Hmmm.. Nie wiem co sądzić o ostatniej części... Z jednej strony pomysł ciekawy i nikt się tego nie spodziewał, z drugiej to trochę się zawiodłem... Byłem pewny, że to nie będzie miało nic wspólnego z Francesem i Clinem... No ale dobra graficznie miodzio Bardzo fajnie wyglądały te wspomnienia tak fajnie rozmazane. Zakończenie jakieś takie szybkie... nie wiadomo co i jak, ale z drugiej strony fajnie bo jest tajemnica Ogólnie komiks ciekawy i zaskakujący 8/10 za ostatnią część a za całokształt 9/10
HunterBots19
Wysłany: 25-05-08, 07:53
Komiks czytałem juz dawno na Tawernie Gothic, ale dopiero dziś oceniam
Wszystko genialne, bardzo złożona fabuła i ciekawy pomysł
Dialogi mają kilka literówek ale przymknę na to oko
Liczę, że zrobisz więcej takich komiksów
Daje...10/10 Gratuluje
Aż się nie chce wierzyć, że to kontynuacja ,,Kompanii". Ten nie jest komedią. No i co z tego ?? I tak jest wyrąbisty !!!! Wciągnął mnie jak mało który i... Po prostu jest extra Po całym komentarzu, nie mogę postawić oceny innej od 10/10
Przeszłość rządzi!
Kto by pomyślał, że kontynuacja kompanii nie będzie komedią :shock:?
Po prostu nie mogę dać niżej niż 11/10!
PS
Zrób kontynuację, że niby przeżył, albo coś .
_________________ "Pro Fide, Rege et Lege" - "Za Wiarę, Króla i Prawo" "Sic transit gloria mundi." - "Tak przemija chwała świata."
No no komiks jest superowy!
Długość:Strasznie długi 10/10
Grafika:Świetne wykonanie,ładne ujęcia 10/10
Fabuła:Super 10/10
Teksty:Były orty,więc 9/10
Ogólnie:9,75/10
sobalka [Usunięty]
Wysłany: 04-08-08, 13:47
ja pierdol* masz talent nie ma co 1000000000000000000/10
Sorki jeśli już ktoś o to pytał ale... w pewnym momencie komiks (obrazek) dochodzi do ćwierci/połowy załadowania i nie chce się ładować. Najwidoczniej nie dane jest mi go przeczytać? Po prostu ładuje się do któregoś momentu i tylko tło desek jakiś
Czytało się bardzo przyjemnie, błędów nie zauważyłem. Ciekawa i wciągająca fabuła. Dopiero przy ostatnim arkuszu skapnąłem się że to kontynuacja Kompani XD Tak czy siak zasługujesz na 10/10
Nie wiem czy tylko mi, ale u mnie nie działa piąty arkusz .
Ale pozostałe arkusze nawet, nawet. Ocenię 4.
Fabuła. Tu jest ciekawa, wciągająca, intrygująca. Co prawda nieco pędzi i tak nie bardzo wiadomo o co biega. Za fabułę ósemka.
Wykonanie bardzo dobre. Malo efektowne itd, ale jest. Wiele więcej napisać się nie da. 8/10.
Teksty. Tu tkwi słabość komiksu. Teksty po prostu tragiczne. Interpunkcja potraktowana po macoszemu, rozmowy nieklimatyczne. Trója. Słaaaabo.
Wrażenia ogólne. Poziomu "Kompanii to to nie osiąga. Tam było mistrzostwo, tu jest rzemiecha. Słaba rzemiecha, szczerze mówiąc. 5+/10. Rozczarowanie.
Piszę jeszcze raz. Popraw piąty arkusz jeśli to błąd, lub napisz co robić.
EDIT:
No, teraz gitez .
Arkusz piąty bardzo dobry. Co ja gadam: ŚWIETNY! Smutno się kończy, ale godne zakończenie trylogii. Nie korci cię czasem zrobić więcej? No nic, piąty arkusz jest jednym z lepszych w całej tylogii. Wszystko stoi na wysokim.Zdecydowanie podwyższa ocenę do 8/10.
Ostatnio zmieniony przez Karik04 14-04-10, 18:23, w całości zmieniany 2 razy