Wysłany: 10-02-10, 16:31 Gothic:Bitwa pod Khorinis
Siemka jestem nowy na forum
chcę wam przedstawić mój film.
fabuła filmu brzmi:
Pewien farmer o imieniu Marco pracował na roli u swego ojca,pewnego dnia Lord Hagen nakazał
by z okolicznych farm zabrać wszystkich młodych ludzi.
Marco nie miał wyboru i musiał się szkolić na wojownika.Jego rodzina została zabita,Marco nic o tym nie wiedział!
Bohater będzie musiał uczestniczyć w obronie zamku w GD.Stanie do walki na "Łuku Khorińskim"
Oraz będzie bronił murów miasta!! Ale oczywiście nie sam old_lol.gif Zapraszam do komentowanie i oglądania!
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Już są kolejne odcinki Zapraszam do oglądania,oceniania i komentowania
_________________ Witam jestem Maciek moja działalność na forum jest oczywista, komiksy i filmy ( głównie filmy bo robi się je przyjemniej ) Pozdrawiam
Proszę o zamknięcie tematu i przeniesienie do kosza, robię remake tego filmu