Miał to być zwykły świąteczny komiks. Okazał się że tak wielu użytkownikom się spodobał że okrzyknięto go moją najlepszą pracą Postanowiłem więc wyjąć go z kosza prac "mniejszych" i od teraz na stałe będzie zaliczany do mojego małego kanonu
Okej dawaj teraz, bo fajne to.
Użyłeś modu Winter? Podaj porządnego linka, bo ja nie mogę takiego znaleźć. Ogólnie to śmieszna praca XD Ten bałwan Ale najlepsza była ta tablica w kąciku moderatorów Ogólnie to wystawię 8/10
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Chcę dać następny arkusz jutro, bo muszę kupić trochę czasu żeby dorobić te ostatnie
Właśnie siadam żeby robić następne epizody. Zależnie od tego jak mi pójdzie, być może i dziś będzie ta druga część. Na razie proszę o więcej komentów
Że ten..."gud kołmiks" Ciekawi mnie ten bałwan.Skąd go masz?Screeny są dobre,teksty też.Czego trzeba jeszcze chcieć?Dla mnie bez problemu dostajesz 9,5/10.Wesołych Świąt!
_________________ Gdy wy stawiacie 10/10, ja próbuje wyciągnąć na 7/10.
Niech żyje energia atomowa!
Kupcie mi na urodziny pierogi. Ucieszę się. Loris chce na urodziny nowe łożysko.
O ty, dlaczego akurat mnie musiałeś zabić. Zobaczysz, spotkamy się w SONDZIE!!!
Dobra, żartuję . Komiks jest nawet fajny. Wykonanie bez zarzutu, niektóre rzeczy mnie rozbawiły (choćby to "moderatorze!" ), ale po co nam plazma skoro mamy LCD . Ok, za ten arkusz dostaniesz 8/10, i czekam na kolejne części.
ŁAJ ME ? XD Dlaczego ja musiałem zginąć razem z bratem, mógł tylko on . I dlaczego plaza ? Ja tam wole LSD . Ale z drugiej strony komiks jest nawet śmieszny. Ładne wykonanie, pasujący do atmosfery mod (szkoda że nie do pogody). Nic dodać nic ując. 7/10. Za to że mnie zabiłeś i mojego jedynego brata .
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
Fajny komiks. Spodobał mi się, fajny nastrój zrobiłeś. Fajne też było jak się na Ado'o spojrzeli. I podobała mi się też scena z bałwanem.
Wykonanie- 10/10 nie mam żadnych zastrzeżeń
Teksty- 10/10 patrz wyżej
I wyjątkowo wystawie też ocene za nastrój - 10/10
Komiksowi dam 10/10. Nie wiem czemu (bo nie było w nim jakiejś fantastycznej fabuły), ale bardzo mi się spodobał.
Spoko Znowu dobry arkusz. Wykonanie dobre (zwłaszcza mój bałwan pod koniec) Teksty też w porządku Dobry komiks. Dostaniesz te 7+/10, bo jednak poprzedni arkusz był lepszy.
_________________ Robię jakiś komiks. Życzcie mi powodzenia, po roku ich nie robienia nie pamiętam nawet jak się steruje kamerą
Druga część bardziej mi się podobała. Bo tam nie zginąłem XD. Wszystko fajnie i ładnie przedstawione. Zero błędów związanymi z tekstami. Wykonanie jak zwykle bardzo dobre. Ocena: 9/10.
_________________ Ej, ty!!! Tak, o ciebie chodzi. Jeśli chcesz mieć ocenę z komiksu/zapowiedzi/MK, to pisz śmiało do mnie na PW. Jak mam czas, to ocenię każdy komiks, jaki zostanie mi zaproponowany.
hehe dobra była scena z W11. A i fajnie Ci wyszedł ten wir. Fajnie wyszedł bałwan w szacie
Wykonanie- znowu 10/10
Teksty- nie przypominam sobie żadnych błędów 10/10
Fabuła- w tej części też widać już trochę fabułę. Lubie komiksy o tym jak szukają mordercy więc dam za fabułę 10/10
Ogólnie- 10-/10 minus za to, że pierwsza część miała jakiś taki klimat większy.
