Frances i Clin to komiks o przygodach dwóch pechowych magnatach i tajemniczym nowicjuszu jednak odkrywają później ich prawdziwe przeznaczenie. Jakie? Tego się dowiecie przeczytając komiks.
KOMIKS NA FOTOO.PL (aby zlikwidować błąd 403, należy w pasku adresu z arkuszem kliknąć enter)
Nie mogło tego zabraknąć. Stary i dobry komiks "Frances i Clin". Komiks wprowadza sporo komizmu i jest naprawdę śmieszny. Mimo, że trochę obłąkana fabuła to i tak polecam.
5 . Tak trzymać!
Postanowiłem poczytać trochę starszych komiksów...i powiem tak to jest o niebo lepsze od tego całego kiczu który teraz wychodzi (nie wszystkie komiksy ale sporo teraz tu tego kiczu)...co do samego komiksu zarąbisty i nawet humor ci świetnie wyszedł ocena 10/10
Komiks czytałem na GS (powinno być GB- Gothic BAN XD ), jeden z pierwszych jakie czytałem i jest w deche, a ta przeróbka (pamiętam że było podzielone na 12 cz.) jeszcze lepsza oczywiście dam 10/10 bo to jeden z najlepszych komixów
Seria komiksów którą czytałem jako drugą. Pierwszy był komiks Piotra_PL
Świt ?ywych Trupów (czy tam Noc ). Zawsze lubiałem Francesa i Clina. 10/10 za wielki rozmiar chumoru.
O raaany gdzie tu jest moj koment!?No więc tak.
hah, pamiętam, jak Frances i Klin były po 6-10 obrazków po część i koniec Fajnie teraz połączyłeś w jeden wielki komiks. :thumright: Prawdę mówiąc, to był jeden z pierwszych komiksow jakie czytałem, na GothicSite, poxniej ponieważ nie chciałem czekać, aż dodasz nowe części na GothiSite, szukałem tego forum w komentach i był! Link! No więc, ten komiks to naprawdę, Historyczne Arcydzieło Początki DartMana XD Ocene? Zgadnij!!!
Cholera ciągle jakieś problemy z serwerem, na którym wgrałem komiks, spróbuj teraz powinno być wszystko ok.
Aha, i chce dodać, że do końca wakacji, (może uda mi się jeszcze w lipcu) wydać Francesa i Clina wersje 1.3.0. Komiks będzie miał ponad 700 obrazków a fabuła zostanie trochę bardziej rozwinięta.
Wysłany: 21-07-08, 11:49
Klasyka czytałem go kiedyś,ale przeczytałem go przed chwilą jeszcze raz i co wymiata.Tylko krótki ale te 120 obrazków z dobrymi tekstami wystarcza,dobrze że zrobiłeś w w całości na nie ma odcinków.
Plusy:
+ Humor
+ Teksty
+ Komiks w jednym arkuszu
+ Fajnie i humorystyczne walki.
Wreszcie po kilku miesiącach pracy udało mi się zrobić wersje 1.3.0 komiks został rozszerzony o szczegółowe sceny, a obrazki, tekst jak i samo wykonanie zostało wykonane od nowa. Jeśli komuś chce się go czytać od nowa, (Bo fabuła jest ta sama) to byłbym bardzo wdzięczny za komentarz.
PS: Proszę się nie sugerować wulgaryzmami w pierwszej części, w kolejnych częściach prawie ich nie ma.
ooo ta wersja jeden trzy jest zajebista Zacznę od plusów Niektóre teksty wymiatają : "To chodźmy napijemy się wina i popijemy winkiem" czy jakoś tak ;D Y'browar, burakowy Ksiądz wykonanie jest na bardzo plus, z tekstem też jest OK
Teraz czas na to co mi się nie podobało Otóż jest kilka literówek ale nie są liczne Czasem można się pogubić w obrazkach, te oddzielniki obrazków troszku z cienkie i to że raz były złotówki raz bryłki rudy Do tekstów narratora się nie przyczepię, bo umiesz robic je dobrze, więc mi się nie czepiać jak ktoś zrobi na białym w komiksie i mu za to punkty odejmę, tu jest to na plus, bo nie ma tu pracy na odwal Moja ocena będzie wynosić +9/10
Hehehe jeden z lepszych komiksów humorystycznych. Aż dziw że wcześniej go nie czytałem (chociaż Kompania nie jest mi obca ) No ale dobra. Przejdźmy do oceny. Komiks oczywiście prześmieszny, chyba najśmieszniejszy na forum. "Babcia? BABCIA!! O nie to nie babcia" XD
Ty mi zawsze wszystko komentujesz to się odwdzięczę XD
Fajnie było sobie przypomnieć tego klasyka XD Rozbroiło mnie jak Clin poszedł pożyczyć 30 gr. do Gomeza XD No ale było troszkę ortów i niektórych tekstów w ogóle nie zrozumiałem. Ale ja też robię masę błędów. Co do fabuły to wiadomo zarypista i jest mnóstwo humoru. Dostajesz oczywiście dyszkę
XD Ty z Fujarą i Ciapą (Frances i Clin XD) potrafisz rozwalić Basket... Cholera. Clin poszedł pożyczyć 30 groszy od Gomeza Babcia? Babcia! Napijemy się winka i popijemy winkiem Niektóre teksty rozwalają, niestety nie estetyką. Napisy nie są pogrubione. Często są literówki i błędy. No cóż, za tekst (w sensie normalnym) nie mogę wystawić więcej niż 94/100 - to cholernie duża ocena
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą