Ogłoszenie

Oscary GothicKomiksy 2012!
Zapraszamy do wzięcia udziału w zabawie!

Został edytowany regulamin porad. Od dziś zezwalamy na komentarze w tym dziale.

Poprzedni temat :: Następny temat
Znalezione Przypadkiem
Autor Wiadomość
Lestek147 
Oyashiro-sama

Monet: 12
Medale: 2

Wysłany: 17-07-10, 18:08   Znalezione Przypadkiem  

Przeglądałem komputer i nagle poznajdowałem kilka starych komiksów xD Postanowiłem się nimi podzielić.
Żałujcie że mi się te stare pousuwały :( (wirus - Czarny Śnieg) Tam było chyba z 15 komiksów :D

NR.I : 10 Arcymagów.
To zaledwie początek pierwszej części... może kiedyś (za lat 100 na przykład xD ) Dokończę. Szanse na to : 10% :(
PS. Wiem, że małe (zależy od przeglądark). Polecam Prawy przycisk myszy i Otwórz. Mi działa....
Prolog : http://img441.imageshack....927/prologo.jpg
Arkusz I : http://img84.imageshack.u.../cz1arkusz1.jpg
Arkusz II : http://img714.imageshack..../cz1arkusz2.jpg

NR.II : Plaga.
50% szans na dokończenie ;-)
Arkusz I : http://zapodaj.net/d19fe1148291.jpg.html
Arkusz II : http://zapodaj.net/815897e6e07e.jpg.html
Arkusz III : http://zapodaj.net/c687ed37e431.jpg.html

NR.III KK:K (Kroniki Karadii : Kult :D )
Tu szans na dokończenie nie ma żadnych :( Chociaż... cuda się zdarzają :D W zasadzie wszystko zależy od ocen :D
Arkusz I : http://img130.imageshack....62/kultark1.jpg
Arkusz II : http://img96.imageshack.us/img96/7758/kultark2.jpg

NR.IV Mistrz i Uczeń : Casting na Ucznia
Kolejny komiks bez szans na dokońćzenie... chociaż, jak napisałem wyżej - cuda się zdarzają.
Arkusz I :http://img265.imageshack.us/img265/1124/miuii.jpg
Arkusz II : http://img9.imageshack.us/img9/7784/miuiiii.jpg
Arkusz III : http://img689.imageshack....31/miuiiiii.jpg

JAk coś jeszcze znajdę, to dorzucę :D

Ostatnio zmieniony przez Lestek147 27-07-10, 11:16, w całości zmieniany 1 raz  

Vesten 
Hand of the King

Medale: 1

Wysłany: 17-07-10, 18:46     

Słowem wstępu: Teksty i Wykonanie we wszystkich komiksach jest bardzo dobre. Właściwie nie mogę się do niczego przyczepić, więc zajmę się fabułami.

Nr I "10 Arcymagów"
Ciekawa historia. Wyspy, psujące się portale, kataklizm to pomysł naprawdę niezły. Niezbyt oryginalne dzieło, ale wciągające. Nie podobało mi się wskrzeszenie - trochę popsuło klimat komiksu. Niemniej jednak rad byłbym, jeżeli dokończysz ten komiks. -8/10

Nr III "Kroniki Karadii: Kult"
Komiks na bardzo wczesnym etapie powstawania. Ciężko powiedzieć cokolwiek o fabule, bo właściwie jej nie ma. Niemniej jednak historia zapowiada(ła) się nieźle i dokończenie jej byłoby dobrym pomysłem. ?/10 (Za mało, by ocenić)

Nr II "Plaga"
Najlepszy z tych komiksów. Wciągnął mnie. Pomysł może nie najbardziej oryginalny, jednakowoż naprawdę dobry. Po prostu dobry, no! XD
Bardzo bym rad widział kontynuację. Zrobiłeś naprawdę porządną pracę i chcę znać ciąg dalszy! 9/10

PS. Mwahahahahahahahahaha! Pierwszy!

Poeta
Milten

Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.

Lestek147 
Oyashiro-sama

Wysłany: 17-07-10, 18:51     

Od razu mówię :
10 Arcymagów to nie zżynka ze Spellforce'a !!!
Plaga to nie zżynka z Warcrafta !!!
xD

PS. A teraz zaskoczę wszystkich - Plaga to prolog do 10 Arcymagów. To właśnie Plaga doprowadzi świat do stanu, jaki w 10 Arcymagach jest :D Szczegółów nie podam :D Chwilowo robię Prolog do Prologu (xd)
A potem... cóż :D

Eragorn 

Wysłany: 17-07-10, 19:28     

Dobra najpierw "Arcymagowie" a potem zedytuję posta.

