Kolejna część ,,Niekończącej się opowieści" jaką jest Kompania XD I nadal nie traci na humorze XD Świetnie ci idzie Dartam To z tymi dymkami też wymiata XD Pozdro
hehe. ciekawe i śmieszne. szkoda tylko że obrazki są ze sobą spojone. Jagbyś zrobił jakieś odstępy to myślę, że było by lepiej. 9/10 jak już mówiłem ciekawe i śmieszne. jestem bardzo ciekawy co będzie dalej.
A !!! I jeszce było nie złe jak oni z pokoju wyszli muwiąc sprubujće być bardzo cicho a za drzwiami cały obuż stał Nie mogę się doczkać następnej części...
A !!! I jeszce było nie złe jak oni z pokoju wyszli muwiąc sprubujće być bardzo cicho a za drzwiami cały obuż stał Nie mogę się doczkać następnej części...
Dartam !! Super komiks Nooo nie mogę już się doczekać części 10 XD
Naj bardziej lubie Cor ma zole Mam nadzieje że, się z nim jeszcze spotkają ! XD Komiks zarąbisty ! Jesteś mistrzem HUMORU !!! Jak ten trup ( nie pamiętam jak się nazywał.. chyba stachu)
się przetstawił to kurde się tak śmiałem że kurcze chyba nie wyrobił bym ani sekundy dłużej !!! Ale oby jeszce napotkali kiedyś Cor ma zole (Muwie serio) XD Nie widze minusów.... A nie jest jeden : Za krutki .
Ale komiks jak muwiłem jest zarąbisty !!! Oczywiśće 10/10 :D:D
P.S to jest jeden z kilku moich ulubionych komiksów więc życzę udanej pracy !!!!
Dartam !! Super komiks Nooo nie mogę już się doczekać części 10 XD
Naj bardziej lubie Cor ma zole Mam nadzieje żesię z nim jeszce spotkają ! XD Komiks zarąbisty ! jesteś mistrzem HUMORU !!! Jak ten trup ( nie pamiętam jak się nazywał.. chyba stachu)
się przetstawił to kurde się tak śmiałem że kurcze chyba nie wyrobił bym ani sekundy dłurzej !!! Ale oby jeszce napotkali kiedyś Cor ma zole (Muwie serio) XD Nie widze minusów.... A nie jest jeden : Za krutki .
Ale komiks jak muwiłem jest zarąbisty !!! Oczywiśće 10/10 :D:D
P.S to jest jeden z kilku moich ulubionych komiksów więc życzę udanej pracy !!!!
to jest takie smieszne ze mozna boki zrywac :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: hahhahahahahaahahahhahahahaahhahahahahahahaahahahahahahaha
nastepne czesci zrob dluzsze i humorystyczne hahahhahahahahahahahahahahahaha :rotlf: hahahhahahaahahha