Mułahahaha... Nie no Pumo. To jest zawaliste. Najpierw Generał i Indy, potem Kael, CJ i Rezo... Aż się zaczynam bać o swoje bezpieczeństwo...xD Teksty są zaje****e, wykonanie jest OK, a humoru w pierdut . A ten bałwan KzL'a jest po prostu genialny Po dwóch arkuszach... 9/10... Wiesz że chętnie zmienię ocenę na końcu, nie?
hahaha, pierwsza i druga część są super a bałwan wymiata weź zrób i mnie w tym komiksie (jakby co, to Xardas, zbroja Angara i jakiś miecz jednoręczny) łap 9/10 i rób dalej.
Haha, muszę przyznać, że tu się bardziej uśmiałem. Na przykład to z bałwanem, otchań banicji lub to W11 . Teksty są nawet w porządku, nie zauważyłem błędów, a wykonanie nadal trzyma wysoki poziom . 9/10
_________________ Urodziłem się 9 czerwca, to wielka data gdyż wtedy pojawiła się pierwsza kreskówka z Kaczorem Donaldem. Wiele lat później urodził się Don Rosa (też 9 czerwca) wg. mnie najlepszy rysownik tego uniwersum który wprowadził w bajkę dla dzieci łzy cierpienia i prawdziwe ludzkie marzenia.
Ten komiks jest super, a to dlatego że ja się pojawiłem (JOKE)
Fabuła: Genialnie ją dokończyłeś. Spójna i pełna humoru 10/10.
Wykonanie: Perfekcyjnie oddałeś wszystkich userów i mnie a z tym Pumo jako Jokerem... świetnie to wyciąłeś! 10/10.
Teksty: Bardzo śmieszne np. "mówię wam, jestem prawdziwy Xardas!" no i, co również się liczy, bez błędów. 10/10.
Nie podam ogółem i dostajesz, ponieważ dostajesz 10/10. Świetny komiks, naprawdę świetny.
Końcówka pierwszej części tego arkusza jest tak chaotyczna, że aż mnie głowa rozbolała XD Ale uznanie za Jokera, naprawdę fajnie wklejony Komiks bardzo przyjemny i ciekawy. Dostaniesz 9/10 Miła atmosfera.
No dobra. Ta część była najlepsza ze wszystkich. "Ulepił dwa bałwany, które gadały po japońsku i ciągle mi coś pierniczymy o Pszczółce Mai"... Zawaliste... Wykonanie super, no i ten Pumo, znaczy ty Muahahaha
Ehh...gdyby wigilia już nie minęła, to bym Ci CJ'u życzył słownika/worda, albo ewentualnie mozilli firefoxa
Co do komiksu, to muszę Ci Pumo oznajmić, że takim minimałym komiksem mi zaimponowałeś
Humor jest świetny, wklejki "Dżokera" wręcz idealne, a sam komiks jest tak pięknie zrobiony, że aż otworzyłem ze zdumienia oczy.
Masz w pełni zasłużone 10/10 od kompletnego nowicjusza w tych sprawach.
Więcej takich komiksów !
_________________ Cóż, teoretycznie rzecz biorąc nadużywam słowa "teoretycznie".
Oczywiście tylko w teorii.
Hahaha...kozak! Chyba najlepszy komiks o forum jaki powstał! Kurde...ostatnio w ogóle nie chciało mi się komiksów czytać, ale patrzę ten taki krotki to przeczytam i nie żałuję! Komiks jest naprawdę kozacki, trochę się pośmiałem, wykonanie to już zupełny szok...kurde...że ci się chciało tego Jokera wycinać. Pomysł, wykonanie, humor...Cholera! 10/10 murowane! Wiesz co? To chyba w ogóle twój najlepszy komiks!
Szczerze mówiąc, dwa ostatnie arkusze najmniej mi się spodobały. Joker, dlaczego akurat on ? Według mnie słabo to wyszło. Tylko bałwan był spoko. Co do wykonania, to przy wklejeniu Jokera, musiałeś się namęczyć i za biorę to jednak po uwagę. Teksty są w porządku. Za ostatnie dwie części masz ocenę: 7/10.
Całokształt: 7+/10.
A co do Safirki, to było już trochę chamskie z tym że cieszysz się z mojej śmierci w komiksie.
To pytanie ma taki sam sens, jak pytanie "A dlaczego Dy-rektor jest Garondem w stroju sędziego? I bez wykrętów, że to śmieszny strój, a Garond siedzi na zamku!" Trudno nie zauważyć, że Pumo lubi tę postać.
