Mam wielką prośbę do Dartama. Kończąc dodatek zajmuję się też starym projektem "humorzastym" Porąbana Kolonia. I tu prośba do autora Kompanii. Czy mógłbym wziąć parę Twoich (Dartama) pomysłów i przetworzyć je na questy? Będę bardzo wdzięczny a w nagrodę dam wam początek moda...:)
Dobra podwyższam stawkę. Jeśli zgodzisz się się "pożyczyć" parę pomysłów to umieszczę cię w modzie i będziesz beta-testerem. Jeśli chodzi wam o dodatek do kżt to jest prawię skończony, ale straciłem zaapał (ale spox nie długo wydam powrót z piekła). A mody umiem robić. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Wagner
Dobra podwyższam stawkę. Jeśli zgodzisz się się "pożyczyć" parę pomysłów to umieszczę cię w modzie i będziesz beta-testerem. Jeśli chodzi wam o dodatek do kżt to jest prawię skończony, ale straciłem zaapał (ale spox nie długo wydam powrót z piekła). A mody umiem robić. Czekam na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji. Wagner
Tez umiem robic mody tylko komp mi sika wjec musze na nowo wszystko
cholera internetu też nie masz?? XD ściągnij se go poprostu/ a jeśli ci nie działa to są na swiecie rzeczy które sie fizjologom nie śniły czyli inne programy :p
cholera internetu też nie masz?? XD ściągnij se go poprostu/ a jeśli ci nie działa to są na swiecie rzeczy które sie fizjologom nie śniły czyli inne programy :p
TAK TYLKO ZE SA 2POWODY dla ktoryxh niemoge ich znalesc
1 niemam czasu
2niemam czasu
Zgubilem tego frapsa Ajezeli chodzi o iine programy to... OHO
Nie wiem, ale u mnie piszę. File not found. Pewnie wykasowali już z servera.
CJ po cholere Fraps do moda. A jak chcesz pomóc to napisz z 10 skryptów npc w formacie .d
Dartam zobaczysz w modzie. W końcu jesteś tam w obozie morderców. Nie długa dam screeny
Czemu miałbym kończyć prace? Po prostu chwilowo nie mam czasu i nie mam Gothica. A tak w ogóle to zajmuję się Francesem, Clinem i Shratem - robię od nowa. Dziś może jeszcze wystawie bo ogólnie już skończyłem.
Po wielu latach bohaterowie powracają Widzę Dartam że nie wypadasz z formy Nadal F&C mają super przygody XD Nie przeszkadza mi to że jest dużo gadania. Ważne że komiks się udał To chyba jeszcze nie koniec.