Fabuła oparta na rozdzielonych wyspach,portalach plus wątek wskrzeszanie jest jak już zauważono w dużym stopniu zerżnięta za Spellforce 2 więc jej nie będe oceniał.Do wykonania nie mogę się przyczepić. Bardzo spodobały mi się dymki do myślenia. Masz za trzy arkuszę "Arcymagów" 8+/10 za fabułę ze Spellforce'a :P

"Plaga"

Znowu masz u mnie plusa za dymki :P Wszystko ładnie ,schludnie sklejone dobrze użyte animacje postaci np. przy kłanianiu się ;) a ujęcia dobre. Fabuła mi się podoba to znaczy pojawiał się już wątek "plag" nieumarłych ale tutaj jest to znacznie rozwinięte o niby małe acz znaczące elementy.Zaintrygował mnie wątek tego przywódcy wykopalisk i generała Reppela bo oni są identyczni nawet ubrania mają te same :o . Za "Plagę" 9/10 bu nieskończona :P

"Kroniki Karadii:Kult"
:szok: wiesz dlaczego :szok: ? Bo tutaj nie dam plusu za dymki :D . Do wykonania przyczepić się nie mogę. Teksty...niektóre teksty.....rozśmieszały mnie np. "O jaskinia wschodzi słońce może nawet przeżyję" :] . Fabuła jest bardziej nierozwinięta co nie powinno dziwić (półtora arkusza) ale wątek opeńtańców jest ciekawy bo nic nie wytłumaczono. 8/10

Ostatnio zmieniony przez Eragorn 18-07-10, 05:30, w całości zmieniany 3 razy  

Lestek147 
Oyashiro-sama

Wysłany: 17-07-10, 19:32     

No przecież mówiłem że fabuła nie ze spellforce'a --.--
Inny powód rozdzielenia, inne krainy, inne rasy (wyjątek - orkowie), inne problemy tego świata (a z tym rozpadaniem portali to ... nie tak "prosto" jest. Kilka zwrotów akcji planowałem...
Wskrzeszanie ? Lol, tego ze Spellforce'm nie łączyłem... xD Zresztą zaklęcie i Rytuał Krwi to zupełnie coś innego xD No i tu poprzez np. ucięcie głowy można wskrzeszenie uniemożliwić ;)

Eskel 

Monet: 8

Wysłany: 18-07-10, 09:32     

Nr. 1 Komentarz do Komiksu "10 Arcymagów"
Heh... Ty to jednak umiesz stworzyć świetną historie którą potem świetnie opowiadasz. Coś ciekawego. Wyspy, psujące się portale, kataklizm... Z początku myślałem że będzie to jakaś historia o 10 Arcymagach którzy mają zniszczyć wielkie zło, jednak się chyba myliłem (albo i nie) bo po prologu i dwóch arkuszach tego nie zauważyłem. Jeśli chodzi o wykonanie, to jak u ciebie jest standardowe. Arkusze z ramką i jak zwykle wyostrzanie screenów choć trzeba przyznać że w tym komiksie... aż tak bardzo nie wyostrzyłeś. :P Teksty, nie będę się powtarzał bo to wychodzi ci po prostu świetnie. ;) 9+/10 I chciałbym bardzo zobaczyć jego kontynuację :D

Nr. 2 Komentarz do Komiksu "Plaga"
Cholera no... Twoja kolejna praca i tak samo zajebista jak poprzednie. Fabuła najnormalniej w świecie miażdży swoją ciekawością. Tak dobrze ją opowiedziałeś. Wykopaliska, uwolnienie plagi... Już byłem nie mal pewien że w ostatnim arkuszu będą walczyć z Plagą, a Kalotha nagrodzą za te informację. A tu nie... Wsadzili go za to do więżenia, jednak początek komiksu jakby był dość przewidywalny. Wykonanie no jest dobre, brak wyostrzania obrazków, a za to jakby małe rozświetlenie? Nawet dobrze to wyglądało, teksty też są dobre, nie będę się rozpisywał bo bym się tylko powtarzał. :P 10/10 Za na prawdę świetną robotę. :)

