coś do oceny. Obrazki są równe i nie mam nic do nich.
Cholera no! Ten komiks jest w połowie mój! To znaczy tylko Arkusz 3 i 4 bo je dokańczałem, a Arkusze 1, 2 są KamilazLasu. On jest pomysłodawcą komiksu, a ja tylko uratowałem komiks przed jego zawieszeniem. ;P A wy czytajcie cały post, a nie tylko komiks. Przecież pisze czarno na białym że 1,2 arkusze sa KzL'a.
No to dla Ciebie i KzL'a po 8/10 w takim razie Sorry bo spieszyłem się z oceną, Władca Pierścieni leci, a jestem w Irlandii, a telewizor ma zaledwie 10 kanałów
Pfff, szczerze mówiąc, to sama nie wiem, co myśleć o tym komiksie...
No ale jak już przeczytałam, to trzeba ocenić
Bardzo mi się spodobało użycie tego moda, fajny sposób przedstawienia tego świata.
Fabuła... Brat bliźniak zlecił zabicie dowódcy, a później zabił go za to, żeby zyskać pozycję Wuthera, tak? Ok, w porządku, fabuła może być
Zdjęcia bardzo ładne, podobają mi się.
Z tekstami w arkuszach 3 i 4 trochę gorzej niż w 1 i 2. Pojawiają się błędy ortograficzne (itp.) i powtórzenia wyrazów - Eskel, przepraszam za to, ale musisz poćwiczyć trochę ortografię, albo po prostu nie pisać w takim biegu.
Strasznie to krótkie jest... mogliście się troszkę bardziej postarać...
No ale komiks ogólnie jest w porządku.
7/10.
_________________ "Jeśli jesteś za słaby, by się zabić, nie jesteś godzien, by żyć. Zabij się."