Komiks w deche czyli 10/10 fabuła jest zaje***a komiks bardzo mnie wciąga tak jak reszta twoich komiksów które przeczytałem Aha gratulacje za otrzymanie własnego działu pozdro
Dartam możesz powiedziec kiedy będzie następna cześc komiksu pytam się bo moim skromnym zdaniem jest to najlepszy komiks na forum i jestem ciekawy jak rozwinie się fabuła :pom:
Chwilowo wstrzymałem prace na tym komiksem i nie wiem, kiedy wyjdzie - dop. Dartam
Z okazji urodzin Gothickomiksy sprężyłem się i zrobiłem kolejną część komiku z tej sagi. XD Prosiłbym o komentarze i ocenki
Ostatnio zmieniony przez Dartam 20-06-08, 18:08, w całości zmieniany 2 razy
Beliar
Wysłany: 14-02-08, 00:20
Bardzo, bardzo, bardzo dobre. Fakt, na początku trochę nudnawe, ale ta końcówka.... Oczywiście ortografia i grafika bez zarzutu, co tu dużo mówić. 10/10 I dawaj następne części
Wow To jes świetne, komiks trzyma w napięciu(zwłaszcz pod koniec) Nie wytknę błędów bo ich nie ma(przynajmniej dla mnie) nie ma dla ciebie innej oceny jak 10\10
No. Naprawdę świetny komiks. Niestety jest w nim sporo literówek i błędów. Ale za to fabuła wciąga i nie zwraca się na to większej uwagi. Nieźle mnie zaskoczyło jak zabił tego strażnika. Wspomnienia zaczęły się odzywać XD Tak czy siak daję 9/10
jestem pod wrażeniem...komiks bardzo miło się czyta...jednak gdybyś mógł robić nieco krótsze arkusze, wtedy komiks się szybciej ładuje...bardzo podobała mi się scena kiedy to Greg pod latarnią zabił bandytę. Fabuła też wciąga na początku nic ciekawego, ale zaczyna się rozkręcać. Ocena to czysta DZIESI!TKA!!!
Komiks jest bardzo dobry. Grafika super, fabuła jest ekstra. Ładnie pstryknięte zdjęcia. Ogólnie wszystko jest super. Oczywiście dostaniesz odemnie oczywiście 10/10. Oby tak dalej. (ale ten komiks jest jednak gorszy od Kompani)
Ładowało się całe 40 minut, ale udało się! wytrwałem i przeczytałem komiks! No to tak
Zacznę od grafiki. obrazki idealne, dymki zajebiste, niewiem jak ty je robisz, a czcionka którą numerowałeś obrazki poprostu boska. za grafike full. teksty: tu już gorzej. na początku komiksu sporo powtórzeń, ale tekściory w karczmie i po wyjściu z niej geniealne XD kocham te przekleństwa w komiksach XD co do oddziału to kiepsko. komendy które wydawał dowódca były takie jagby przedszkolanka ustawiała dzieci na zbiórce. Chyba że to tak celowo, ale niewydaje mi się. Jak ja będe robił jakiś komiks o wojsku (a pewnie tak) to zobaczycie co to są prawdziwe komendy, i prawdziwe dowództwo. fabuła jak to u dartama: zawsze wciągająca i trzyma w napięciu przez cały komiks. Ja np myślałem że jak ten kolo wchodził do domu po pieniądze to coś mu się stanie a zabicie olava to już pełne zaskoczenie.
Co do komiksu:
Długość: 9/10 - ogólnie długi nie jest
Estetyka - 10/10 - bezapelacyjnie. Po prostu piękne.
Błędy - 10/10 - czasem drobne literówki
Fabuła - 10/10 - GENIALNA!
Średnia: ok. 9,8
9,8: GENIALNY KOMISK!
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Dartam normalnie ... Szajs . ?art . Ale normalnie świetny komiks . Błędów praktycznie nie ma . Dobre . tylko jedno mi się nie podoba . Jak on mógł nie pamiętać swych przygód XD . dobra nie będę ględził ocena . A jak myślisz . 6/6 100% . Zrób jeszcze dalszy ciąg że niby przeżył tak jak w Kompani
To już nie jest muj ulubiony komiks Na początku taki zawalisty komiks
ale tak sie zawiodłem ,myślałem że to będzie cos a ty to tak zjeba**
Tyle czasu czekałem a tu takie takie takie gówno ,wydawało mi że ten assasyn
go zabije :cry: To nawet nie wiem co to jest ? Komedia czy Dramat ,dam
ci 3/10
Jeszcze nigdy tak sie nie zawiodłem nad komiksem :cry:
_________________ Gdy biją to uciekaj a jak dają to bierz
:shock: :shock: :shock: Jestem w szoku! Po prostu nigdy bym nie powiedział że to kontynuacja "Kompani". No w sumie to nie mam nic do zarzucenia! Komiks wymiata pod każdym względem...graficznym, fabularnym, teksty...wszystko jet na najwyższym poziomie! Więc nie pozostaje mi nic innego jak wystawić ocenę 10/10 i czekać na następne twoje produkcje!
O łaaaa :shock: Zajebiste, połączenie tej fabuły i tej, to wszytsko co się wydarzyło pomiędzy Kompanią a tą częścią jest zajebiste... ! Dartam wymiatasz! Niewielu Pro potrawi połączyć np Dramat z Komedią! Naprawdę w deche! Kamilzlasu Wkurza mnie takie ocenianie na punktach, nie powinno sie w ogole oceniać, tylko napisać tak jak ja pisze, czy komiks fajny, może być, czy po prostu do dupy
Dartam, masz przerypane! Zabijasz wszystkich moich ulubionych ziomów, Clina [*] Kretoszczura ( wali mnie jego imię XD ) [*] Przywróć ich do życia Plxxxx... Jakiś rytułał, chodzby Clina przynajmniej XD Hehe. Naprawdę zaczbisty komiks. Jeden z naj;epszych! Napewno w pierwszej dyszce Oby Tak dalej, i czekam na następną produkcje
Obejrzałem tylko 4 części, ponieważ 5 nie działa mi nie wiem czemu chętnie bym obejrzał kolejne części bo jak do tej pory tamte było swietne. Musze wiedzieć czemu Greg zabił tego strażnika. Dostaniesz 10\10.
Niech cię diabli Dartam! Takiego zwrotu akcji, a nawet fabuły to niema w żadnym komiksie. Grafika idealna, fabuła NIESAMOWITA! Masakrycznie dobra. Teksty idealne. ?adko się zdarza, żebym wystawiał dychy. Ale dziś się zdarzyło. Jeden z najlepszych komiksów na forum. 10/10 coś wspaniałego. Kawał dobrej roboty, gratuluję.
Mogę powiedzieć tylko jedno : O CHOLERA, TAKIEGO KOMIKSU NIE WIDZIAŁEM. Jak powiedział Papcio niesamowity zwrot akcji, idelana fabuła, a to rozmazanie wyszło perwekcyjnie. Tak to zrobiłeś że nie można było się domyślić tego że ma to związek z F&C oraz kompanią. Trzeba było doczytać do końca. Ocena: 10/10 Wprawdzie u mnie częściej niż u Papcia trafiają się 10/10 ale to i tak dobrze .