<hahaha> zarąbisty komiks XD XD XD obrazki 213, 214 a szczegulnie 215 najlepsze XD XD XD "a pies go je**ł" XD ciagle z tego zlewam. brawo za fajne zakończenie tej SAGi. "o cholera. myślałem że zwiejesz" XD brawa!!! 10/10
Szkoda że ,,Niekończąca się opowiesć" się kończy. Ale za to w wielkim stylu XD XD XD obrazek 215 wymiata XD XD XD Pozdro
[*] [*] [*] dla Clin'a.
Wysłany: 27-06-07, 15:11
T_T T_T T_T Clin nie żyje. Shrat to zdrajca T_T T_T T_T T_T Koniec komiksu Ale cała saga była na prawdę świetna. Ta część też mi się bardzo bardzo bardzo podobała. 10/10 za tą część i za całą sagę też 10/10
No nie !!! Ta część była naj gorsza :cry: :cry: :cry: :cry:
Shart stał się zdrajcą Clin zginą No nie !!! :cry: :cry: :cry: Szkoda że to końec bo to jednen z mych ulubionych komiksów :cry: :cry: :cry:
Może powstańe ''Kompańa 2'' hehehe to tylko żart :cry: :cry: :cry:
Szkoda ......... Ok końec płąkańa XD Za tą część daje 1/10 (oczywiśćę 10/10) A za cały komiks 10/10
Komiks jest dobry 9/10 , ale poprzednie części były lepsze. i powiedz: co to za czcionka ta na ostatnim obrazku co clin leży w krzakach?
To jest czcionka „Bark” jednak została używa w Photoshopie. Do numerowani obrazków także używałem tej czcionki, lecz w paincie. W Photoshopie uzyskuje jak widać lepszy efekt - Pobierz
Czy wy kurde ludzie czytać nie umiecie ja mam DARTAM nie Dartman. To naprawdę robi się poniżające. A co do pytania Jaxa to będę robił jednak nic związanego z Kompanią. (Jak na razie.)
Świetne opowiadanie, zacząłeś dodawać niektóre części na GW, ale nie wszystkie. A co do opowiadania to zdziwiłem się, że Clin został zamordowany, a Tadek zdradził. W niektórych scenach było za dużo dymków, ale daje 9+/10 pzdr
Wow :shock: . Dopiero teraz zobaczyłem że tego nie skomentowałem...Czytałem go jeszcze na GS...ah...aż się łezka kręci w oku kiedy pomyślę że to był pierwszy komiks jaki kiedykolwiek czytałem T_T . No po prostu mistrzostwo Jeszcze lepszy od F&C Ocena jest oczywista 10/10.
Komiks ma dużo humoru, ma świetną fabułę, bardzo dobrze zrobione screeny. Dymki niczego sobie. Szkoda, że się już skończył. Na GS czytało się twoje i Piotra. To było świetne. Ocena oczywiście 10/10
komiks super fabuła bardzo dobra i śmiechu trochę było jednym słowem 10/10 ale jaki jest kod na śniącego i te zbroje???? Bo w grze jest taka tylko jedna i Śniący nie może wyjść z legowiska