Wszystkie części były fajna, najbardziej podobała mi się ta scenka, w której magowie przedstawiali się najlepszy był Stachu . Należy ci się za całość 10\10.
Czytałem kompanie na g.site
i musze przyznac ze to naprawde niezły komiks .
Fabuła - zdeka błąka się ale niezła 8/10
Akcja - Wiele smiechu 10/10
cała reszta - też może byc 9/10
Ogolnie oceniam poki co tylko kompanię . 9,5/10
_________________ Huraaaaa
A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie cioty, iż GothicKomiksy mają.
Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.
Fargel
Wysłany: 21-07-08, 13:05
No komiks na pewno lepszy niż Frances & Clin,szkoda że Clin zginął a Shrat to zdrajca kompletnie się tego nie spodziewałem w 10 części komiks nabrał poważnego charakteru.Nie wszystko się dobrze kończy od paru miechów nie zrobiłeś komiksu związanego z tą trójką i dobrze że ta trylogia się zakończyła.
Plusy:
+ Fabuła ( w pierwszych częściach była słaba)
+ Sporo humoru
+ Bardzo dobre teksty
+ Fajne zakończenie komiksu
Minusy:
- Znów parę ortów więcej niż w Frances & Clin
Ocena komiksu: No w mordę przez orty znów ci nie dam całej dyszki tylko 9+/10
Fajny komiks. Średnio śmieszny. Zdecydowanie za dużo niepotrzebnych przekleństw..Troszkę błędów.
Na obrazku 27 - nie chcą wpuścić kompanów do magów wody bo wstęp maja tylko "najemnicy" a przecież kompani maja stroje najemników...skąd? Pomyłka w numeracji dymków na 144
Dlaczego za drugim razem kiedy trafili do więzienia nie zabrano im zbroi?? Przecież za pierwszym razem im zabrali, a to było słabsze więzienie...
Co nie zmienia faktu że komiks jest ogólnie dość niezły.
Nigdzie nie pisze że są szkodnikami, a nawet jeśli są to nie mają przecież zbroi szkodnika. Poza tym poszli do Lee zaoferowac swoje usługi już w strojach najemników. A tak wogóle to jest mały błąd który każdemu się może zdarzyć, więc nie ma się co rozwodzić, a to już trzeci post o tym błędzie a to już za wiele Nie pękaj. Pozdro
Nigdzie nie pisze że są szkodnikami, a nawet jeśli są to nie mają przecież zbroi szkodnika. Poza tym poszli do Lee zaoferowac swoje usługi już w strojach najemników. A tak wogóle to jest mały błąd który każdemu się może zdarzyć, więc nie ma się co rozwodzić, a to już trzeci post o tym błędzie a to już za wiele Nie pękaj. Pozdro
Aha już wiem skąd te nie porozumienie nie przeczytałeś zapewne komiksu Frances i Clin, który jest wcześniejszą historią przygód Francesa i Clina tam w V części, w 336 obrazku, przyjaciele zostają szkodnikami. A, że mają zbroje najemników to nie oznacza, że nimi są, bo przecież to nie gra tylko komiks.
Komiks jest po prostu nudny ... Gorszy od Częśći 1 Niepodobało mi się to że Clin został zabity, a Shrat okazał się zdrajcą Ale jak Frances został zabity przez Shrata skoro on go zabił? XD No dobra ale wykonanie jest ok, te inne sparwy też Masz 7/10
No wiem to Dartman XD Shrat zabił Clina, a Frances Shrata. ... Potem Frances zabił tego Spiacego i napisales na skrinie ze zostal zabity przez Shrata XD
Nie skomentowałem Kompanii? To nadrabiam zaległości:
Humor świetny "Dopiero dzisiaj zauważyłem, że nie mam trzech palców XD" "Zombie deluxe" "O w mordę, co to? Nie w mordę tylko w szyję" XD "Nagroda - 2 bryłki rudy" "Królewska zbrojownia zajmowała kilka budynków, była dość ogromna" XD XD XD Ale najlepsze było poszukiwanie zbroi. W ostatnim arkuszu humoru nie było, ale zakończenie z pewnością zaskoczyło wszystkich Wykonanie i teksty okej. 92/100 mogę dać
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
No linki mi nie chcą się otworzyć
Sprawdzałem w innych twoich komiksach i też nic
_________________ "gdybym miał no koncie więcej niż trzy zera odpier**** bym zajebisty melanż" "teraz mam szacunek u najlepszych graczy w kieleckim podziemiu, to nie te czasy gdy ctg było w cieniu, a teraz zobacz do czego doszło ? kur** teraz to wstyd wyjść na osiedle w bluzie prosto, gdy najlepszym raperom zaczęło się pier*** w baniach"