"Mów co chcesz, ale Zafina to najzajebistsza laska w tekkenie" - ja
"Ill take their fucking heads! - Trivium
Zajrzyj na mój profil do autobiografii żeby zobaczyć moje komiksy ;]
No cóż, czytałem to kilka razy to trzeba w końcu ocenić.
Nie zaprzeczę, że nawet obecnie styl komiksu byłby dosyć dobrym. Ale, że nie powstał tak niedawno, trzeba uznać starodawne metody tworzenia, to też wysoko podnosi ocenę wykonania. Gdybym w tamtych czasach napisał komentarz, to bardzo bym wychwalił wykonanie, które w sumie jest bardzo dobre i miło się komiks czyta. Nie mam nic do zarzucenia nawet po tych kilku latach.
W tekstach już gorzej, bo o ile interpunkcja czy ortografia nie mają zbytniego znaczenia, to tutaj brak niektórych znaków typu przecinek bardzo razi, tworząc z niektórych zdań kluskę słów, gdzie trzeba domyślać się o co chodzi. Co prawda trwa to ułamki sekundy, ale jest wnerwiające. Teksty jak to na komedie, są dobre.
Fabuła? Może być. Humorystycznie wyszło Ci dobrze, widać, że to Twój typ humoru . Niektóre sytuacji spowodowały uśmieszek na mym lico, aczkolwiek ani razu się nie zaśmiałem. Oprawienie to w otoczkę fabularną także Ci wyszło.
A więc ostatecznie, oceną teraźniejszą byłoby 7/10. No ale zważając na to, iż jak już mówiłem, komiks powstał... Kiedy powstał, ocena będzie wynosić 9/10. Średniawym, ale jednak.
_________________ "Śmierć, Zemsta i Furia to trzy podstawowe składniki Chaosu"
I believe i am pie!