Nr. 3 Komentarz do Komiksu "Kroniki Kaladii: Kult"
Niestety... Ten komiks to chyba twój najgorszy z tych trzech. Fabuła jest... właściwie to jej tu nie ma, komiks jest na bardzo wczesnym etapie powstawania jak to ujął Vesten. Można to uznać za jakiś wstęp do reszty komiksu, czy prolog. Ale nie jako pierwszą część komiksu. Wykonanie... No tu jest słabiutko, już nie mówię o wyostrzonych obrazkach ale o jakości która jest po prostu słaba. Niektóre obrazki jakby były lekko rozmazane. Niektóre ujęcia były dość dobre, ba. Chyba nawet większość do dobrych screenów należała. :P Teksty to nadal twoja mocna strona, i nie będę się już powtarzał bo mi się nie chce :mrgreen: Niestety, ale teksty nie uratowały cię przed słaba oceną. tylko 3+/10. Z tym że do czwórki trochę blisko. :)

xxxl 

Wysłany: 18-07-10, 11:40     

10 Arcymagów
Fabuła: Jest super! Kataklizm, plaga, koniec, świata, portale... po prostu zarąbista! Daję 10/10!
Grafika: Odrobinę słabiej, chociaż dalej jest nieźle. Przy tym wskrzeszeniu mógłby być jakiś efekt, jak również przy tej teleportacji. Dam 8,5/10.
Teksty: Błędów nie zauważyłem, ale czasem teksty trochę nie trzymają klimatu. 9/10
Ogólnie: Dałbym 9,25/10, ale... obniżę ocenę, bo to wskrzeszenie mi się nie spodobało. Rozumiem, gdyby dokonał tego arcymag, albo zwykły mag przy pomocy jakiegoś potężnego artefaktu, ale tak... zamiast 9,25 będzie 9/10. Koniecznie dokończ ten komiks, Lestku!

Plaga
Fabuła: Całkiem fajna... nie zainteresowała mnie tak, jak 10 arcymagów, ale jest dalej bardzo dobra. 9/10
Grafika: Dobre wykonanie. Ale brakuje jakichś ciekawszych ujęć. No i ta paintowa krew. Dam za nią 8/10
Teksty: Tutaj daję pełną dziesiątkę! Nie było tekstów, które nie trzymałyby klimatu, błędów też nie zauważyłem. Zasługuje to na 10/10
Ogólnie: 9/10

Kroniki Karadii: Kult
Fabuła: Na razie nie za wiele na jej temat wiadomo, ale ocenię. Wiadomo tyle, że rycerz szuka klasztoru, a drogę utrudniają mu jakieś opętane zwierzęta. Dziwne to. Za fabułę 5/10
Teksty: No, było całkiem nieźle, ale wkradły się też błędy. 9/10
Grafika: Nie było źle, większość screenów dobra, zdarzyło się parę ładniejszych. Ale cóż, mogło być lepiej. Poza tym ten drugi niedokończony arkusz z pustym szablonem... 7/10.
Ogólnie: 7/10

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1969

Komentujcie i oceniajcie.

Lestek147 
Oyashiro-sama

Wysłany: 18-07-10, 11:50     

Eee... o ironio - ta krew nie jest paintowa. Ta krew jest z Photoscape'a xD

xxxl 

Wysłany: 18-07-10, 11:58     

Kurde... pomyliło mi się xD . Jakoś tak paintowo wygląda xD . Cóż, fakt faktem, że nie ważne z jakiego programu jest, i tak wygląda kiepsko :P .

http://gothickomiksy.pl/viewtopic.php?t=1969

Komentujcie i oceniajcie.

Ostatnio zmieniony przez xxxl 17-06-11, 21:35, w całości zmieniany 1 raz  

Pumo 
Full-Time Employee

Monet: 16
Medale: 7

Wysłany: 18-07-10, 12:41     

Powiem tak - kijowo się czyta niedokończone komiksy, przy czym wiem że są małe szanse że kiedyś poznam zakończenie. Ale postaram się ocenić.

Ocenię tylko Plagę, bo podobała według mnie to najlepszy komiks z całej trójki.

