By jeszcze bardziej zachęcić was do tworzenia komiksów postanowiłem stworzyć coś takiego jak status bestsellera na forum. Jeżeli w komiks włożyłeś dużo serca a inni to zauważyli na końcu pojawi ci się ten obrazek.
Co zrobić, by dostać taki status komiksu?
Praca musi być wykonana starannie i estetycznie.
Duża oglądalność.
Wysokie oceny.
Komiks musi być skończony.
Wyprodukowane dla Gothic Komiksy
(GothicKomiksy.pl)
Jako "Bestsellerowy Klucznik", postanowiłem że otworzę drzwi kolejnemu komiksowi. Przyznanie Bestsellera temu komiksowi nie będzie dla was zapewne zaskoczeniem, raczej długo wyczekiwanym momentem. Panie i panowie. Po długim oczekiwaniu, doszedłem w końcu do porozumienia z samym sobą w tej sprawie.
Mam przyjemność dodac do naszej księgi bestsellerów komiks pod tytułem: "Nóż z Ciemności", autorstwa Piotra_PL! GRATULACJE!
Nasze forum posiada komiks, który zaliczam dzis do grona bestsellerów. Do grona najlepszych z najlepszych.
Drodzy moi, z przyjemnością wręczam odznaczenie BESTSELLER GK, komiksowi Droga Arkhana, autorstwa moderatora Ado'o
GRATULUJEMY!
to już czwarty raz, kiedy przyznaję ten preztiżowy status kolejnemu dziełu na forum. Zawsze w tym momencie, staram się najpierw walnąc parę zdań o tym i o tamtym, żeby zbudować napięcie Panie i panowie, moderatorzy i użytkownicy. Z dniem dzisiejszym, przyznaję status BESTSELLERA komiksowi
pt:"Klan Śmierci", autorstwa użytkownika Elminstera! Jest to pierwszy na forum bestseller przyznany użytkownikowi, i z tego względu szczególnie się cieszę, GRATULACJE!
DRODZY UŻYTKOWNICY GOTHIC KOMIKSY!!!
Po dłuuuuuuuuuugim czasie, wiec entów zebrał się ponownie i uradził. URADZIŁ kolejnego bestsellera, czyli wizytówkę komiksów na naszym forum! Ta jedna z najbardziej prestiżowych nagród na forum, zostaje dziś przyznana komiksowi, który porósł kurzem w naszych archiwach, ale na pewno każdy z was dobrze go pamięta! PANIE I PANOWIE! Z dniem dzisiejszym przyznaję status BESTSELLERA komiksowi pt: "ISTOTA 2: Mroczny Uczeń" autorstwa moderatora Doriansena!!! GRATULUJEMY!
Z tej okazji również chciałbym sprzedać motywacyjnego kopa wszystkim komiksiarzom na forum, gdyż osobiście pragnąłbym poczuć powiew świeżości w naszych bestach! Zatem życzę wszystkim powodzenia, no i cóż... "Młodzi sportowcy na start!"