Górnicza Dolina Khorinis. Okres świetności tego niegdyś zasobnego w surowce regionu dawno już przeminął. Uwięzieni za magiczną Barierą niewolnicy i pospolici przestępcy wiedli swój ponury żywot, skazani na dożywotnią pracę przy wydobyciu magicznej rudy. Jednak pewnego dnia wszystko tam się odmieniło bariera prysła przez nieznane siły. Miasto Khorinis było zupełnie nie przygotowane. Jego mieszkańcy zbyt długo żyli w przeświadczeniu o niezniszczalności magicznego więzienia. Niewielki
garnizon strażników nie mógł się przeciwstawić potężnej fali zbiegłych skazańców. Nawet on stary Jack ma problem z bandytami. Pewnego dnia Jack przygarnął pod swój dach pewnego człowieka. Nie wie on kim jest i co robił w przeszłości. Nadał sobie imię Greg. Jednak co z nim dalej będzie to się jeszcze okaże.
Jeśli popierasz Nową Prawicę, wklej to do podpisu.
Ostatnio zmieniony przez Dartam 31-01-11, 18:59, w całości zmieniany 18 razy
Dankaw
Wysłany: 09-08-07, 18:50
Teraz wszystko jest OK! Podoba mi się komiks szczerze mówiąc Tylko zauważyłem jedno powtórzenie, Myśliwy..... myśliwy. Lepiej by było to zastąpić samotnikiem albo łowcą Oraz że Greg przy strzelaniu w ogóle się nieporuszył. Minusów innych niema, wciągająca opowieść, brak mi słów 9,5/10 za te dwa ale jednak psujące opowieść błędy.
Cieszę się, że podoba wam się mój komiks. Spróbuję w kolejnej części wyeliminować kolejne błędy. A co do zastrzeżeń Dankaw’a przecież Greg mógł na chwilę się zatrzymać np. aby zawiązce buta. Chodź wątpię. (Nie wiem czy w tym okresie buty miały sznurowadła) Kolejna cześć już niebawem.
P.S.2 ( XD ) Jak zrobiłeś, że jak oni (''asasyni'') Mają te stroje z nocy kruka to ich nikt w mieście nie atakuje ???
P.S.2 ( XD ) Jak zrobiłeś, że jak oni (''asasyni'') Mają te stroje z nocy kruka to ich nikt w mieście nie atakuje ???
Główny Assasyn ma zbroje Kruka a więc to nie typowa zbroja bandytów mieszkańcy Khorinis nic ci nie zrobią jeśli ją założysz. A te drugie to zbroje wodnego kręgu. Więc wiadomo.
Dankaw
Wysłany: 24-08-07, 15:07
Odnośnie drugiej części przeszłości. Dartam, wszystko jest świetne! Fabuła, wykonanie, ale pisownia NIE! Za często są powtórzenia! Poprostu wyszukuj synonimy (słowa o tym samym znaczeniu ale inaczej się pisze) i zamień bo to naprawdę powoli wkurza 9/10 za powtórzenia.
Ostatnio zmieniony przez Dankaw 28-08-07, 11:27, w całości zmieniany 1 raz
Dobry komiks Szkoda, że Jack zmarł Trochę mnie to zdziwiło powiem szczerze Tylko jedna uwaga ! Nie ocenzurowane słowo Ku**a 9/10 Tamtą część mi się przyjemniej czytało
Beliar
Wysłany: 28-08-07, 10:54
:shock: O w d.... To jest SUPER. Fajny klimacik. Fajna fabułka. Wszystko O.K. Nie widzę żadnego minusa. 10/10
eee i przez takie coś obniżać ocenę sorry ale to raczej nie psuje komiksu! myślisz ze w takim średniowieczu wszyscy mówili "idź stąd kurcze pieczone" sorry ale zachowujesz sie jakbyś nigdy tego nie słyszał
A co do komiksu to :Super,cudo,świetne! fabuła no porostu miodzio , na pewno dorówna kompani !
Raaany Konq ! Co się tak mnie czepiasz ?! I to nie ja pisałem regulamin w którym jest :
2)Nie wolno umieszczać komiksów, które zawierają WULGARYZMY, albo obrażają jakąś osobę, styl muzyki lub polski naród.
Więc nie miej pretensji do mnie ! Ale jeżeli chcesz to też nie będę Ocenzurował wulgaryzmów w moim komiksie...
I ja nie mówię przecież, że psuje komiks ale powinno być ocenzurowane ! Mógł użyć tego słowa ( Oczywiście,że mógł ) Ale nie ja pisałem Regulamin ! No ale dobra. Niech będzie w takim razie 9,5/10 Bo pierwszą część MI się lepiej czytało
Bardzo bardzo dobry komiks, jest pare przejęzyczeń, komiks mnie naprawdę wciągnął najbardziej ze wszystkich na tej stronie to niech będzie 9,8/10..., a co mi tam 10/10 XD
ja się tak nie czepiam tych wulgaryzmów wręcz przeciwnie to jest najśmieszniejsze z tego wspaniałego komiksu. HeHe dobre było to jak Greg dostał od bandyty potem wstał udawał że se idzie i wbił mu za chwile topór w plecy po czym spier***ł XD aha ocena to 10/10
Ostatnio zmieniony przez Dartam 20-06-08, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
Beliar
Wysłany: 20-10-07, 08:03
To jest very nice. Co prawda troszkę nudniejsze od pozostałych części, ale i tak daje rade. Najbardziej podobała mi się scena jak asasyn rozmawiał i potem zabił tego zastępce generała, czy kim on tam był troche naciągana ocena, ale i tak 10/10
Troche gorsze od poprzedniej Fajne te łączniki Pare błędów w ortografii zauważyłem, lecz to niewielkie przejęzyczenia i obrazki są prawie nie przedzielone i ledwo się doczytałem króry się gdzie kończy Zakończenie w miejscu idealnym ocena 8,5/10
Woow... Bardzo mnie wciągneło Iż w kilku momentach się nudziłem to nie przewnełem nawet jednego słowa XD Ja nie widze błędów ortografi chodź pewnie nawet w tym moim poście jest ich setki XD XD XD Fabuła świetna Ale lepiej ci wychodzą Komedie XD XD heh... Podoba mi się ta część Już wczoraj chyba miałeś ją skończoną bo widziałem na twojej Sygnie moja ocena to 9,5 bo kilka scen nie zanudziło XD
Noooo muszę Ci powiedzieć... cholernie wciągający! Naprawde bardzo ciekawy. assasyni, przyjazd paladynów, i ta cała historia z gregiem... naprawde dobra fabuła. Były powtórki wyrazowe i w pewnych momentach akcja szła troche za szybko. ale to tylko uwagi dla ciebie, które nie wpłyną na ocene jaką jest oczywiście dycha! czekam na kolejne częsci.