Bardzo fajny pomysł, ciekawy klimat i twój autorski świat, czyli świetna mieszanka na dobry komiks. Uwielbiam takie tematy jak plaga i nieumarli, komiks wywarł na mnie duże wrażenie. Nie boisz się zabijać bohaterów, co w pewnym sensie też jest plusem, bo wprowadza więcej zwrotów akcji i napięcia. Poza tym jest też tajemnica do odkrycia (niedokończone słowa pierwszego opętanego) Bardzo się cieszę że jest sporo szans na powstanie tego komiksu. Szkoda że tylko 3 arkusze. :P Z tekstami nie zauważyłem żadnych problemów, nawet nie ma za dużo denerwującego narratora. Co do wykonania - bardzo podoba mi się użyty filtr, chociaż komiksowi przydałoby się trochę mroczniejsza atmosfera, bo wszystko takie świecące. Na dodatek łączniki są takie sobie, nie pasują do dymków, ale chmurki myślowe wyglądają świetnie. Przydałoby się jeszcze trochę popracować nad krwią. Według mnie, ten komiks zasługuje na 9/10, ale to tylko 3 arkusze, a chętnie zobaczyłbym więcej.
| Biała Śmierć | Dwa Światy

ReDmAsTeR(PL) 

Monet: 3

Wysłany: 18-07-10, 12:47     

1. 10 Arcymagów
Piękny komiks. Fabuła od samego początku wciąga. Obrazki są równe, operacja kamerą niczego sobie, a dymki bardzo ładnie wykonane. Do łączników również nic nie mam. Ogólnie komiks bardzo mi się spodobał. Dostaniesz 10/10. ;)

2. Plaga
No również ciekawe. Zgadzam się z xxxl że nie wciąga tak jak 10 Arcymagów chociaż fabuła również niczego sobie. Dymki fajne, nie mam żadnych zastrzeżeń. Łącznik również idealne. Ogólnie to będzie 9/10 ponieważ nie wciąga tak jak 10 Arcymagów xD

3. KK:K
Wciągający komiks. Klimat jest dość ciekawy i przyjemny, trzyma się kupy. Dalej nie zachwycił mnie tak jak 10 Arcymagów. Co prawda też jest fajny. Obrazki są równe (tylko te białe pola na końcu komiksu trochę wkurzają). Wszystko ogólnie jest fajne. Teksty nie nudzą, a poza tym to dymki estetycznie wykonane. Według mnie to będzie 9.3/10 ponieważ dalej nie wciąga jak 10 Arcymagów i te białe pola na końcu komiksu wkurzają xD

Fortuno 

Monet: 3

Wysłany: 18-07-10, 16:23     

1. 10 Arcymagów
Fajny klimat. Stworzyłeś zupełnie nowy świat (chodzi o fabułę), z jego własnymi problemami. To mi się podoba. Jest to świetny materiał na naprawdę dobrą książkę (choć komiks również), wszystko wykreowane ciekawie... Mam nadzieję, że go dokończysz, bo ma świetną fabułę. Gorzej jest z tekstami, bo czasami przecinki są nie tam, gdzie być powinny.
Jak dla mnie 8/10.

2. Plaga
Mam wrażenie, że pierwszy komiks (Arcymagowie) jest kontynuacją tego. Aczkolwiek ten jest nieco gorszy, może dlatego, że na dobre się nie zaczęła akcja. Wykonanie jest nawet ładne, choć dla mnie screeny trochę za bardzo rażą w oczy, są za ostre. Jak dla mnie 7/10.

3. Kult
Wykonanie tutaj jest słabe. W drugim arkuszu zostało dużo białego miejsca, brzydko to wyglądało, bardzo brzydko. A fabuła się naprawdę nie rozkręciła i nic w sumie nie wiadomo. Przydałoby się przedstawienie świata, a ty od razu rozpocząłeś komiks. Nie wiedziałem gdzie się toczy tak naprawdę akcja. To jest minus. Jak na razie ten komiks wypada najsłabiej. 4+/10.
Co uczynić mogę
I z kim się zbratam,
Aby to zachować,
Lodem zmrozi twoją duszę.

Cytat:
Ready to set the world on fire...

Brand

Garrador 
Arcymag arcylisz

Monet: 13

Wysłany: 18-07-10, 17:25     

Fabułę ocenię osobno do wszystkich co raczej jest logiczne. Wykonanie zaś ocenię razem.