Ale przejdźmy do oceny. Wiecie, jaka była moja pierwsza myśl po obejrzeniu tego komiksu? "Ten gość jest genialny"(oczywiście teraz wszyscy będą mnie oskarżać o podlizywanie się i wkupywanie w łaski... Tak, rzeczywiście mieszkamy w kraju, gdzie panuje wolność słowa i wyboru...). Z jakiegoś niezrozumiałego powodu wiedziałem, jak ta historia się potoczy(kto jest mordercą, otchłań banicji nie wystarczy, etc.). Było to zbyt nielogiczne, aby mogło być inaczej A bałwan i Joker... Wiem, że się powtarzam, ale to jest GENIALNE! Śmiechu co nie miara, a innowacyjny bohater(a dokładnie sposób jego umieszczenia w komiksie) jest wybitny Tylko trochę dziwnie wyglądała scena, jak Ado'o dostał z półobrotu... Ale co tam, wszystko jest zawaliste.
Podsumowując: Bardzo dobre wykonanie, dosyć ciekawa(i na swój sposób idiotyczna) fabuła... I mnóstwo humoru. Masz 10/10. Jeżeli były jakieś błędy, to albo ich nie zauważyłem, albo mnie się ich nie chciało zauważyć.
_________________ Jako że wszyscy umieszczają w podpisach linki do swoich BatellKinght'ów(itp.), zrobionych komiksów, ja tego(na razie) nie zrobię.
A ty się tak nie interesuj i nie czytaj każdego napotkanego podpisu!
Miłego dnia życzę.
Dokładnie o tym samym pomyślałem, równie dobrze mogę się spytać dlaczego w UA jest tak często Ojciec Dy-Rektor Osobiście od dawna szykowałem się żeby wrzucić Jokera do komiksu, miałem już przyszykowane materiały ale po prostu nie miałem żadnej okazji. Teraz się nadarzyła A co do tego kopnięcia, no cóż, trudno znaleźć Jokera jak kopie z półobrotu (Joker jest rysowany na filmach w 3 wersjach i w każdej wygląda o wiele inaczej, więc by się trochę nie zgadzało gdyby podczas kopnięcia miał inny strój i twarz ) Ale dziękuję za takie dobre oceny
Fajny komiks.
Muszę sobie śćiągnąć tego moda. XD
Nieżle przeniosłeś do komiksu jokera.
Mam jeszcze takie pytanie: czy w tym modzie naprawdę są bałwany?
Ocena: 10-/10
Nooo muszę przyznać, że komiks klimatyczny i... fajny. Choć trochę niezrozumiała końcówka, a dokładnie ostatni screen, jak dla mnie. No i mnie nie ma w komiksie Fabuła no fajna. Krótka historia o tym ja rządzący forum ratują je Ogólnie za tego Jokera powinieneś dostać medal Teksty jak zawsze bezbłędne, a niektóre śmieszne Ode mnie dostaniesz ocenę 8/10 Bo... sam nie wiem czemu, czuję, że taka ocena powinna być
Pumo... MIAZGA!!! XD MIAAAAZGAAAAAA!!! XD TO JEST POPROSTU ZA*EBISTE! "Ciekawe jak tam nowa plazma indiany", "upozorujemy harakiri?" XD to dwa najlepsze cytaty jakie wyłuskałem XD Cały komiks powala, pod każdym względem! A wycięty Joker, który w każdym miejscu pasuje idealnie do sytuacji, to mistrzostwo świata! Poważnie! Uwielbiam takie komiksy o forum! THIS IS IT!!! Cóż mogę powiedzieć Pumsztajn, chyba się zgodze z Adoo!!! To chyba twój nalepszy komiks, no poprostu wymiata! 10/10!!!
Podzielam zdanie Papcia, no totalny wypas Miazga! ''Zaraz rzygnę, nie mogę przez kaptur'' Albo tam wkąciku moderatorów te zasady a szczególnie zasada numer 1 No nie no...No padłem przy tym, 2 pierwsze arkusze no po prostu cały czas się śmiałem. Super. Muszę powiedzieć, że świetny komiks o forum, aż miło przeczytać taki twój komiks bo na serio, robisz świetne. Mam nadzieje, że w przyszłości zrobisz jeszcze jakieś o forum. Bałwan zarąbisty, Joker też. Tylko szkoda, że mnie tak mało, ale i tak nie zmienia to oceny 10/10. Pumo wymiatasz!