10 Arcymagów

Typówka, typówka, typówka. Świat po katakliźmie nie jest zbytnią nowością, chociaż jej powód tak. Portale magiczne także nie są nowością. Magowie... zależy jacy! Bo magowie to fajny temat z powodu ich ogromnej różnorodności. Obyś coś o nich powiedział, niż "to są magowie".
Dalej... autorski świat, za co jest duży plus. Zaklęcie wskrzeszenia... masz szczęście, że właśnie świat jest autorski, bo bym Cię zabił xD
Gdybyś wątki bardziej rozwinął i dodał zwroty akcji mogło by być fajnie, ale teraz jest... typowo.
Ogólnie daję 6/10

Plaga

To już jest lepsze. Kocham nieumarłych jak się zapewne domyślasz. Jak Pumo powiedział, nie boisz się zabijać bohaterów co jest NAPRAWDĘ dużym plusem. Bohater nie jest tępym madafakerem... przynajmniej na razie.
Fabuła? Plaga... plaga niszczy świat. Dosyć nudne ale może wyjść dobrze jak to odpowiednio pociągniesz. Poza tym termin "Plaga" zapożyczyłeś z Dragon Age, nieprawdaż?
Całkowicie mówiąc KONTYNUUJ TO! Naprawdę, widzę sukces w owym.
Ogólnie daję 8/10

Kroniki Karadii: Kult

Tu zacząłeś komiks z tyłka. Znaczy, tak od połowy komiksu. Wyjaśnić by się przydało, o co biega z tym klasztorem, co to za zakon itp.
A tak? Dowiedziałem się tylko, że z nieznanego powodu nieznany zakonnik ma zamiar przejść się do upiornego klasztoru, ale oczywiście musi mu stanąć coś na drodze.
W lesie jednak nie stworzyłeś tego klimatu, prawdę Ci powiem. Raczej nie widzę by z takim początkiem było by dobrze... nie wiemy nic, klimat lekko zepsuty.
Ogólnie daję 5/10

Wykonanie
Bardzo dobre, szczególnie w Pladze :P Ciekawy, "drewniany" arkusz, bardzo klimatyczny. Ujęcia są... dobre. Może nie wszystkie a także żaden nie powala, lecz mówiąc ogółem wyszły Ci dobrze. Nie ma także pikselizacji.
Wszystkie screeny są ułożone równo.
Dymki są nawet ładne, ale również nie powalają. Chmurki myśleniowe, a dokładniej paski wokół nich czasem wjeżdzają na tekst. Właśnie! Tekst jest dobry. Czcionka czytelna, błędów dużo nie ma, chociaż zdarzają się zjedzone literki. O interpunkcję się nie czepiam bo mi ona zwisa.
Ogółem jest bardzo dobrze i daję 8/10 za wykonanie.

"Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!

Lestek147 
Oyashiro-sama

Wysłany: 27-07-10, 11:17     

Kolejny komiks znalazłem :D

NR.IV Mistrz i Uczeń : Casting na Ucznia
Kolejny komiks bez szans na dokońćzenie... chociaż, jak napisałem wyżej - cuda się zdarzają.
Arkusz I :http://img265.imageshack.us/img265/1124/miuii.jpg
Arkusz II : http://img9.imageshack.us/img9/7784/miuiiii.jpg
Arkusz III : http://img689.imageshack....31/miuiiiii.jpg

Eragorn 

Wysłany: 27-07-10, 11:43     

Casting na Ucznia bardzo dobry. Screeny ładnie cyknięte, nie zauważyłem błędów ortograficznych czyli w kwestii wykonania jest dobrze. Bardzo ciekawie rozwinięty humor najlepszy "Gang", Natalia, casting i Bezio XD ....9-/10 bo niedokończony

Vesten 
Hand of the King

Wysłany: 27-07-10, 11:47     

Wykonanie jest w porządku, teksty również.
Fabuła jest całkiem niezła. Dobry pomysł. Wyszło ci to nawet śmiesznie, szczególnie dobry był starszy o dwa lata bliźniak XD. Komiks wciągający, dosyć zabawny. Szkoda tylko, że nie występuje Zły... Dobry Lord. Nie wiem, co napisać. Komiksy humorystyczne najlepiej ocenia się po skończeniu. Mogę powiedzieć tylko, że wykonanie, fabuła, teksty są dobre, więc miło byłoby widzieć dalsze części. Humor był wprawdzie dobry, jednak nie było go aż tak dużo, a niektóre rzeczy były żenujące (np. Zdraj-ca nie był wcale śmieszny :] _. Ogółem 8+/10.

PS. Dawno nie napisałem takiego chaotycznego komentarza XD.

Poeta
Milten

karpczonisko 

Monet: 5
Warn: 1/4

Wysłany: 29-07-10, 22:01     

Mnie się podoba :P

Pierwszy komiks ma bardzo ładne wykonanie świat z historią wymyśloną od nowa (to nie khorinis to zupełnie inne miejsce). Nosz kurna wymyśliłeś język dla Orków? Łooo niezłe. Ale z tym wskrzeszeniem to było przegięcie :P . Fabuła mi się podoba... Dałbym 9/10 ale nie skończone jest więc nie dam nic.

PLAGA WYMIATA! Fabuła nie jest nowatorska (wykopaliska i nieumarli... tjaaa normalka) ale mnie wciągnęło w diabli. Ujęcia ładne teksty dobre... 9.9/10

Jakbyś Kult skończył było by fajnie. Taki mroczny klimat... Ja to lubię. Ujęcia też niczego sobie teksty nie są sztuczne brzmią w miarę wiargodnie. 9/10

Zaś ostatni komiks to fajna parodia Gothica z paroma głupimi tekstami. Nie uśmiałem się ale się uśmiechnąłem. Ocenka to 8,5/10. Punkt za to że mnie zainteresowałeś.

"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]

Eskel 

Monet: 8

Wysłany: 30-07-10, 19:20     

Czytałem komiks już kiedyś, pokazywałeś mi jego dwa arkusze bodajże. :P Trzeba przyznać że Fabuły tu jest mało, chyba że fabuła to tylko znalezienie ucznia i koniec. Takie moje pierwsze wrażenie. Humor jest średni, ba! To mało powiedziane, jest słaby, ani tamtym razem, ani tym nie zaśmiałem się, nawet uśmiech się nie pojawił. Fakt, było kilka na prawdę dobrych momentów, ale nie na tyle żeby pojawił się uśmiech. Dalej są Teksty które, jak to bywa w twoich komiksach są najmocniejszą stroną, tzn. zawsze są dobre, i nic im nie można zarzucić. Jednak wykonanie... tu także nie ma nic do zarzucenie, ładnie pstryknięte screeny, choć jednak nie wszystkie. Ale jak to bywa, wyostrzałeś obrazki... :P
Nie wiem jakie oceny dają inni, bo nigdy nie patrze na inne komentarze zanim nie wystawię swojego. 7+/10

Chocolate 

Monet: 1

Wysłany: 08-08-10, 21:54     

Nudziło mi się trochę i stwierdziłam, że zobaczę co tam nabazgrałeś… :P
Nie chcę nic mówić, ale żeby się w ogóle połapać w tym wszystkim, to musiałam pisać komentarz w Wordzie xD
Muszę Ci nawrzucać.

NR.I : 10 Arcymagów.
Głupi jesteś, że tego nie dokończyłeś.
Komiks jest fajny, wciąga.
Fabuła niczego sobie. Nie do końca oryginalna, ale w porządku.
Zdjęcia łanie pstryknięte, teksty dobre.
Ale nie potrafię tego ocenić chyba, bo jest krótkie.
I to urwane „w połowie zdania”.
8/10.

NR.II : Plaga.
Jesteś jeszcze głupszy, że nie dokończyłeś.
To mogłoby być naprawdę ciekawe.
Z czymś mi się kojarzy taka fabuła co prawda… Ale to nic.
Powinieneś to dokończyć.
9/10

NR.III : Kroniki Karadii: Kult
Tego jest zdecydowanie za mało, żeby ocenić.
Nawet wypowiedzieć na temat tego jest się trudno…
Znowu coś z opętaniem zrobiłeś… :P

Idziemy dalej…

NR.IV : Mistrz i Uczeń : Casting na Ucznia
No i to też mogłeś dokończyć… Bardzo szkoda, że tego nie uczyniłeś, fajne to to.
Też mało żeby oceniać… Ale więcej niż Kronik Karadii... No tak może... 8/10?

W sumie to tu wszystkiego jest mało…
Ale jest fajne…

Podsumowując: trochę to schrzaniłeś nie dokańczając tych komiksów :)

To MOJE! :
Karykaturalne Rysunki
Srebrne Pióro
II i IV wartościowi

Odpowiedz do tematu